TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
343
15.10.20 15:59
@CoffeeLady píše:
@Vianka tomu úplně rozumím. On možná ze začátku je chlap rad, ze bude víc snažení :D ale pak už jsou asi taky nervózní. A to je první?

Jj, je to naše první, ty už doma nějakého prcka máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.10.20 16:10

@sportyM to je poradny nárůst. A ten týden určila podle ms nebo čeho? Moje doktorka si zve až po ukončenem 7 tt, prave proto aby už bylo vidět :srdce: a ušetřily jsme si nervy. Kdy jdeš znovu? Moc držím všechny pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.10.20 16:18

@Vianka Jojo 2 roky. Dlouho jsem tvrdila, ze chci jen jedno dite. No ale pak nám to začalo být líto, ze by byl jedinacek. Ale schytali jsme si teda reflux, hodně spatne spaní, brisko. Takže jsme byli tak zničeny ze jsme o tom začali mluvit až v létě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.10.20 16:25
@CoffeeLady píše:
@Vianka Jojo 2 roky. Dlouho jsem tvrdila, ze chci jen jedno dite. No ale pak nám to začalo být líto, ze by byl jedinacek. Ale schytali jsme si teda reflux, hodně spatne spaní, brisko. Takže jsme byli tak zničeny ze jsme o tom začali mluvit až v létě :D

Jooo, taky si říkám, že bych nechtěla jedináčka, ale uvidíme, jak budu mluvit po porodu, refluxu, bříšku, zoubkach apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 16:42

@CoffeeLady řekla mi ať projdu za týden. Já šla nyní protože jsem v neděli krvacela ale byla jsem na ultrazvuku v nemocnici a ona dnes to neměla s čím porovnat tak jen dělala odhad…ale krev je prý krásná a ze to bude v pořádku ale jsem taková rouhozena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
15.10.20 17:03
@sportyM píše:
6+0 bez srdeční akce… nezdálo se ji to… mám volat za hodinu na výsledky hcg zda stoupá…, přijde ji ze se plod nevyvíjí… jsem smutná:/

Buď v klidu ještě má prcek čas. ja byla s první dcerou na první kontrole v 6+0 A byl vacek bez srdce to bylo až o týden později. a to jsem ještě navíc měla tenkrát ovulaci už 11DC pak to malá dohnala a dr se chytal za hlavu a netušil kdy že jsem to vůbec otehotnela jelikož jsem od dalších ultrazvuku byla o týden napřed. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 17:05

@Marciii fakt? Takže nemám z toho být smutná? Já už to skoro obrecela…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
15.10.20 17:11

@sportyM můžeš být méně vůbec si s toho nic nedělej kdyby to bylo špatně takový nárůst nemáš ❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 17:46

No holky ještě týden v nervech… nebude lepší když tam půjdu za 14 dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
15.10.20 17:49

Já když to tady čtu, tak jsem jak na trní 😀 Kontrola až 27.10., což by mělo být přesně měsíc od ovulace (potvrzena testem), tak doufám, že už tam bude něco vidět. Ale teda asi se zblázním, než to uteče. 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
15.10.20 18:10

@sportyM ja myslim ze za týden to krasne půjde vidět 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.10.20 18:14

@sportyM to úplně chápu, ze jsi rozhozena. Zvlášť to krvácení člověka rozhodí, ale fakt si myslím, ze má :srdce: čas ještě. Já jdu na první prohlídku až 7+4 a minule jsem taky byla až v 8. týdnu. Snad nám to vyjde. Bylo by super stihnout prvotrimestralni před Vánocema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 18:58

@CoffeeLady já chtěla jít až ve 12tt… kdybych nekrvacela… Tak myslíš ze mám jít raději déle, třeba za 14 dni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
15.10.20 20:28

@sportyM já bych řekla podle toho jak to dáš 😊 já bych to nedala a šla dřív jsem nedočkavá 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
15.10.20 21:01
@sportyM píše:
@Marciii fakt? Takže nemám z toho být smutná? Já už to skoro obrecela…:/

To víš že ano v 6+0 má srdce málo kdo. a hcg ti roste tak klídek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek