TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
420
4.11.20 10:55

@Veruzka.D Zítra 6+5, já s doktorem ještě nemluvila, tak nevím, kdy dávají průkazku a berou krev :nevim: Se synem jsem k nim přecházela až v polovině těhotenství a ten předchozí doktor ji dával až po prvním screeningu.

@Rebeka bebe Neboj, musíš věřit že to tentokrát dobře dopadne :srdce: Když jsem byla se synem cca v 30tt, tak jsem byla hospitalizovaná a na pokoji se mnou ležela holčina, která minulé těhotenství v 15tt potratila (prostě z ničeho nic hrozné bolesti a už nešlo nic dělat) a teď byla také v 15tt a měla zase velké bolesti, ale vůbec si nepřipouštěla, že by to špatně dopadlo, ani její rodina, nosili jí jako dárky dudlíky, minibotičky a jiné věci pro miminko a teď má krásnou čtyřletou holčičku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.11.20 10:57

@CoffeeLady jee tak ta fotečka se povedla, to je super že je vše v pořádku :srdce:
Mě je pro změnu zas dneska blbě od žaludku a zvracím o106.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
4.11.20 11:10

@Veruzka.D Určitě to bude v pořádku :hug: Podle příznaků se toho moc poznat nedá, někdo zvrací o 106 a stejně může mít neprosperující těhotenství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
4.11.20 11:13

Ahoj všichni :mavam:
Tak se také hlásím po kontrole, mimčo je tam kde má být, dle ms 6+3 a dle ultrazvuku 6+0,doktorka viděla začínající srdeční akci :srdce:
Za 2 týdny znovu ultrazvuk + prohlídka, to už by mělo srdíčko pořádně bít a fotka taky za něco stát :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.11.20 11:15

@kvetinka18 Jojo hezky se natočil :) jee to je mi líto ze od rána zvracis. Já zatím naštěstí nezvracim, možná k tomu pomáhají ty prášky :think: a nebo to ze muzu být doma a nemusim se nikam po ránu vypravovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
4.11.20 11:20

Ahoj holky, tak se hlásím zase po týdnu.
Nevolnosti neustupují, už se přidalo i zvracení, takže si neskutečně užívám :( musela jsem si už nakoupit Nutridrinky, protože nic jiného do sebe nedostanu… de facto se mi střídají 3 stavy - nechutenství a nevolnost z těhotenství, nevolnost z hladu a nevolnost po jídle. Nic mezi. A mám strašnou škytavku, cejtím se už jak alkáč non plus ultra :mrgreen:
Včera jsem byla na první kontrole, podle MS 7+3, podle UZ 7+5. Jinak je tam vše v pořádku, je to tam a srdíčko prý tluče. Fotku jsem teda zatím nedostala. Vás se doktor ptá, jestli ji chcete, nebo si o ni musíte žádat?
Další kontrola na konci listopadu, tam už bych měla donést moč, budou mi brát krev a dělat screening. Na nevolnosti mi doktor popřál pevné nervy a napsal nějaký Torecan na zkoušku, tak uvidíme, jestli to pomůže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.11.20 11:26

@Houbis já si o ní řekla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.11.20 11:45

@CoffeeLady jooo šikula :)
Já taky nikam nemusím, pracuji z domu a dnes jsem po půlce směny ani to nezvládla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.11.20 11:46

@Andys77 tak to mám radost, super že je vše v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
4.11.20 11:48

@kvetinka18 Joo úplně se mi ulevilo :andel: těším se na příště :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.11.20 13:53

Ahoj holky, Váš stíhat to je fakt mazec když se tu 2 dny člověk neukáže 😂 🤦‍♀️
Dnes se přidávám ke kontrolovanym. Jsem 9+0. Miminko krasne roste, dnes už jsem i viděla srdíčko a naznak ručiček a nožiček. Dostala jsem průkazku, 18.11. Krev a moc a 3.12. Půjdu na screening.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
4.11.20 14:01

Všem gratuluji k dnešním kontrolám a krásným fotkam 🙂 To je zajímavé, že každý gynekolog posílá na krev každou v jiný týden. I prukazku dávají jindy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
4.11.20 14:02

Holky taky vy co máte mladší těhu jako já (7tt),těšíte se až to oznámíte na Vánoce? Já hodně :mrgreen: přijde mi to fakt krásná příležitost jak to oznámit naprosto nečekaně.
Prostě dát třeba pod stromek obálku a oni to berou jako dárek (třeba finanční) a ne že se při běžné návštěvě podá obálka a oni už tuší :mrgreen:
A vy co jste už třeba dál, budete čekat na Vánoce s oznámením? :dance:
Někdy mě to fakt štve že to neví, pořád si vymýšlet proč se nenapiju, proč si půjdu lehnout. Naštěstí těch návštěv teď není tolik :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.11.20 14:13

@Andys77 U nás byli minule naštvaní, ze jsme jim to neřekli na Vánoce ale až v lednu, ale čekala jsem po prvním screeningu, tak teď to snad na ty Vánoce přijde, ale myslím, ze to všichni čekají. Akorát tím jak je mi spatne, tak nevím jestli to neprokouknou už dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
4.11.20 14:18

@Andys77 u nás to máme v plánu udělat tak, že jsem dceři koupila body s nápisem budu velká sestřička a oblékneme ji to. Ve formě obalky to bylo minulé, tak ať je nějaká změna. Ale budeme to říkat driv, než na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí