Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Houbis u nás taky ne, a měli poslední Pregnafolin (Dr max) tak jsem vzala to a vykoupila poslední náhražku ![]()
@Houbis píše:
Holky, jde Vám sehnat Femibion? U nás ani vedle ve městě ho nemají, schválně jsem prosila manžela aby mi ho zkusil sehnat na druhé straně republiky, kde byl dnes na služebce a teď mi volal, že ani tam ho nemají 😀 😀
Za mě je to předražený nesmysl. Se skoro stejným složením jde koupit obdobné vitamíny pro nastávající a těhotné v DM za ani ne 100 kč.
@Houbis Já teda už femibion tohle těhu neberu, beru jednotlivé vitaminy, co mi dávají smysl. Kys listovou, D a podle krve dam kdyžtak železo a jod protože mám problémy se stitnou zlazou. Tak zkus takhle jednotlive. Je to i dost levnější
@Houbis kupovala jsem minulý týden v Benu a měli jich tam hodně a na dvou místech.. Ale byl v akci asi - 80kč, tak je možné, že je vykoupený ![]()
@Jaenavl hele ale možná to nepomůže. Mám dvě těhu kamarádky, kterým spánek první trimestr úplně přestal fungovat ![]()
@CoffeeLady píše:
Tak to mi přijde zvláštní. Já tam prave i kvůli tomu jdu až v 8. týdnu. A to mi sami nabídli. Však Tě můžou první zkontrolovat a až potom nabrat?
No právě kvůli tomu jsem oddalovala první kontrolu aby to udělali všechno najednou. Půjdu stejně nalačno a doktorovi to řeknu že chci nabrat ten den co tam budu a že jsem to hlásila i po telefonu. Fakt mě naštvali, protože určitě jde všechny papíry a nabery vyřešit až po kontrole utz, kdy bude jasné jestli je vše ok.
Elena
Příspěvek upraven 27.10.20 v 19:07
@CoffeeLady píše:
@Houbis Já teda už femibion tohle těhu neberu, beru jednotlivé vitaminy, co mi dávají smysl. Kys listovou, D a podle krve dam kdyžtak železo a jod protože mám problémy se stitnou zlazou. Tak zkus takhle jednotlive. Je to i dost levnější
Naprostý souhlas. Já mám tedy trochu specifické stravování, tak si některé věci hlídám více a jídlo zadávám do aplikace Cronometer, kde jsou krásně vidět i přijaté vitaminy a minerály, což je taky fajn pro představu, ale chápu, že to asi každého bavit nebude ![]()
@Denni2020 ty jo to jsi dobra. Ale chápu, ze kvůli nemoci musíš. Já jsem rada teď, ze sním aspoň něco. Ovo a zeleniny jim dost, ale nemam vůbec chuť na maso, tak jsem zvědavá na to železo. Už dřív jsem s nim měla problém. No už se těším až přejde první trimestr a snad odejdou ty nevolnosti.
@CoffeeLady píše:
@Denni2020 ty jo to jsi dobra. Ale chápu, ze kvůli nemoci musíš. Já jsem rada teď, ze sním aspoň něco. Ovo a zeleniny jim dost, ale nemam vůbec chuť na maso, tak jsem zvědavá na to železo. Už dřív jsem s nim měla problém. No už se těším až přejde první trimestr a snad odejdou ty nevolnosti.
Kvůli nemoci ne. To jen z osobního přesvědčení, ale dříve jsem žila fitnessem a tak jsem neustále vše zapisovala a vážila, tak mi to přijde normální.
@Kata95 @ANAVI 7 @IzzyBella holky, máme to úplně stejné
vite jaký den jste otěhotněly? My 1.10.
kontrolu mám v pondeli
@Boklo píše:
@Kata95 @ANAVI 7 @IzzyBella holky, máme to úplně stejnévite jaký den jste otěhotněly? My 1.10.
kontrolu mám v pondeli
Já buď 1.10 na uplnek nebo 4.10 ![]()
@Boklo píše:
@Kata95 @ANAVI 7 @IzzyBella holky, máme to úplně stejnévite jaký den jste otěhotněly? My 1.10.
kontrolu mám v pondeli
Já buď 2.10. nebo 3.10. nevím který den byla ovulace.. Byl to jediný pokus, protože jsem byla nemocná a bylo mi fakt hrozně, teď zpětně podle příznaků si myslím, že to byl covid ![]()
@Boklo to je ještě nevím ale jelikož bylo 2.10 IUI tak myslím že tím to bylo
tak uvidíme kontrolu mám až ve středu za týden
![]()
Ahoj, tak se hlasim, ze jsem byla na UZ 5+4 tt a byla videt jen dutinka. Za 2 tydny bych mela jit znovu. Tak holky kdo cekate na 1.kontrolu az na ten 7-8tt vubec Vam to nemusi byt lito, drive neni vazne skoro nic videt.
Tak dámy která máte kdy kontrolu na gynde? 😊 Já až 4.11 tak už čekám průkazku a budu se objednávat na screening a na plodovka ![]()