Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rebeka bebe aha. Taky myslím minule jsem ji dostala cca 10tt, ale myslím ze teď tam budu chodit min v tyhle divny covid době. Už na první mě pozvala až 8tt a rovnou krev. A mas už doma nějaké děti nebo to je první? Omlouvám se jestli už jsi to psala nestíhám to všechno číst.
@CoffeeLady taky nestíhám vše číst 🤣 🤣 třetí těhotenství snad už první miminko 😊a ty? ![]()
Tak já mám za sebou první kontrolu, podle UTZ 5+2.. Mělo by to sedět, jen teda ovulace byla asi o 2 dny déle.. Tak snad bude vše v pořádku😊 na další jdu až za 4 týdny, to se do té doby zblaznim ![]()
@Rebeka bebe Druhé těhu a druhé miminko. Fakt moc doufám, ze bude vše v pořádku a vyjde to. Moc Tě obdivuju i ostatní, ze to predtim nevyšlo a snažíš se dal. Já nevím jestli bych to zvládla. Ale asi je to jiné tím, ze už doma jedno mám a dlouho jsme byli přesvědčeni, ze bude jedinacek
Moc držím palečky ať už je vše v pořádku
Holky kdy se objednava na screening? Ja mam jet na kontrolu 16.11. Ale jenom na ultrazvuk (budu 8+3) a teprve potom se budu objednavat ke svemu gynekologovi. Ten ma vecne plno, takze me vezme nejdrive za 3 tydny, to by bylo treba kolem 11.-12. tydne a to uz by se mel delat ten screening a ja mam strach ze se ani nestihnu objednat. Zatim jezdim do CAR. Nemela bych se objednat ke svemu gynekologovi drive, uz jen proto aby mi poradil co kdy a kam? ![]()
Ahoj holky, tak já jedu z další kontroly. Dneska 8+2tt všechno je v pořádku tak mám šílenou radost
z CARu už mě vyřadili a v pondělí jsem objednaná už ke svému doktorovi. Posílám fotečku
@Leninas1 ahoj no krásný
nás to čeká příští týden
a co si podstoupila v CAR?
@Leninas1 Moooc pekna fotecka.
16,5 mm? Vidim dobre? Taky chodim do CAR. Jen mam ve stejnem zarizeni i gynekologa… Jak jsem psala vyse, ma dlouhou obj. lhutu. Nedalo mi to a pro jistotu jsem se k nemu uz objednala. Dostala jsem termin taky par dni po posledni kontrole v CAR. Tak mozna pujdu rovnou k nemu. ![]()
Btw.: Jsi tehotna po IUI/IVF? Promin ze se ptam, je nas tu celkem hodne a zacinam se tu ztracet. Nam se podarilo az ze 3.IVF, tak uz mame syna a ted se zadarilo zase po KET a je to zaroven i posledni tehotenstvi v zivote, uz nemame nic zamrazeneho a na dalsi pokus uz neprispeje pojistovna.
@Kata95 @Sájoušek holky nám se podařilo po třetím IUI. Snažili jsme se rok a půl, tak teď už snad bude všechno v pořádku. My jsme do CARu dojížděli, máme to hodinu cesty, tak jsem ráda že už můžu zpět ke svému doktorovi, kterého mám za barákem
.. Jinak 8+2tt což sedí i podle iui a 16,58 mm… Srdíčko bylo krásně vidět
já hned volala mému doktorovi a on řekl ať přijdu hned v pondělí ráno, že na mě koukne. Takže ani nejsem pořádně objednaná, neměl místo ale já jsem ráda za každou kontrolu a ultrazvuk kdy toho cvrčka vidím ![]()
@Leninas1 tak super my též máme tak 45 min CAR a kontrolu mám až ve středu tak si počkám a pak hned k mému gyndari kterého mám 10 min 😂. Taky se těším. Byla jsem si u svého i doktora na krvi HCG tak mě rovnou i objednal tak že do CAR jdu 4.11 a když vše ok tak 9.11 k memu
. Jinak je to naše 2IUI a po roce a 7 měsíců se podařilo. Doufám že bude vše v pořádku. Mám gyndopril a beru kyselinu listovou…nemůžu se dočkat a zároveň se bojím
@CoffeeLady taky mám nějaké zázvorové tabletky, ale pomůžou jen na chvilku. Mám i lízátka a taky nic moc. Naštěstí v práci není tolik času se pozorovat a všímat si nevolnosti, mám různě směny a chvilku jsem venku chvilku v kanceláři, takže fungovat musím. Je to celkem výživné. ![]()
@Kata95 @Leninas1 holky tak ja musim jezdit nasich 50min jizdy autem. Chtela jsem prejit ke gynekologovi taky 10min od nas, ale manzel ze neee, ze me klidne bude vozit. Tak at se teda chlap snazi, ale stale nad zmenou gynekologa uvazuji. Ty cesty jsou nic moc, obzvlast po ranu.
@Sájoušek no to věřím já jsem ráda že už to snad skončí to dojíždění a budu to mít blíž :
Ale pokud chlap chce tak ať vozi ![]()
@CoffeeLady já to taky hned nedala před loni první strata loni druhá a letos snad už dobrý 😊
@Sájoušek nejlepší screening je dělat mezi 12 a začátkem 13tt
vše je lépe vidět ![]()