Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Andys77 našim to řekneme dřív. Na konci listopadu. Máme objednané super stírací losy z Fler.cz. Ostatním až na Vánoce.
@Houbis píše:
Ahoj holky, tak se hlásím zase po týdnu.
Nevolnosti neustupují, už se přidalo i zvracení, takže si neskutečně užívámmusela jsem si už nakoupit Nutridrinky, protože nic jiného do sebe nedostanu… de facto se mi střídají 3 stavy - nechutenství a nevolnost z těhotenství, nevolnost z hladu a nevolnost po jídle. Nic mezi. A mám strašnou škytavku, cejtím se už jak alkáč non plus ultra
Včera jsem byla na první kontrole, podle MS 7+3, podle UZ 7+5. Jinak je tam vše v pořádku, je to tam a srdíčko prý tluče. Fotku jsem teda zatím nedostala. Vás se doktor ptá, jestli ji chcete, nebo si o ni musíte žádat?
Další kontrola na konci listopadu, tam už bych měla donést moč, budou mi brát krev a dělat screening. Na nevolnosti mi doktor popřál pevné nervy a napsal nějaký Torecan na zkoušku, tak uvidíme, jestli to pomůže…
Fotku vždy dostanu automaticky.
@Houbis já si o ní taky řeknu… Minule jsem si neřekla ale poprosila jsem paní doktorku a vyfotila si její snímek do karty na mobil ![]()
@Andys77 píše:
Holky taky vy co máte mladší těhu jako já (7tt),těšíte se až to oznámíte na Vánoce? Já hodněpřijde mi to fakt krásná příležitost jak to oznámit naprosto nečekaně.
Prostě dát třeba pod stromek obálku a oni to berou jako dárek (třeba finanční) a ne že se při běžné návštěvě podá obálka a oni už tuší
A vy co jste už třeba dál, budete čekat na Vánoce s oznámením?
Někdy mě to fakt štve že to neví, pořád si vymýšlet proč se nenapiju, proč si půjdu lehnout. Naštěstí těch návštěv teď není tolik
Já to mám už od začátku naplánováno na Vánoce. Předpokládám, že screening bude na začátku prosince, tak do Vánoc to je pak už kousek.
@Andys77 ahooj tak mám taky po kontrole
..a z car jsem předána mému OG. Jinak podle ultrazvuku jsem 6+2 podle apky 6+4. A jinak máme krásný srdíčko a jsme 5mm veliký a mám i fotečku. Všechno vypadá super. K mému jdu v pondělí a ten řekne co a dal
hrozně to ze mě spadlo
Ohledně toho kdy to řekneme. Tak rodičům asi někdy v nejbližší době, ostatním kamarádům a zbytek rodiny k Vánocům
.. jelikož a jeho rodiči se vidíme denně tak to je těžký aby si nevšimli.
.. tak že jsem ráda opadlo to ze mě a těším se na další kontrolu ![]()
Ahoj holky, ráda bych se k vám přidala dnes už mám potvrzeno jsem 7+5, termin porodu 18.června. Jinak je moje 3ti dítě a do naší rodinky to bude pátý přírůstek ![]()
@Medisek moc gratuluju, ať je vše v pořádku. Jak mas staré děti? Už to ví?
Ahoj holky, přečetla jsem vaši diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžu
podle M/S jsem zhruba 7+2, na kontrole jsem ještě nebyla, teprve jsem objevila dvě čárky ![]()
@Nicky85 píše:
Ahoj holky, přečetla jsem vaši diskuzi a ráda bych se k vám přidala jestli můžupodle M/S jsem zhruba 7+2, na kontrole jsem ještě nebyla, teprve jsem objevila dvě čárky
Gratuluji a to se Ti povedlo jak čekat tak dlouho s testem?
To mas svatou trpělivost
@CoffeeLady já jsem to netušila
měla jsem po vysazení antikoncepce nepravidelné cykly, zkoušela jsem test asi dva týdny zpět a nic tam nebylo.. tak snad se to na kontrole potvrdi ![]()
@Nicky85 Aha, tak moc držím palečky. Jestli jsi měla rozhazeny cyklus tak možná budeš min než podle ms. Ale určitě už půjde vidět ![]()
@CoffeeLady to mě taky napadlo, že je možné že to bude méně
ty jsi kolik jestli se můžu zeptat?
Zdravím
prosím vás o váš názor na koupání ve vaně během těhotenství?
@Anonymní píše:
Zdravímprosím vás o váš názor na koupání ve vaně během těhotenství?
Taky zdravím
jelikož jsem úchyl na vanu
tak jsem ji několikrát už neodpustila a pokaždé když chci vanu si dám, nemám vařící vodu mám ji takovou teplou a hlavně musím postupně ležím ve vaně a napoustim, když vlezu do napuštěné tak se to bříšku nelíbí
tak že za mě ano proč ne ![]()