Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky taky klido jsem pro skupinku soukromou to bude i lepší asi.
Jinak prsa jsou stále stejný poloha na spaní zatím dobrý, břicho začíná více tahat pekne jsem nafouklá
a moje pocity že žaludek je na vodě stále přetrvává
.. jen nedošlo na čin ještě
.. každopádně.. další kontrolu mám v pondělí tak se zas moc těším
..
Jinak mám děsnou nespavost jsem furt v 7 ráno vzhůru a spát můžu jít klidně ve 12, ale to už nevydržím
.. jsem líná cokoliv dělat ![]()
@Medisek píše:
@Veruzka.D tak já musím vydržet s průkazkou vydržet do 26.11. do screningu v 1. trimestru. Tak doufám, že to bude v pořádku.Holkz, která vlastně čekáte kolikáté miminko? Nějak se v tom ztrácím. Napadlo mě udělat třeba potom tabulku, když by jste chtěli, třeba termín porodu, kolikáté miminko, případně jména, odkud kdo znás je. Ale to by možná bylo spíš do uzavřené skupiny
Jé, já mám taky 1. screening 26.11. Před tím teda ještě kontrolu 12.11., ale už začínám být nervózní.
Holky tak tady https://www.emimino.cz/…cerven-2021/#… skupina je založená
@Medisek mě ten odkaz nefunguje :/. Musím vybrat skupinu a je jich tam asi milion. Jak se přesně jmenuje prosím?
Tak, já už jsém se přidala a budu pokračovat tedy neanonymně ve skupině ![]()
Elena
Ahoj holky, tak já se k vám po delší době pokukovani přidávám. ![]()
Já jsem podle aplikace 8+6, na kontrole už jsem byla, srdíčko a všechno v pořádku, další kontrola 16.11., to už bych měla dostat prukazku prý.
Tak dnes první kontrola u doktora a vše je v pořádku, za 14dni kontrola, krev, dostanu průkazku a objednání na 1 screening. Podle aplikace termín porodu 25.6.2020 podle dr. 19.6.2020,tak uvidíme
oddychla jsem si, a musím říct že poslední týden hrozný pocity, ráno se budím se strašným hladem a žízní, motá se mi hlava, napiju se, sním tři sousta a mám pocit že jsem prejedena a bolí mě břicho zase z toho, za dvě hodiny zase křeče z hladu, hrozný celý den se to střídá
ale hlavně že je mimi v pořádku a já doufám, že to brzo přejde a nebo že to nebude horší ![]()
Jinak je to naše první miminko, takže vše nové a nevim co mě čeká, ci kdy kupovat apod. Dnes jsem si koupila sprchový gel na strie, říkám si že je možná brzy ale že už to na začátek něco chce ať pro to udělám maximum. A přemýšlela jsem i nad polštářem, ale říkala jsem si ze je brzy, když to ale čtu, tak asi vín co si přát k narozeninám ![]()
Jinak mi dr. doporučil femibion 1,byl docela drahý, v lékárně mi paní doporučila jejich značku za poloviční cenu prý se stejným složením, vzala jsem to dražší,, bojím se aby to bylo kvalitní ale třeba jsrm zbytečně koupila předražený produkt, máte zkušenost? Nechci na mimi šetřit.
Ahoj holky, dnes 7tt. Ranni, odpoledni a vecerni tehotenska kocovinka v plnem proudu. Brisko nafoukle. Premyslim ze si uz koupim tehotenske dziny, jak me uz vsechny kalhoty tlaci a vubec se mi nechce chodit v leginach, puncochach.. Resite uz obleceni nektera??? Po synovi jsem mela dost povolene svalstvo a trochu i diastazi, tak asi proto to tentokrat na me bude brzo poznat. ![]()
Hlásím že mám po první kontrole
bylo to docela vtipný, protože jsem tam potkala moji, velmi dobrou kamarádku, které jsem. Šla v září na svatbě za svědka a prej… Copa tady děláš?
tak jsem to zahrála na kontrolu, a všemu personálu jsem hlasila ať jsou před ní ticho 😄 naštěstí to zatím neprasklo.
Jinak dle utz jsem víc než podle ms, asi o 4 dny, ale to se srovná. Takže podle utz 9+6.
Jinak je to naše čtvrté a jsem taky pro soukromou skupinu. Aspoň nebudu muset pořád anonymně
Elena