TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
21.10.20 09:45

Ahoj holky, prosím vás má někdo problém se špiňením? Já jsem včera po vytření baráku začala špinit. K večeru to bylo celkem dost teď už to ústává. Ale jsem už po jednom potratu a mám strach.. Doktorka je tam až odpoledne tak hned asi pojedu jen jsem se chtěla zeptat jestli to máte taky tak že po nějaké námaze se to spustí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.10.20 10:33
@S.R. 7 píše:
Ahoj holky, prosím vás má někdo problém se špiňením? Já jsem včera po vytření baráku začala špinit. K večeru to bylo celkem dost teď už to ústává. Ale jsem už po jednom potratu a mám strach.. Doktorka je tam až odpoledne tak hned asi pojedu jen jsem se chtěla zeptat jestli to máte taky tak že po nějaké námaze se to spustí?

Já jsem kvůli tomu včera jela na pohotovost. Měla jsem celkem strach. Ale po kontrola je vše v pořádku, miminko má srdeční akci, je o tři dny větší a všechno vypadá normálně. :)
Pokud by to pokračovalo, asi bych si na tvém místě zajela k doktorovi. Já jsem dostala Ascorutin a na nic Utrogestan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.10.20 10:41

Taky mám už tři dny celodenní nevolnosti, pomáhá mi jen jíst a jíst. 🙈 Asi se neunesu. Noční nespavost stále trvá, a když usnu mám zvláštní sny. Kromě toho mám taky zácpu, bolest hlavy a obličej jak v pubertě. :D Už se těším na konec prvního trimestru. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.10.20 10:41

Všem nově příchozím gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.10.20 10:42

@Jorkima Mám dceru narozenou 2.6. :) a osmém týdnu z ultrazvuku s ní mám teda takový banán bez tvaru hlavy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.10.20 10:43

@S.R. 7 Neboj se, špinění občas být může, roztahuje se děloha, vůbec bych to nepřikládala k nějaké činnosti. Hlavně klid! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.10.20 10:46

@5Janka Přesně!!! :D Alespoň někdo, kdo tu žere se mnou od rána do večera :D Já dneska mám zasebou banán a dve housky :mrgreen: strašný! Jdu vařit oběd a už se na něj těšim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.10.20 10:48

@Rebeka bebe Zlato a kdy vlastně jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
21.10.20 11:26
@sportyM píše:
@5Janka Přesně!!! :D Alespoň někdo, kdo tu žere se mnou od rána do večera :D Já dneska mám zasebou banán a dve housky :mrgreen: strašný! Jdu vařit oběd a už se na něj těšim :D
:lol: :lol: to mě těší, doma se mi přítel směje, že pořád něco jím
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.10.20 12:58

@AndělkaJilemnická ahoj, moc gratuluju, já jdu taky 3.11. A to bych měla být 8+5 podle aplikace :) a vsechno urcite dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
21.10.20 13:14

@5Janka mě řekl ze mi je blbě z toho jak pořad jim 😀 jenže ono je to naopak😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
21.10.20 13:18

@S.R. 7 Ahoj tentokrat tuk tuk zatim nespinim, ale u syna jsem spinila az krvacela cely 1.trimestr. Urcite by ti na gynde meli predepsat utrogestan, anopyrin a doporucuji hodne zmirnit namahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
21.10.20 14:40

Ahojky tak jsem po kontrole a vše v pořádku. Zloutkovy váček a miminko se :srdce: slzicka mi ukapla jak jsem ho slysela… Dle Ms 7+0 ale teď dle UTZ 6+1… Přikládám i fotku :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
21.10.20 16:04

@Jaenavl krásný mrnousek 😍 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
21.10.20 19:40
@AndělkaJilemnická píše:
Tak jsem včera volala doktorce a jsem objednaná 3.11., podle paní doktorky to stačí taky v 8. týdnu, tak snad bude všechno v pořádku, jsem z toho hrozně nervózní. Ségra měla potrat dvakrát takhle na začátku, tak mě to děsí.

Je já jdu den po Tobě a taky budu už osmý týden. To čekání je teda šílený. Pořad doufám, ze tam je a je v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí