TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
635
26.10.20 07:50

@5Janka aspoň nejsem jediná kdo to tak má 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.10.20 10:21

Ahoj holky, hlásím se po týdnu, kdy jsem myslela, že nepřežiju. De facto přes týden jsem jen na Cole, rohlících, piškotech, přesnídávkách a jablkách. Nemůžu vůbec nic sníst, zvedá se mi žaludek ze všeho - jakékoliv pachy nebo jen pohled na jídlo mi natahuje - více než týden jsem nebyla v kuchyni a neměla teplé jídlo ani čaj. Samozřejmě ruku v ruce s tím jde totální slabost, všude mě musí vodit manžel, protože se prostě neudržím na nohou…
Aktuálně jsem podle aplikace 6+2, k doktorovi jdu až příští týden a opravdu se začínám bát, zda je vše v pořádku. Mám kamarádky, co první a půlku druhého trimestru strávily v nemocnici na kapačkách a mají zdravé děti ale přesto se bojím, jestli je to, co se mi teď děje normální :( nedovedu si představit, že by mi takhle mělo být dalši měsíc až dva. Vyzkoušela jsem i různé lízátka, zázvor ve všech podobách, mátu, skořici, léky i homeopatika, jíst nedráždivá jídla, jíst často po malých porcích a nepomáhá nic…
Máte nebo měla jste to některá taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
26.10.20 10:45

@Houbis moje kamarádka skončila na 3 měsíce na kapackach protože cokoliv snědla vyzvracela a ikdyz nejedla zbracela… A malá je krásná a zdravá a budou ji tři roky takže ikdyz je to hrozné a těžké drž se :srdce: budu na tebe myslet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
26.10.20 11:39

@Houbis taky jsem to tak u prvního měla od začátku 6tt nejhorší kocovina až asi do 20tt.. Každý den jsem se modlila aby byl další den a bylo mi líp, pila jsem jen po douškách colu, vždycky jsem si musela vyčistit zuby, abych neměla sladko v puse. A hadr na hlavě byl nejlepší kámoš. Pak jsem začala jíst trošku polivky.. Bohužel jsem na to žádný zázrak neobjevila, tak ti neporadím. Ale drž se, ať je brzy líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.10.20 12:05

Ahoj, hlásím se po dnešní první kontrole. Doktor řekl „ukázkové“ 6+2 tak uvidíme :). Kontrola až v polovině listopadu 😊 přišlo mi to jak na běžícím páse a za chvíli jsem byla zpět v čekárně 😃 tak snas bude vše ok🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
26.10.20 12:07

@kvetinka18 a bylo už vidět srdíčko? Já jdu příští týden a to budu 6+3 tak at vím co očekávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.10.20 12:14

@Andys77 hele to byla taková hurá akce, že jsem z toho ještě teď zmatená. Sestra váha a kolik měříte. Doktor : kolik jste dělala testů a máte nějaké potíže? Mmm ukázkové 6+2, kontrola za 3 týdny. Gratuluji, nashle :D byla jsem z toho úplně rozčarovaná :D srdíčko tedy ještě brzy ne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.10.20 12:27

@kvetinka18 já šla na kontrolu v 7. týdnu a dle UZ jsem byla teprve 6+2 a srdíčko vidět bylo. Kdyby nebylo, tak by si tě pozval třeba za týden znovu, takhle to vypadá, že je vše v pohodě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.10.20 12:30

@Vianka jeee děkuji, já jsem fakt z toho byla úplně vyjukaná. Ani fotku jsem nedostala té bubliny. Jako viděla jsem ji na obrazovce, ale řekl jen to co jsem psala a hotovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.10.20 12:34

@kvetinka18 Mě taky nenabídl fotku a říkala jsem si, že se to dítěti stejně zatím moc nepodobá, takže jsem si o ni ani neříkala :D Taky mám další kontrolu zhruba za tři týdny a to už bych prý měla dostat průkazku. Pomalu odpočítávám minuty, nikdy jsem se takhle nemohla dočkat návštěvy u doktora, připadám si jak blázen :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.10.20 12:43

@Vianka jeee tak to se mi ulevilo :D.. Joo já už začala odpočítávat jen co jsem vylezla z těch dveří, taky toho 16.11. pokud bude všechno ok tak dostanu průkazku :oops: a máš nějaké příznaky? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.10.20 12:49

@kvetinka18 taky jdu 16.11. :lol: hele mám citlivá prsa a tak nějak hodně musím hledat, na co mám chuť k jídlu…to, co mi včera chutnalo, dneska nechci ani vidět :D ale jinak naštěstí nezvracím nebo tak. Jsem doma, takže můžu odpočívat, jak chci ;) Co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.10.20 12:52

@Vianka tak to je mazec to datum :D
Mě bylo špatně v pátek. Teď už lepší, trošku cítím žaludek, ale nic hrozného. Občas ale tak jednou za den bolí malinko podbřišek a prsou se nemůžu ani dotknout. Nedej bože když se dotknu omylem ručníkem :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
26.10.20 12:56

@kvetinka18 taky mě občas pobolival podbřišek, jako bych to měla dostat, ale to už je teď několik dní v pohodě :) snad už se žádné nesnesitelné příznaky neobjeví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
26.10.20 13:00

@Vianka snad 🙏 děkuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie