Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Co to je?
kde si zaznamenáváš všechno ohledně těhotenství, můžeš přidat i foto z ultrazvuku atd.
Upraveno Adminem
@courtneyy já mám z léta koupený 2 (nevěděla jsem který) do jednoho jsem začala psát, ale bohužel SP.. Ale teď ho pořídím znovu, byl právě ze stránky jsimujvesmir.cz a moc se mi líbil.. Druhý byl od Moomentee (nebo jak se to píše), ale ten mě moc neoslovil. Při synovi jsem měla také krásný, moc ráda si jim zpětně listuju. Je to pro mě hezká památka ![]()
@courtneyy píše:
kde si zaznamenáváš všechno ohledně těhotenství, můžeš přidat i foto z ultrazvuku atd.https://www.jsimujvesmir.cz/…sky-denik-2/
Aha, tak to neznám
a určitě to pořizovat nebudu
@sportyM píše:
@Jaenavl bydlím kousek od Pelhřimova a ty?:)
Jo tak to se jedete projet do Zlína 😁 já Vsetín
@Jaenavl no já doufám ze se tam neprojedu😀 je to od nás fakt dálka. Vsetín je jak daleko od Zlína?
@Jaenavl mě spis vyděsilo ze vejce odpovídalo 6+0 ale vevnitř bylo jen utvářejíci se základ na žloutkový vacek který neodpovídal ale tomu týdnu, bylo by to tak o týden méně, kdybych tam nesla, byl by klid, ale to bych nesměla krvacet… no stalo se… teď budu věřit… protože hcg vyrostlo jak mělo a tomu ze mi je zle a prsa mě bolí každý den snad víc a víc… věřím ze by to jinak nebylo kdyby to nebylo v pořádku
@sportyM přesně tak bude to v pořádku to se neboj hlavně se nestresovat
❤️️ budu na tebe myslet 😊
@sportyM pro tvoji podporu vše ❤️️ musíme se navzájem držet nad hladinou ❤️️
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala TP nám vychází na 21.6
![]()
Ahoj holky, taks bych se k vam ráda přidala
TP mi vychazi na 18.6. Doma uz mam 4letyho rostaka a o jedno miminko jsme prisli letos v breznu v 6.měsíci. Ted se zadarilo po půl roce a mam neskutečnou radost a zaroven obrovsky strach.
@Týnka 25 tak to gratuluji a určitě teď to bude bez problémů ❤️️
@Rebeka bebe dekuju
ja taky doufam. Uz si s nim i povidam 🙈 😂
Ve středu jdu na kontrolu, tak uvidime. Je brzy, ale dr me chce mit hned pod dohledem
@Týnka 25 tak to je skvělé že tě chce mít dr pod dohledem takhle by to mělo být pořád tak hlavně se pak pochlub jak to dopadlo a koki si dle MS? 😊 ❤️️
Co to je?