Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sisiiiiii píše:
Ju hezká fotecka, kolikaty tt jsi?
Podle menstruace by to mělo být 8+5.
@Rebeka bebe taky jsem si o tom četla, děkuji ![]()
Dneska už je to lepší. Hodně ležím, spím.
Břicho nebolí, jen malinko občas 🙏
@3mamamina píše:
@Denni2020 Jééé koukám, že jsme úplně na chlup stejně. Já měla včera 7+3 podle utz. Takže dneska taky 7+4. Podle MS o den víc.
Jééé, to je pěkné!
@Mehani tak drzim palce. Covid necovid, dostanete se z toho. Srazej twplotu, hodne pijte, spete, pripadne kouknete na serialy a hlavne zadny stresy a strachy. Vim, ze je to tezke, ale ta sance na poskozeni plodu nebo problemy s vasima je mala, je mnoooooohem pravdepodobnejai, ze vse bude ok. Takze sesnazte zuatat pozitivni a drzim palce moc!
@Sájoušek @bloesty děkuji za podporu, jsem z toho taková zdrblá, odpočívat se s tím našim 14m torpedem moc nedá, ale snažím se..nastesti od rána horecku nemam, tak snad to tak už zustane, jen me začalo bolet v krku ![]()
@Mehani Tak to je dobry signal, ze horecka neni. A bolest v krku neni typicky priznak covidu.. Ale nejaka virozka se prehnala.. urcite to bude v pohode
Stresovat se nema cenu.. Vse dobre dopadne! ![]()
Ahoj všem, doufám, že jste měly fajn den ![]()
Mě břicho přestalo naštěstí bolet, jen občas pobolívá, tak snad se ten hematom brzy vstřebá🙏
Dneska mě pro změnu tak rozbolela hlava, že celý den probíhal v tichu a s mokrým ručníkem na hlavě. Ale už je líp 🙏
@kvetinka18 ahoj, tak to je dobře že je ti už lépe ![]()
Já jsem na tom dnes s hlavou stejně, začalo to už včera ale dneska je to mazec, takže jak ty - hadr na hlavě a tichá místnost ![]()
Jinak se mi to dnes hrozně táhlo právě kvůli té hlavě a ležení pořád myslím na zítřejší první kontrolu a nemůžu se dočkat ![]()
@Andys77 budu na Tebe myslet, všechno bude v pořádku ![]()
Možná to dnes byl prostě den blbec. No jdu pro masáž krku za manželem
chudák dneska. ![]()
@kvetinka18 Tak super ze uz je lip
Ja se radovala, jak me bricho uz vubec neboli.. no a tak od vcera vecer opet ano.. Snad to zase brzy prejde ![]()
Jinak dnes jsem byla na nehtikach, tak mam zase radost aspon z toho
A i ze socialniho kontaktu ![]()
@Carolline1 děkuji
a držím palce ať nebolí ![]()
no ani nemluv, taky jsem zvesela šla vyložit myčku a to byla chyba. ![]()
I když včera mi paní doktorka řekla, že dělohu mám pěkně roztáhnutou už ![]()
O bože sociální kontakt
Mě doktorka řekla, že nemůžu týden díky tomu hematomu ani do obchodu a když pracuji z domu tak že tím líp. Asi mě picne! ![]()
@kvetinka18 to ráda slyším
tak je paráda že bude určitě líp! A všechno bude super věř!
Mě se vrátila bolest bradavek se zblázním asi 🤦
@kvetinka18 tak to jsem ráda že je to lepší já Teda beru od začátku utrogestan ale jakmile mi nasadili v nemocnici větší dávku břicho přestávalo bolet 😊 určitě se vše bez problémů vztreba 😊 uvidíš že to miminko je poradny bojovníků teď jen se hlavně nestresovat ikdyz každá vime že to jen tak nejde 😊
@kvetinka18 děkuji ![]()
No přijde mi že je… Manžel nemocný, kamarádka zjistila rakovinu vaječníků, druhá že je covid pozitivní, já ta hlava, no mazec ![]()