TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
740
31.10.20 17:31

@Vianka ano, mas pravdu, horecku na 38 jsem myslela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
31.10.20 17:41

Ahoj holky, já jsem na screening objednaná na krev v 10+3 a UZ 12+3 :) poprvé moč s sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
31.10.20 18:13

S tou moci to bude az potom s prukazkou, kvuli bilkovine - preeklampsie.. Oni nam reknou :) Tesim se na ctvrtek, zase UZ a snsd bude videt zase uz neco vic :lol: Na krev ale asi jeste prijdu pozdeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
31.10.20 19:38
@5Janka píše:
@CoffeeLady pracuju u policie. :) Colu mám taky, ale po ní zase kyselo v puse. :D Teď jsem koupila Mirindu je dost sladká, ledová pomáhá a nemám hnusný pocit v puse. :D

Jo mne pomáhá pomerancovy džus s ledem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
1.11.20 08:06

@Carolinne a od kolika stupňů je nebezpečná teplota? Kdy vzít léky a jaké? A jestli paralen, může se pětistovka normálně po osmi hodinách? At kdyžtak vim, v téhle době se člověk nakazí ani neví jak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
1.11.20 08:12

@Jorkima ahoj :mavam:
O stránku zpět jsme to tu včera řešili tak mrkni jestli ti to odpoví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.11.20 08:20

@Jorkima od 38 srazet, paralen 500 3× denne je ok, kdyby nestacilo, kontaktovat sveho lekare. Ono by ale stejne bylo zadouci toho doktora kontaktovat tak jako tak, kdyz jsi tehotna a onemocnis :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
1.11.20 09:12

Psychika

Ahoj holky, z jiného soudku… Jak se cítíte psychicky? Těšíte se na miminko?
Já s přítelem miminko plánovala, věk už máme oba více než rozumný a po půl roce se zadařilo, ale mám pocit, že mi to pořád nějak nedochází a nevím, zda je to třeba nějaká obrana, kdyby to nevyšlo.
Na psychice jsem nic nezaznamenala až do včera. Měli jsme na návštěvě dvouměsíční miminko a napřed si ho vzal přítel a vše v pohodě a pak já a asi jsem ji držela nějak, že se jí to nelíbilo, tak jsem ji hned vrátila. Večer jsem z toho byla nějaká nesvá a pak v noci to přítel vytáhl a nemyslel to nějak špatně, ale mně to úplně rozhodilo, že jsem pořád brečela (nejsem moc emoční typ, tak to bylo poměrně překvapení).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.11.20 11:10

@Denni2020 to je normální hoony s tebou v prvním trimestru tak houpou protože na to nejsme zvyklé já si to taky nepřipouští ale kvůli stratam které jsem zažila ale podle e se nemáš čeho bát já minule těhotenství taky měla stavy jestli vůbec budu dobrá máma jestli to zvládnu ale tím si prochází podle mě každá prvorodičkám ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.11.20 11:14

Prosím trápí někoho bolest hlavy a co vám na ni zabírá? Me uz bolí 2 den dnes jen ležím nejsem schopná nic dělat. Teď nevím zda je to v důsledku tehotenstvi nebo případně covid… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.11.20 11:52

@Monka00 no já prášky nejím ani normálně takže já si otevřu pořádně okna vypnu telku nebo rádio a sám si na čelo studený obklad zavřu oči a odpočívám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
740
1.11.20 12:39

@Denni2020 taky myslim, ze to je uplne normalni :-). Hormony jedou jako blazen a hlavne to prvni dite je pak obrovska zmena, vsechno se obrati naruby, casu na sebe a sve aktivity budes mit naproate minimum a tvuj cely zivot se bude tocit kolem toho maleho drobecka. Ja jsem to vprvnim tehotenatvi vubec neuvedomovala, do posledniho dne jsem byla hodne aktivni a v pohode. A pak po porodu jsem najednou mela doat depku, ze jsem nemohla delat nic z toho co driv, mela jsem takovou uplne az krizi identity… a nejhorsi na tom, ze pro chlapy je tohle hodne tezky pochopit, oni nemaj ty turbulence hormonu, to nenarozeny dite je pro ne hodne abstraktni a je tak pro ne fakt tezky nam byt podporou a rikat to, co potrebujeme slyset :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
1.11.20 12:57

@Monka00 ja trpím na 3denní migreny. Pred tehu jsem brala leky, protože jinak nejsem schopna fungovat. Ted v tehu neberu nic. Paralen nepomaha, jenom tma, ticho a spánek. Coz je se ctyrletakem a praci dost tezke. Ale nastesti jsem ted mela bolest hlavy jen 2 dny a bylo to slabsi. Stacilo si lehnout na hodku a pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
1.11.20 13:57

@Denni2020 já mám svoje dvě děti a tento pocit nemám nikdy ale jakmile mám v náruči cizi jakékoli i hodné tak nic pozitivního tak jako ke svým dětem necítím. Neřešila bych to… i plač tvých dětí budeš vnímat jinak než cizích, mě vadí i segry dcera a to sestru miluju:) to tak je… vztah k tvým dětem bude jedinečný, cizi děti neřeš, to nebude nikdy ani drobet podobný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
1.11.20 14:02

@Rebeka bebe přesně tak♥️️
A máma budeš vždy dobra♥️️ A bude plno večeru kdy budeš sedět u postýlky svého spiciho miminka a budeš se omlouvat ze jsi přes den na nej tak křičela a přitom pořad budeš dobra máma… přitom pořad tvoje dítě bude mít v hlavě i v očích jen tebe 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí