TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
4.11.20 14:33

@Andys77 našim to řekneme dřív. Na konci listopadu. Máme objednané super stírací losy z Fler.cz. Ostatním až na Vánoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.11.20 15:16
@Houbis píše:
Ahoj holky, tak se hlásím zase po týdnu.
Nevolnosti neustupují, už se přidalo i zvracení, takže si neskutečně užívám :( musela jsem si už nakoupit Nutridrinky, protože nic jiného do sebe nedostanu… de facto se mi střídají 3 stavy - nechutenství a nevolnost z těhotenství, nevolnost z hladu a nevolnost po jídle. Nic mezi. A mám strašnou škytavku, cejtím se už jak alkáč non plus ultra :mrgreen:
Včera jsem byla na první kontrole, podle MS 7+3, podle UZ 7+5. Jinak je tam vše v pořádku, je to tam a srdíčko prý tluče. Fotku jsem teda zatím nedostala. Vás se doktor ptá, jestli ji chcete, nebo si o ni musíte žádat?
Další kontrola na konci listopadu, tam už bych měla donést moč, budou mi brát krev a dělat screening. Na nevolnosti mi doktor popřál pevné nervy a napsal nějaký Torecan na zkoušku, tak uvidíme, jestli to pomůže…

Fotku vždy dostanu automaticky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
4.11.20 15:49

@Houbis já si o ní taky řeknu… Minule jsem si neřekla ale poprosila jsem paní doktorku a vyfotila si její snímek do karty na mobil :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
4.11.20 15:49
@Andys77 píše:
Holky taky vy co máte mladší těhu jako já (7tt),těšíte se až to oznámíte na Vánoce? Já hodně :mrgreen: přijde mi to fakt krásná příležitost jak to oznámit naprosto nečekaně.
Prostě dát třeba pod stromek obálku a oni to berou jako dárek (třeba finanční) a ne že se při běžné návštěvě podá obálka a oni už tuší :mrgreen:
A vy co jste už třeba dál, budete čekat na Vánoce s oznámením? :dance:
Někdy mě to fakt štve že to neví, pořád si vymýšlet proč se nenapiju, proč si půjdu lehnout. Naštěstí těch návštěv teď není tolik :P

Já to mám už od začátku naplánováno na Vánoce. Předpokládám, že screening bude na začátku prosince, tak do Vánoc to je pak už kousek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
4.11.20 16:08

@Andys77 ahooj tak mám taky po kontrole :hug:..a z car jsem předána mému OG. Jinak podle ultrazvuku jsem 6+2 podle apky 6+4. A jinak máme krásný srdíčko a jsme 5mm veliký a mám i fotečku. Všechno vypadá super. K mému jdu v pondělí a ten řekne co a dal :andel: hrozně to ze mě spadlo
Ohledně toho kdy to řekneme. Tak rodičům asi někdy v nejbližší době, ostatním kamarádům a zbytek rodiny k Vánocům :).. jelikož a jeho rodiči se vidíme denně tak to je těžký aby si nevšimli. :mrgreen:.. tak že jsem ráda opadlo to ze mě a těším se na další kontrolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
4.11.20 16:08

Jinak holky všem gratuluji ke kontrole :srdce: ať všichni rosteme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.11.20 16:58

Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala dnes už mám potvrzeno jsem 7+5, termin porodu 18.června. Jinak je moje 3ti dítě a do naší rodinky to bude pátý přírůstek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.11.20 17:34

@Medisek moc gratuluju, ať je vše v pořádku. Jak mas staré děti? Už to ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.11.20 17:54

Ahoj holky, přečetla jsem vaši diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu :oops: podle M/S jsem zhruba 7+2, na kontrole jsem ještě nebyla, teprve jsem objevila dvě čárky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.11.20 18:36
@Nicky85 píše:
Ahoj holky, přečetla jsem vaši diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu :oops: podle M/S jsem zhruba 7+2, na kontrole jsem ještě nebyla, teprve jsem objevila dvě čárky :)

Gratuluji a to se Ti povedlo jak čekat tak dlouho s testem? :D To mas svatou trpělivost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.11.20 18:47

@CoffeeLady já jsem to netušila :D měla jsem po vysazení antikoncepce nepravidelné cykly, zkoušela jsem test asi dva týdny zpět a nic tam nebylo.. tak snad se to na kontrole potvrdi :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.11.20 18:49

@Nicky85 Aha, tak moc držím palečky. Jestli jsi měla rozhazeny cyklus tak možná budeš min než podle ms. Ale určitě už půjde vidět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.11.20 18:54

@CoffeeLady to mě taky napadlo, že je možné že to bude méně :) ty jsi kolik jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 18:55

Zdravím :) prosím vás o váš názor na koupání ve vaně během těhotenství?

• Citovat
  • Upravit
2508
4.11.20 19:47
@Anonymní píše:
Zdravím :) prosím vás o váš názor na koupání ve vaně během těhotenství?

Taky zdravím :) jelikož jsem úchyl na vanu :mrgreen: tak jsem ji několikrát už neodpustila a pokaždé když chci vanu si dám, nemám vařící vodu mám ji takovou teplou a hlavně musím postupně ležím ve vaně a napoustim, když vlezu do napuštěné tak se to bříšku nelíbí :mrgreen: tak že za mě ano proč ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí