TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
616
15.10.20 11:31
@Vveronika90 píše:
Holky, neptala jste se některá na gyndě kolik ten plod má ve vašem týdnu?? Dr ni řekla, že je malej, tak abych měla porovnání. :roll:

Ahojky. Moje kachnička měla 5,2mm a byla jsem v 6+4. Doktorka byla nadšená, že jsem konečně otěhotněla a velikost nijak zvlášť nekomentovala, jen, že je vše v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.10.20 11:49
@CoffeeLady píše:
@Vianka No to jsem taky premyslela, ze kdybych dělala ve zdravotnictví tak jdu radši na rizikový. Zvlášť jestli je to takhle vymodleny. My se snažil asi 4 měsíce ale i to bylo dlouhý a už jsem z toho byla nervózní. Ale je pravda ze naše frekvence snažení byla tragicka. A co děláš ve zdravotnictví? Kolik teď jsi? Já 4+5 podle ms ale mám 32 dni cykly. Ty ovu testy mě teda dostaly a to jsem okolo ovu testovala i dvakrát denně

Jsem 6+2 a jsem zubařka, takže infekční kapénky všude ;) Hele ty první tři měsíce snažení jsem asi byla víc na nervy než později, člověk pak trochu otupí :lol: hele já zkoušela ovulační testy dva cykly…v jednom mi vyšla ovulace, spali jsme spolu v tu dobu a nic a při druhém cyklu mi ani pozitivní ovulační test nevyšel, tak jsem se na to vykašlala. Abych si měřila bazální teplotu, na to jsem moc líná a nechtěla jsem tím každé ráno stresovat manžela. Říkala jsem si, že tomu dám rok a pak to začnu řešit. Objednala jsem se na preventivku a den před ní mi vyšel pozitivní test, ale doktor ještě nic neviděl samozřejmě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
15.10.20 11:54

Hmmm, máte je krásné velké ty děti. Já jsem byla konec 7tt a 3mm nejspíš :,( ach jo.. mám strach i když bylo srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.10.20 12:02

@Vianka No tak to se vůbec nedivím. To jako zubařka jsi úplně vystavena všemu vid. Navíc ted je fakt divoká doba :( my zase resime manzelovu práci, protože mu brzy konci smlouva a teď před krizi to je nic moc. Ale snažím se se nestresovat, abych moc neohrozila mimi. Tak to je moc dobře ze jdi to brala takhle v klidu. Mas můj obdiv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
616
15.10.20 12:05
@Vveronika90 píše:
Hmmm, máte je krásné velké ty děti. Já jsem byla konec 7tt a 3mm nejspíš :,( ach jo.. mám strach i když bylo srdíčko.

Důležité je to srdíčko. Některému mimi to prostě trochu trvá a pak najednou krásně vyroste. Držím palce, aby to byl i tvůj případ. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
15.10.20 12:14
@Vveronika90 píše:
Holky, neptala jste se některá na gyndě kolik ten plod má ve vašem týdnu?? Dr ni řekla, že je malej, tak abych měla porovnání. :roll:

V 6+3 7mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.10.20 13:23
@CoffeeLady píše:
@Vianka No tak to se vůbec nedivím. To jako zubařka jsi úplně vystavena všemu vid. Navíc ted je fakt divoká doba :( my zase resime manzelovu práci, protože mu brzy konci smlouva a teď před krizi to je nic moc. Ale snažím se se nestresovat, abych moc neohrozila mimi. Tak to je moc dobře ze jdi to brala takhle v klidu. Mas můj obdiv.

Hele to víš, že mě to trápilo, zas taková hrdinka jsem nebyla, ale chtěla jsem co nejvíc oddálit nějaký spermiogramy a všemožný vyšetření, protože jsem nechtěla stresovat chlapa ještě víc. Moc jsme o snažení nemluvili, to by byl konec vztahu :D pro toho chlapa je to taky těžké, každý si myslí, že je alfa samec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
15.10.20 13:35

@sportyM tak už něco víš ❤️️❤️️❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 15:09

6+0 bez srdeční akce… nezdálo se ji to… mám volat za hodinu na výsledky hcg zda stoupá…, přijde ji ze se plod nevyvíjí… jsem smutná:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
15.10.20 15:14

@sportyM to dopadne dobře :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.20 15:14
@CoffeeLady píše:
Radši bych zavolala a řekla to doktorce. Ono to muže být ze je ta sliznice hodně prokrvena, ale mne sestra říkala ze každé špineni je potřeba vyšetřit a kdybych spinila, když nejsou ordinacni hodiny, tak na pohotovost radši. Ten první trimestr je přeci jen dost rizikový. Držím palečky, ať je vše v pořádku

Díky moc. Volala jsem, prý to nic není, mám být v klidu, ale jestli chci, tak můžu dorazit, ať nejsem vyplašená. Tak já teda radši jdu 8)

• Citovat
  • Upravit
177
15.10.20 15:16
@Anonymní píše:
Díky moc. Volala jsem, prý to nic není, mám být v klidu, ale jestli chci, tak můžu dorazit, ať nejsem vyplašená. Tak já teda radši jdu 8)

Držím moc palce ať je všechno v pořádku. Určitě jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
15.10.20 15:18

@Vianka tomu úplně rozumím. On možná ze začátku je chlap rad, ze bude víc snažení :D ale pak už jsou asi taky nervózní. A to je první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 15:18

@Rebeka bebe já už si to nemyslím… jsem si to zamlkle tehu přivolala…:/// blbě mi je prý z toho jak mi nasadili dvojitou dávku hormonu… vejce roste ale embryo ji přijde malé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
15.10.20 15:49

Holky tak hcg v neděli 5900 a dnes 13000 tak?? To nebude zamlkle ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí