TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
383
15.10.20 21:05

@Marciii hcg roste i u zamlkleho tehu…:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
15.10.20 21:08

@sportyM ne tolika měla jsem zamlkle tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 21:14

@Rebeka bebe určitě? Víš to jiste? Chodim tu nasrana, zmatek v hlavě, rvu na všechny, taková já nejsem a stve mě teď ze věřím spis tomu ze to bude špatný než opaku… přitom já takový pozitivec a teď? Je to věkem ze strach roste?:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
15.10.20 21:18

@sportyM určitě je to věkem nechci říkat že jsi starší ale taky se bojíš že to může být tím že mladá nejsi HCG ti roste pěkně je ještě celkem brzo na srdíčko a co ty víš zítra už může být vidět nestresuju se drobecku to nepomáhá buď pozitivní nevzdavej to ❤️️❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 21:36

Tak je všechno vpořádku, krvácení bylo z překrvení asi, nic jiného tam nenašla :dance: no a poprvé jsem viděla fazoli a bulela jsem jak zelva :mrgreen: a mimochodem říkala, že je to si e zvláštní, ale že se jí zdá, že už vidí srdíčko. No ale že je ještě brzo, takže další kontrola až 27 ;) :srdce: já mám takovou radost!

• Citovat
  • Upravit
94
15.10.20 21:54

Holky, máte zkušenost s něčím co pomáha při zácpě? 😅 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.10.20 01:08
@Svedommi píše:
Holky, máte zkušenost s něčím co pomáha při zácpě? 😅 🙏🏻

Pokud nepomáhá strava bohatá na vlákninu, tak bych dala glycerinové čípky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
16.10.20 02:59
@sportyM píše:
@Jorkima Mě je blbě od úterý :/ Přesně takto mi bylo u syna ale to jsem pracovala jeden den v týdnu a dcera ve školce… dneska jsem začala už v 5 ráno a musela mezi klienty jíst banán…teď mám žvýkačku ale moc nepomáhá, včera po ní bylo lépe. :/ Jak máš staré děti? Já taky teď necítím co bych v bříšku mohla mít, u syna jsem si byla jistá od početí (je fakt že jsem si ho mega přála) ale tady chvilkama dceru - protože termín porodu vychazí na dcery narozky ale pak zase kloučka - protože je vše tomu těhu předtím tak podobné :D

3,5 roku a rok a půl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
16.10.20 05:03

@Denni2020 ja s tim mam problemy uz z drivejska a hodne mi pomahaly probiotika. Jen nevim zda ted je muzu🤔 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
16.10.20 07:19

Ahoj, tak konečně i já pozitivní test, dnes 7 dní po zmeškání ms. Zatím je mi dobře, žádné zvracení, žádné divné chutě ani břicho mě vůbec nebolí, jen pořádně nafouklá prsa, která teda bolí. Žádný krvavý výtok při uhnizďování. Měl to taky někdo takhle, myslíte, že to bude v pořádku? V pondělí jdu k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
16.10.20 07:20
@Svedommi píše:
@Denni2020 ja s tim mam problemy uz z drivejska a hodne mi pomahaly probiotika. Jen nevim zda ted je muzu🤔 😅

Probiotika by asi neměl být problém, ale asi bych je zkusila napřed ze stravy - fermentované potraviny, zelí, jogurt, kefír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.10.20 08:06

@sportyM já bych šla ten příští týden. At mas jistotu a jsi dřív v klidu. To už snad půjde vidět. Moc držím palečky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.10.20 08:07
@courtneyy píše:
Ahoj, tak konečně i já pozitivní test, dnes 7 dní po zmeškání ms. Zatím je mi dobře, žádné zvracení, žádné divné chutě ani břicho mě vůbec nebolí, jen pořádně nafouklá prsa, která teda bolí. Žádný krvavý výtok při uhnizďování. Měl to taky někdo takhle, myslíte, že to bude v pořádku? V pondělí jdu k doktorovi.

Jojo já minule těhu a od 7 tt jsem :poblion: 4 měsíce :lol: moc držím palce ale jdeš dost brzy tak možná ještě nebude :srdce: ať Té to nevyleka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
16.10.20 08:08
@Denni2020 píše:
Probiotika by asi neměl být problém, ale asi bych je zkusila napřed ze stravy - fermentované potraviny, zelí, jogurt, kefír.

Po porodu mi hodně pomohly sušené švestky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
16.10.20 08:22

@CoffeeLady no řeknu ti ze jsem nespala celou noc… blby Google:) je plno příběhu kdy hcg roste ukazkove ale přesto plod je zamlkly… nevím jak ten týden vydrzim nevedet co v sobě mám… i teď mám odpor brát ty hormony.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí