Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, prosím vás má někdo problém se špiňením? Já jsem včera po vytření baráku začala špinit. K večeru to bylo celkem dost teď už to ústává. Ale jsem už po jednom potratu a mám strach.. Doktorka je tam až odpoledne tak hned asi pojedu jen jsem se chtěla zeptat jestli to máte taky tak že po nějaké námaze se to spustí?
@S.R. 7 píše:
Ahoj holky, prosím vás má někdo problém se špiňením? Já jsem včera po vytření baráku začala špinit. K večeru to bylo celkem dost teď už to ústává. Ale jsem už po jednom potratu a mám strach.. Doktorka je tam až odpoledne tak hned asi pojedu jen jsem se chtěla zeptat jestli to máte taky tak že po nějaké námaze se to spustí?
Já jsem kvůli tomu včera jela na pohotovost. Měla jsem celkem strach. Ale po kontrola je vše v pořádku, miminko má srdeční akci, je o tři dny větší a všechno vypadá normálně. ![]()
Pokud by to pokračovalo, asi bych si na tvém místě zajela k doktorovi. Já jsem dostala Ascorutin a na nic Utrogestan.
Taky mám už tři dny celodenní nevolnosti, pomáhá mi jen jíst a jíst. 🙈 Asi se neunesu. Noční nespavost stále trvá, a když usnu mám zvláštní sny. Kromě toho mám taky zácpu, bolest hlavy a obličej jak v pubertě.
Už se těším na konec prvního trimestru. ![]()
@Jorkima Mám dceru narozenou 2.6.
a osmém týdnu z ultrazvuku s ní mám teda takový banán bez tvaru hlavy ![]()
@S.R. 7 Neboj se, špinění občas být může, roztahuje se děloha, vůbec bych to nepřikládala k nějaké činnosti. Hlavně klid! ![]()
@5Janka Přesně!!!
Alespoň někdo, kdo tu žere se mnou od rána do večera
Já dneska mám zasebou banán a dve housky
strašný! Jdu vařit oběd a už se na něj těšim ![]()
@sportyM píše:
@5Janka Přesně!!!Alespoň někdo, kdo tu žere se mnou od rána do večera
Já dneska mám zasebou banán a dve housky
strašný! Jdu vařit oběd a už se na něj těšim
@AndělkaJilemnická ahoj, moc gratuluju, já jdu taky 3.11. A to bych měla být 8+5 podle aplikace
a vsechno urcite dobre dopadne ![]()
@5Janka mě řekl ze mi je blbě z toho jak pořad jim 😀 jenže ono je to naopak😀
@S.R. 7 Ahoj tentokrat tuk tuk zatim nespinim, ale u syna jsem spinila az krvacela cely 1.trimestr. Urcite by ti na gynde meli predepsat utrogestan, anopyrin a doporucuji hodne zmirnit namahu.
Ahojky tak jsem po kontrole a vše v pořádku. Zloutkovy váček a miminko se
slzicka mi ukapla jak jsem ho slysela… Dle Ms 7+0 ale teď dle UTZ 6+1… Přikládám i fotku ![]()
@AndělkaJilemnická píše:
Tak jsem včera volala doktorce a jsem objednaná 3.11., podle paní doktorky to stačí taky v 8. týdnu, tak snad bude všechno v pořádku, jsem z toho hrozně nervózní. Ségra měla potrat dvakrát takhle na začátku, tak mě to děsí.
Je já jdu den po Tobě a taky budu už osmý týden. To čekání je teda šílený. Pořad doufám, ze tam je a je v pořádku.