Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@CoffeeLady já jsem teď podle aplikace 6+3, u doktora jsem jestě nebyla takže žádné vyšetření z krve nemám. Jdu až příští týden v 7+3 (jestli se toho dožiju
) beru jen kyselinu listovou a nějaký Emesin proti zvracení ale nepomáhá to. Unavená jsem od včera taky, ležím a bolí mě ruce a nohy, mám jak jak ze železa a nemůžu s nima vůbev pohnout. Usínám několikrát denně i při práci u počítače. Ještě že máme home office
@Sájoušek zázvorová lízátka mám, nějaký GraviPop a po těch se mi dělá ještě hůř, jak jsou sladká 🤢 vitamíny neberu, jen kyselinu listovou, ale dnes už jsem manžela poprosila, aby mi koupil právě Femibion, abych doplnila vitaminy a minerály, které nedávám z jídla. Tak snad se mi po nich ještě nepřitíží, trochu jsi mě svou zkušeností vyděsila ![]()
@Rebeka bebe super! a co vyzkoumali? A asi zůstaneš doma, ne?
@Houbis
no to jsme na tom úplně stejně. 6+3 a na kontrolu první až příští středu. A rovnou na lacno, takže mě tam asi bude muset manžel se synem hodit, musím pořad něco ukusovat jinak je mi spatne. Feminibion si myslím ze je v pohodě, akorát ho nejez na lačný žaludek. Odpocivej co můžeš, když můžeš ![]()
@Rebeka bebe píše:
Tak dámy jdu domu![]()
To je dobře
Buď opatrná.
Zdravím. Já jsem dneska 7+6 a u doktora jsem ještě nebyla. Přemýšlím jestli se objednat na tenhle pátek nebo až na ten příští. Nejradši bych šla také rovnou na lačno a nechce se mi tam chodit 2×.
Jinak mě je špatně už víc jak týden. Permanentní kocovina, že všeho je mi blbě. Do tohi doma tři děti, kterým musím vařit, učit se s nima. A do toho mě neustále bombarduji dvě kamarády, kterým jsem to ještě neřekla… Jestli můžou prijit na kafe. Tak je odmítám s tím že je zákaz shromažďování a manžel zakázal návštěvy. Popravdě je mi zle, že ani kafe mi nechutná a nekourila jsem už ani nepamatuji. Moje hlavní činnost je teď válení se v posteli. I když je pravda že na čerstvém vzduchu je to lepší, tak mě je tam za chvíli zima.
Elena
@CoffeeLady zatím je mi dobře 2 dny takže recenzi podat nemůžu 😂 🤦♀️
@Rebeka bebe nádhera že už jdeš domu, hlavně se šetři…
Holky akorát mám fakt děsný problém s nespavosti, celou noc se prevaluju nebo usnu třeba ve 3 ráno a v 5 zase vzhůru skrze potřebu na záchod. Kouřila jsem iqos který jsem hned s tehu omezila až přestala uplne. Byla jsem zvyklá si vždy před spaním zakourit. Tak nevím jestli to není tim. Přemýšlím že si koupím krabičku a tu jednu než se to ustali si snad před spaním dám nebo aspon třeba 3 potahnuti. Už jsem úplně hotová tak si říkám raději vyspana a odpocata s jedním zakourenim Iqos než být totálně unavená a protivná.
![]()
Už mě to trápí tak 3 týdny a uz melu z posledniho
Tak hlásím že jsem se konečně objednala na kontrolu a to na příští pátek. Budu 9+2 a na lačno prý chodit nemám 😄 prý to není jen tak a musí to všechno připravit. Takže můj pokus o to nelezt do nemocnice zbytečně 2× se jaksi minul účinkem a budou mě tam chtít hnát znova… Což se mi ale nelíbí. Když přijdu na lačno a oni se tam budou vymlouvat že dnes mě nabrat nemůžou, ať přijdu třeba za týden, mohu odmítnout? Upozorňuji že jdu na kontrolu až za 10 dní a to mi přijde na jejich přípravu až dost času. No docela mě dostali.
Elena
@Anonymní píše:
Tak hlásím že jsem se konečně objednala na kontrolu a to na příští pátek. Budu 9+2 a na lačno prý chodit nemám 😄 prý to není jen tak a musí to všechno připravit. Takže můj pokus o to nelezt do nemocnice zbytečně 2× se jaksi minul účinkem a budou mě tam chtít hnát znova… Což se mi ale nelíbí. Když přijdu na lačno a oni se tam budou vymlouvat že dnes mě nabrat nemůžou, ať přijdu třeba za týden, mohu odmítnout? Upozorňuji že jdu na kontrolu až za 10 dní a to mi přijde na jejich přípravu až dost času. No docela mě dostali.Elena
Ahoj eleno, a to je tvoje první kontrola? Tak docela je chápu, že tě nechcou hned brát na krev když nemají nic potvrzené - myslím, že to jsou ty přípravy.
@Vianka ja mám rizikové takže já jsem pořád doma 🤣 až mě to unavuje 🤣
@Anonymní píše:
Tak hlásím že jsem se konečně objednala na kontrolu a to na příští pátek. Budu 9+2 a na lačno prý chodit nemám 😄 prý to není jen tak a musí to všechno připravit. Takže můj pokus o to nelezt do nemocnice zbytečně 2× se jaksi minul účinkem a budou mě tam chtít hnát znova… Což se mi ale nelíbí. Když přijdu na lačno a oni se tam budou vymlouvat že dnes mě nabrat nemůžou, ať přijdu třeba za týden, mohu odmítnout? Upozorňuji že jdu na kontrolu až za 10 dní a to mi přijde na jejich přípravu až dost času. No docela mě dostali.Elena
Tak to mi přijde zvláštní. Já tam prave i kvůli tomu jdu až v 8. týdnu. A to mi sami nabídli. Však Tě můžou první zkontrolovat a až potom nabrat?
@Jaenavl A ten iqos by nepomohl? Moc se v tom nevyznám, nikdy jsem nekourila, ale není to menší zlo než obyc cigarety? Já v obou těhu najednou úplně přestala mít chuť na kafe a to jsem měla každý den dvě minimálně. Ale ten kofein mi chybí, tak to řeším černým čajem. Sice zvládnu tak půl hrnecku ale trochu to pomůže.
@CoffeeLady jojo je to menší zlo… Se poradím s chlapem a uvidím… Pak až se po 12tt srovnám tak to zahodim..
Holky, jde Vám sehnat Femibion? U nás ani vedle ve městě ho nemají, schválně jsem prosila manžela aby mi ho zkusil sehnat na druhé straně republiky, kde byl dnes na služebce a teď mi volal, že ani tam ho nemají 😀 😀