TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
359
1.11.20 14:14

@Denni2020 ahojky… No ja uz budu mít teda druhé, syn 1. Třída a taky mě kolikrát přepadne pocit jestli se mi chce zase piplat miminko 😂 pak se zase strašně těším.. Potom se bojim jestli budu syna furt milovat stejně a bojím se abych ho neodstrkovala… Ale myslím si že to mám i hodně tím že syn má jiného tatínka - s tím jsme sli rok po narození od sebe, tak mám strach jaké to bude. Ale teď už je mi líp ale na začátku jsem měla děsně výkyvy emocí… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.11.20 14:40

@sportyM jak se cítíš? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
1.11.20 14:53

@Rebeka bebe od včerejška jsem to úplně já:) žádný prsa, nic nebolí, uvnitř se těším na mesicky a pak hned začneme:) dcera si teď píše akorat dopis Jeziskovi a tohle je pro mě trochu psychicky těžký ale nějak to zvladneme… co ty zlato?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.11.20 14:58

Holky, mě už se to vážně nezdá normální. Bolí mě občas břicho. Nejedná se o žádné velké bolesti, ale občasné píchnutí nebo slabší bolest jako před MS v oblasti podbřišku. U doktora jsem byla 6+2. Dnes jsem 7+1. Bolí mě to tak pořád zhruba od 5. Týdne. Když jsem se o tom zmínila doktorovi během té kontroly, tak jen zakýval hlavou a řekl že to je ukázkové a že gratuluje. Je to normální? Máte to tak taky někdo?.
Na kontrolu jdu až 16.11. Jen jsem myslela, že to je z počátku a že to třeba přestane. Většinou to je večer když si lehnu. Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
1.11.20 15:36

@kvetinka18 taky mám teď asi 4.den bolesti hlavně v kříži.. Pořád se bojím, aby bylo vše v pořádku (jsem po SP), takže mi to dává dost zabrat i psychicky… Nejspíš bude vše v pořádku, bolí to jak se napínají svaly a roste děloha. Ale pokud máš strach, tak si zajdi k doktorovi, alespoň tě uklidní, že je mimi v pořádku. Od toho tam je 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.11.20 16:05

@IzzyBella no právě to mám podobně. Jsem po SP a teď jsme se zase snažili 10 měsíců. Jak si lehnu tak je to lepší. Spíš to je bolest tak minutu a pak třeba dvě hodiny nic.. Ale děsí mě to. Bude to naše první… tak uvidíme a děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.11.20 16:20

@kvetinka18 já minule těhotenství prožívala ty bolesti do cca 10tt plná strachu a přitom bylo úplně vše do 13 tt ukázkove az sem si říkala že když plasim kolem roztahovani dělohy jaké to bude až mi budou natekat kotníky nebo mě mimčo kopne do mocaku nebo do ledvin… Všechny se bojíme aby bylo vše v pořádku a zapomínáme že ten strach a stres není dobré pro miminko takže se řídím pravidlem pokud nespinim nebo nekrvacim nebudu to řešit protože co se má stát stane se a při takhle brzké těhotenství ani doktor s náhodnemu konci nezabrání 🤷‍♀️je to buď a nebo

Příspěvek upraven 01.11.20 v 16:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.11.20 16:21

@sportyM všechno zvládneš máš dvě krásné zdravé děti a jsi náramně silná žena a já věřím že po MS další cyklus už nepřijde a budou 2 čárky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
1.11.20 16:25

@kvetinka18 ahoj já bych být tebou byla úplně v klidu, celý minuly týden neskutečná bolest bradavek, tenhle celý týden bradavky nic prsa celé bolí a břicho jak popisujes, bolí někdy málo někdy dost když odpočívám je to lepší. Každopádně bych řekla že to k tomu patří. Já na kontrole ještě nebyla tak doufám že to je v pořádku. Jdu ve středu tak to Dr řeknu a uvidím co mi řekne. Ale myslím si že je to tím jak se vše roztahuje. Určitě klid žádný stres hod nohy nahoru a nejvíc odpočívej. Jinak nejsi sama taky mám celý týden ty bolesti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.11.20 16:28

@Rebeka bebe díky moc za tato slova! Mě minule doktorka když jsem byla po SP řekla, že zdravé dítě přežije i kdybych skákala na trampolíně. No už k ní nechodím… Ale je fakt, že dokud nebudu špinit tak vydržím. Díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
1.11.20 16:33

@kvetinka18 ale je to tak příroda ví co a jak a zvycejne se objeví SP když není něco v těhotenství dobré něco s genetikou a tak 😊 a pokud je miminko silné vydrží vše pamatuji si jak mi babička říkala že celé těhotenství makala na polích 🤣 🤣 když tě to bolí moc najdi si polohu která ti uleví a odpočin si věř že zachvili si na ty bolesti svalů zvyknes a nebudeš je ani v nimat kolik dneska jsi? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.11.20 18:01

@Denni2020 já si to u prvního miminka taky nedokázala představit, dokud to nepřišlo. Źe tu bude nějaký clovicek s nama bydlet. A i ten vztah si potom budujete postupně. Naštěstí v tomhle ve většině případu hormony funguji krasne, ze fakt ten první rok Ti přijde, ze jste jedna osoba. A jak už tu psaly holky, cizi děti to je něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
1.11.20 18:04
@sportyM píše:
@Rebeka bebe od včerejška jsem to úplně já:) žádný prsa, nic nebolí, uvnitř se těším na mesicky a pak hned začneme:) dcera si teď píše akorat dopis Jeziskovi a tohle je pro mě trochu psychicky těžký ale nějak to zvladneme… co ty zlato?

Zrovna jsem To chtěla psát, jak Ti je. Dcera má jasno koukám i v pohlaví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
1.11.20 19:33

@CoffeeLady to víš moje děti mají jasno oba😄 dcera si to strašně přeje s syn vůbec, ten jakmile je tema miminko tak řekne ze doma žádný nechce, dokonce mi zakricel v dětské MUDr na celou cekarnu ze mimina nemá rad🤦🏼‍♀️ Má jasno😀 co tobě? Už je lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
383
1.11.20 19:35

@Rebeka bebe no udělám pro to všechno, změním i přístup ve cvičení, nebudu to pokoušet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí