Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Vveronika90 píše:
Holky, neptala jste se některá na gyndě kolik ten plod má ve vašem týdnu?? Dr ni řekla, že je malej, tak abych měla porovnání.
Ahojky. Moje kachnička měla 5,2mm a byla jsem v 6+4. Doktorka byla nadšená, že jsem konečně otěhotněla a velikost nijak zvlášť nekomentovala, jen, že je vše v pohodě.
@CoffeeLady píše:
@Vianka No to jsem taky premyslela, ze kdybych dělala ve zdravotnictví tak jdu radši na rizikový. Zvlášť jestli je to takhle vymodleny. My se snažil asi 4 měsíce ale i to bylo dlouhý a už jsem z toho byla nervózní. Ale je pravda ze naše frekvence snažení byla tragicka. A co děláš ve zdravotnictví? Kolik teď jsi? Já 4+5 podle ms ale mám 32 dni cykly. Ty ovu testy mě teda dostaly a to jsem okolo ovu testovala i dvakrát denně
Jsem 6+2 a jsem zubařka, takže infekční kapénky všude
Hele ty první tři měsíce snažení jsem asi byla víc na nervy než později, člověk pak trochu otupí
hele já zkoušela ovulační testy dva cykly…v jednom mi vyšla ovulace, spali jsme spolu v tu dobu a nic a při druhém cyklu mi ani pozitivní ovulační test nevyšel, tak jsem se na to vykašlala. Abych si měřila bazální teplotu, na to jsem moc líná a nechtěla jsem tím každé ráno stresovat manžela. Říkala jsem si, že tomu dám rok a pak to začnu řešit. Objednala jsem se na preventivku a den před ní mi vyšel pozitivní test, ale doktor ještě nic neviděl samozřejmě ![]()
Hmmm, máte je krásné velké ty děti. Já jsem byla konec 7tt a 3mm nejspíš
ach jo.. mám strach i když bylo srdíčko.
@Vianka No tak to se vůbec nedivím. To jako zubařka jsi úplně vystavena všemu vid. Navíc ted je fakt divoká doba
my zase resime manzelovu práci, protože mu brzy konci smlouva a teď před krizi to je nic moc. Ale snažím se se nestresovat, abych moc neohrozila mimi. Tak to je moc dobře ze jdi to brala takhle v klidu. Mas můj obdiv.
@Vveronika90 píše:
Hmmm, máte je krásné velké ty děti. Já jsem byla konec 7tt a 3mm nejspíšach jo.. mám strach i když bylo srdíčko.
Důležité je to srdíčko. Některému mimi to prostě trochu trvá a pak najednou krásně vyroste. Držím palce, aby to byl i tvůj případ. ![]()
@Vveronika90 píše:
Holky, neptala jste se některá na gyndě kolik ten plod má ve vašem týdnu?? Dr ni řekla, že je malej, tak abych měla porovnání.
V 6+3 7mm
@CoffeeLady píše:
@Vianka No tak to se vůbec nedivím. To jako zubařka jsi úplně vystavena všemu vid. Navíc ted je fakt divoká dobamy zase resime manzelovu práci, protože mu brzy konci smlouva a teď před krizi to je nic moc. Ale snažím se se nestresovat, abych moc neohrozila mimi. Tak to je moc dobře ze jdi to brala takhle v klidu. Mas můj obdiv.
Hele to víš, že mě to trápilo, zas taková hrdinka jsem nebyla, ale chtěla jsem co nejvíc oddálit nějaký spermiogramy a všemožný vyšetření, protože jsem nechtěla stresovat chlapa ještě víc. Moc jsme o snažení nemluvili, to by byl konec vztahu
pro toho chlapa je to taky těžké, každý si myslí, že je alfa samec ![]()
6+0 bez srdeční akce… nezdálo se ji to… mám volat za hodinu na výsledky hcg zda stoupá…, přijde ji ze se plod nevyvíjí… jsem smutná:/
@CoffeeLady píše:
Radši bych zavolala a řekla to doktorce. Ono to muže být ze je ta sliznice hodně prokrvena, ale mne sestra říkala ze každé špineni je potřeba vyšetřit a kdybych spinila, když nejsou ordinacni hodiny, tak na pohotovost radši. Ten první trimestr je přeci jen dost rizikový. Držím palečky, ať je vše v pořádku
Díky moc. Volala jsem, prý to nic není, mám být v klidu, ale jestli chci, tak můžu dorazit, ať nejsem vyplašená. Tak já teda radši jdu ![]()
@Anonymní píše:
Díky moc. Volala jsem, prý to nic není, mám být v klidu, ale jestli chci, tak můžu dorazit, ať nejsem vyplašená. Tak já teda radši jdu
Držím moc palce ať je všechno v pořádku. Určitě jo.
@Vianka tomu úplně rozumím. On možná ze začátku je chlap rad, ze bude víc snažení
ale pak už jsou asi taky nervózní. A to je první?
@Rebeka bebe já už si to nemyslím… jsem si to zamlkle tehu přivolala…:/// blbě mi je prý z toho jak mi nasadili dvojitou dávku hormonu… vejce roste ale embryo ji přijde malé
Holky tak hcg v neděli 5900 a dnes 13000 tak?? To nebude zamlkle ne???