Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sportyM určitě zůstaň tady taky jsem na tebe myslela a budu ráda za info že se ti to znovu povedlo
![]()
Ahoj holky, můžu se k Vám přidat? Dnes jsem byla u svoji Mudr, podle appky jsem 5+6tt a podle UTZ odpovídá 5 týden, tak další kontrola za 3 týdny
doma máme uz 14m chlapečka ![]()
Dnes jsem byla na kontrole a už tam bylo krásně vidět srdíčko
Jsem dnes podle utz 7+2. Na další kontrolu jdu až 16.11. Je to poprvé co jsem na začátku těhotenství nekrvacela
Moc se mi dnes ulevilo, když jsem viděla, že je mimi v pořádku
Přeji všem krásný víkend ![]()
Ahoj holky
tak já dneska kontrola, podle ultrazvuku 7+6 podle menstruace 8+3. Drobek to od minule pěkně dohnal a vypadá to zatím dobře. Na kontrolu jdu 6.11 a to jdu už na moč, krev a pro průkazku. Na screening jsem objednaná 26.11. ![]()
@sportyM píše:
Hlásím ze jsem se akorát vzbudila… a s rozhodnutím dal bojovat… a jestli vám to nevadí, chci s vámi tu zůstat… asi budu rodit o par mesicu déle ale jste skvělá parta♥️️ Dekuju všem za podporu zlata moje♥️️
Moc jsem na Tebe myslela. Hlavně, ze jsi v pořádku. Jsem moc ráda, že tu zůstaneš s námi
. Jak dlouho se má čekat se snazenim po tomhle?
@Mehani ahoj gratuluji a vítej. Já jsem podle ms 6+0, ale na první kontrolu jdu až za týden a půl. Tak snad budeme slavit srdíčka.
@CoffeeLady děkuji
tak to jsme na tom stejně, taky dnes podle MS 6+0..příště už určitě bude
moc se na to těším, díky tomu, že mi teď podruhé nic není (zatim), tak kdyby mi nevynechala MS, tak ani nevím, že jsem těhotná
@Mehani mne teda do včera taky nic, už jsem byla nervózní. První těhu jsem blila od 6tt myslím no a od včera silena únava a žaludek na vodě a dnes od rána to samé
A proč jsi šla na kontrolu tak brzy vlastně?
Dámy mám problém a potrebuju poradit včera večer mě začalo strašně bolet břicho jako kdyby mi někdo na břicho hodil něco strašně těžkého v noci jsem se když už sem usla budila každou chvíli na bolest a bolí to pořád může to být něco společného s těhotenstvím nebo se nemusím bát a je to jen bricho?
@Rebeka bebe to bych se bála teda a kdyby to neprestavalo tak minimálně zavolala na pohotovost
@CoffeeLady Já u syna měla nevolnosti a celodenní kocovinu snad od pozitivního testu
byl to masakr, tak teď je to příjemná změna.. brzo jsem šla proto, protože jsem byla už docela dlouho objednaná na roční kontrolu, tak jsem to neposouvala
@CoffeeLady taky sem si řekla že jestli to nepřestane náhodou do hodiny jedu na pohotovost
@Mehani začalo to v podbřišku když sem udělala nějaký pohyb a teď je to celé břicho