Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Doufám, ze se muzu přidat. Dnes jeden 2 dny po zmeskane ms. Snad se udrží. Jinak jsem měla cely měsíc negativni ovu testy, tak jsem to ani nečekala ![]()
Příspěvek upraven 15.10.20 v 08:26
U předchozích dvou těhotenství neměla nevolnosti ani jednou. A teď u posledního mi je každý den od rána do večera špatně. Ne nijak strašně..ale žaludek mi bolí. A pořád krkám. To taky neznám. Pritom mam doma syna i dceru.Tak pohlavím to není ![]()
@CoffeeLady píše:
Ahoj holky. Doufám, ze se muzu přidat. Dnes jeden 2 dny po zmeskane ms. Snad se udrží. Jinak jsem měla cely měsíc negativni ovu testy, tak jsem to ani nečekalaPříspěvek upraven 15.10.20 v 08:26
To máš krásnou čárku, to bude v pohodě, moc gratuluji ![]()
Tak mě už to taky začalo. Od rána mě bolí žaludek jak při kocovině a stále přemýšlím jestli budu zvracet, snažím se to rozdychavat. Ještě že jsem doma na Home Office ![]()
@Anonymní píše:
Holky, já už se nemůžu dočkat kontroly… a to jdu až v úterý.
Dneska po milování krvácení, a to nebylo žádné divočeníMáte to taky některá tak? Nebylo to moc, jen pár kapek rudé krve těsně po a kousek sraženiny, teď už jen malinko špiním, ale dost mě to vyděsilo. Manžel mě uklidňuje že zbytečně plaším a že se to stává, ať se nenervuji… A já jsem s nervama v háji
Radši bych zavolala a řekla to doktorce. Ono to muže být ze je ta sliznice hodně prokrvena, ale mne sestra říkala ze každé špineni je potřeba vyšetřit a kdybych spinila, když nejsou ordinacni hodiny, tak na pohotovost radši. Ten první trimestr je přeci jen dost rizikový. Držím palečky, ať je vše v pořádku
@Vianka píše:
To máš krásnou čárku, to bude v pohodě, moc gratuluji
Dekuju. V den ms byla slabší, takže sílí
ale u prvního jsem už v den ms měla silnější teda
@CoffeeLady píše:
Dekuju. V den ms byla slabší, takže sílíale u prvního jsem už v den ms měla silnější teda
Já měla takhle silnou čárku jako ty až tak třetí, čtvrtý den po vynechání, holt se každý prcek zahnízdí v jinou dobu a jiným tempem
Ještě jsem nebyla na kontrole, ale snad je vše v pohodě ![]()
@Jorkima Mě je blbě od úterý :/ Přesně takto mi bylo u syna ale to jsem pracovala jeden den v týdnu a dcera ve školce… dneska jsem začala už v 5 ráno a musela mezi klienty jíst banán…teď mám žvýkačku ale moc nepomáhá, včera po ní bylo lépe. :/ Jak máš staré děti? Já taky teď necítím co bych v bříšku mohla mít, u syna jsem si byla jistá od početí (je fakt že jsem si ho mega přála) ale tady chvilkama dceru - protože termín porodu vychazí na dcery narozky ale pak zase kloučka - protože je vše tomu těhu předtím tak podobné ![]()
@Vianka píše:
Já měla takhle silnou čárku jako ty až tak třetí, čtvrtý den po vynechání, holt se každý prcek zahnízdí v jinou dobu a jiným tempemJeště jsem nebyla na kontrole, ale snad je vše v pohodě
A kdy jdeš? Moc držím palce, určitě je všechno v pořádku. Když už se ta mimi rozhodla přijít do takové doby ![]()
Já jdu 4.11.
Manželovi jsem prave ukazovala ten první test a on to tam neviděl a říkal: aha takže nic jo? ![]()
@CoffeeLady píše:
A kdy jdeš? Moc držím palce, určitě je všechno v pořádku. Když už se ta mimi rozhodla přijít do takové doby
Já jdu 4.11.
Manželovi jsem prave ukazovala ten první test a on to tam neviděl a říkal: aha takže nic jo?
Jdu v úterý, měla jsem jít už tohle úterý, ale spadla jsem do karantény a musela na testy, naštěstí jsem negativní, ale měla jsem dost bobky. Každopádně mě to teda přesvědčilo, že jdu okamžitě na rizikové, protože práce ve zdravotnictví není v téhle době pro dítě ideální. O dítě jsme se snažili rok a čtvrt a nechci to podcenit a litovat
já si dělala test 27. den cyklu a vůbec nic, tak jsem si říkala, že teda zase nic a za tři dny jsem si udělala další a byl tam duch, ale já mam cyklus spíš delší ![]()
Holky, neptala jste se některá na gyndě kolik ten plod má ve vašem týdnu?? Dr ni řekla, že je malej, tak abych měla porovnání. ![]()
@Vveronika90 ahoj, mě doktorka říkala, že má cca 8 mm a že odpovídá.
@Vianka No to jsem taky premyslela, ze kdybych dělala ve zdravotnictví tak jdu radši na rizikový. Zvlášť jestli je to takhle vymodleny. My se snažil asi 4 měsíce ale i to bylo dlouhý a už jsem z toho byla nervózní. Ale je pravda ze naše frekvence snažení byla tragicka. A co děláš ve zdravotnictví? Kolik teď jsi? Já 4+5 podle ms ale mám 32 dni cykly. Ty ovu testy mě teda dostaly a to jsem okolo ovu testovala i dvakrát denně
@Anonymní píše:
Holky, já už se nemůžu dočkat kontroly… a to jdu až v úterý.
Dneska po milování krvácení, a to nebylo žádné divočeníMáte to taky některá tak? Nebylo to moc, jen pár kapek rudé krve těsně po a kousek sraženiny, teď už jen malinko špiním, ale dost mě to vyděsilo. Manžel mě uklidňuje že zbytečně plaším a že se to stává, ať se nenervuji… A já jsem s nervama v háji
No to bych určitě v klidu nebyla a sex bych si nějakou dobu odpustila a nejspíš i zavolala doktorovi. Rudá krev by podle mě být neměla.