TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
16.11.20 18:35
Zrovna na dnesek v noci se mi to stalo, tak jsem nevedela co se deje, ale preslo to. Doktorka mi rekla, ze vsechno krom krvaceni je normalni. 🤷🏻‍♀️ 🤔 😅
@LucaObr píše:
Holky, bolí vás břicho? Jsem 9tt, mám bolesti jak před MS(Teda spíš slabší), žádná hrůza, ale prostě o nich vím. Trvá to pár hodin, pak zas dobrý. Máte to taky některá tak? Děkuji… Mám strach, aby bylo vše dobré :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
16.11.20 18:54

@LucaObr no já mám štěstí že jsem na PN ještě po operaci nohy, takže jsem hold přestala s úklidem který jsem měla rozdelany a lehla jsem si do klubicka a asi po necelé hodince byl klid a kdykoli mě to chytne tak si prostě lehnu, ale v práci to je těžký no :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
16.11.20 19:26

@Andys77 Taky to občas mívám, někdy i nepříjemné píchání při aktivitách nebo práci. Ale to je normální. Podle mě je to, jak se natahují vazy, roztahuje děloha atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
16.11.20 20:03

@LucaObr ahoj naprosto buď v klidu mám to od začátku a teď to mam taky jak kdy a jak se hodí asi :mrgreen:. Každopádně me doktor na to upozornil že se nemám bát že to je normální. Ohledně únavy, není den kdy po obědě nevytuhnu to je hrůza já odpoledne usnu jak špalek a večer spím v 21 hod znova až do rána jak jsme úplně unavená. Tak že naprosto tě chápu a asi by jsme měly spát co to půjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3078
16.11.20 21:45

Já to nevnímám nijak silně, ale taky občas jakoby menstruační bolesti mám. Mělo by to být normální ;). Jsem 8+6tt a mám to snad celou dobu. Hlavně klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.11.20 11:27

Ahoj holky, mohla bych se k Vám přidat? :) Termín porodu mám 21.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3078
18.11.20 11:41

@Djuri
Jasně, že můžeš :). Já mám TP zatím jen podle MS, doktor mi ho teprve určí, ale zatím to vychází na 22.6., tak to máme skoro stejně :)
Tak vítej a ať máš v pohodě těhu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.11.20 11:51

@Suelinda @Djuri Holky, já mám zatím podle MS 27.6., tak to vypadá, že budem rodit stejně :lol: :srdce: čekáte první mimi?
Mně poslední 2 dny úplně vymizely příznaky, vy pořád máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.11.20 20:00

@Suelinda @LucaObr Tak to jsme sladěný ;) Já čekám první mimi, a Vy? Moje těhu je po ivf, snažili jsme se předtím asi dva roky. Takže tomu stále moc nevěřím a pořád se pozoruji :) Bývá mi poslední dva týdny často špatně, ale taky se mi stane, že příznaky úplně zmizí, třeba i na dva dny. Co jsem tady na emiminu četla, tak by to mělo být ok. A asi by už klidně mohly odeznívat, takže se určitě neboj. Taky přeju pohodové těhulkování :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.11.20 21:23

@Djuri já čekám taky první mimi… Nebo respektivě jsem těhotná už po 4., a tak věřím, že už to snad tentokrát vyjde.
Tak snad ty příznaky nejsou hlavní, ale už se těším na utz, abych byla klidnější. Kdy jdeš na screening? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
18.11.20 21:49

@LucaObr To už vyjde, já vím, že ještě není vyhráno, ale říkám si, že už taky nejsme na úplném začátku těhu, tak by to už mělo být ok😉 Na Screening jdu až 9.12. Zrovna dneska jsem se objednala. Můj doktor to nedělá, tak jsem se objednala do Pronatalu, snad jsem neudělala chybu. Kam a kdy jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
18.11.20 21:59

@Djuri myslím, že snad každej, komu se miminko nedaří hned, je trošku ve stresu… Ale Musíme myslet pozitivně a bude to dobrý! Já jdu na screening až 14.12…hrozně zadlouho. Tak ty to budeš mít za sebou dřív a snad budete mít vsehcno dobré! U nás to dělají přímo na gyndě, jsme z Moravy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3mamamina
18.11.20 22:36

Zdravím všechny příchozí. Já mám termín 17.6. a čekám čtvrté. Už mám za sebou první krev a v pondělí jdu na kontrolu. Pak už se objednám na screening

• Citovat
  • Upravit
3078
19.11.20 00:16

@Djuri @LucaObr
Já čekám první mimi, po svatbě v září jsme si řekli, že se přestanem hlídat a vyšlo to na první pokus, což jsme fakt nečekali :nevim: :)
Příznaky mám od počátku spíše mírné, zvracela jsem jen asi 7×, bolí mě teda prsa a častěji chodím na záchod. A břicho nafouklé. Jinak je mi ale dobře :). Nejhorší je asi totální pokles libida :/
Na kontrole jsem byla 8+3 a už bilo :srdce: a teď půjdu 10+3 už i pro průkazku a to mě snad objedná i na screening. Jsem v Brně a myslím, že to dělají přímo u nich v centru.
Tak si holky těhu moc užívejte a ať to všecko vyjde! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
19.11.20 12:31

@3mamamina Tak to je úžasný, 4 děti :palec:
@Suelinda
To si vůbec neumím představit, že to může vyjít takhle napoprvé, to je krásný :) Jinak se cítím taky tak, jak píšeš.
@LucaObr Děkuju, tobě taky ať to dopadne co nejlépe :)
Všem přeju pohodu v těhu a ať vše vychází :kytka:
Dám kdyžtak vědět, jak jsem dopadla na sreeningu. Taky písněte, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí