Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rebeka bebe děkuji
včera jsem měla náročnější den, cely den jsem se pomalu nedostala z kuchyně. Takže dnes byly zaukolovane dcery a hezky i vařily
tak snad bude zítra vše jak má.
@Asat určitě bude jen teď na začátku se prostě musíme víc šetřit 😊 ikdyz ne vždy můžeme 🤣
@Asat já spinim průběžně po troskách už 14 dní, doktor žádný problém nenašel. Čirá krev byla po sexu, ale pak zas nic. Doktor chtěl, abych zůstala na neschopence, bohužel kvůli tomu že vydělávám 2× tolik co přítel to nejde ![]()
Ahoooj 😊 tak mám po další kontrole. 8+1. Hematom nepatrný, ale mám nějaký zánět, takže jsem dostala mastičku. Další kontrola za dva týdny i s krví 🙏
Ahoooj tak jsem dnes byla na další kontrole máme 7,5mm srdíčko bije jak o závod a odpovidam cca 6+6tt že přesněji to budeme vědět že screeningu. 23.11 další kontrola
tak se moc těším ![]()
Holky děkuji za podporu. Dnešní kontrola dopadla dobře. Miminko krásně roste a to krvácení muže být způsobeno tím, ze se deloha ještě nespojila s okolím, nebo tak nějak
. Jinak dnes už jsem 9+6 a stále mě nepředal mému DR a moc se na to ani netvaril. V pondělí bych měla jet na screening do CARu, ale můj Dr mě už ten screening chtěl udělat u něho. No tak jsem z toho teď celá nervózní, ze snad budu mít dva screeningy ![]()
:@Kata95 jeee to je super
já jdu taky 23.11., a pak už snad na screening ![]()
@Asat tak to je dobře, že je všechno v pořádku
tak to by se měli domluvit ne ohledně toho screeningu?
Ahojky, můžu se k vám přidat? Dle prvního ultrazvuku mám termín 18.6.2021:) Zvracení celodenní, miminku tluče srdíčko jako o život a v pátek druhá kontrola:) snad bude i obrázek:)
@Margie.713 Jasne ze muzes! Mame uz i uzavrenou skupinku, tak se pridej tam
![]()
@Carolline1 která je ta uzavřená skupina? 😊 do nějakého jsem dala žádost ale asi mě tam nechtějí ![]()
@Carolline1 A kde je ta uzavřená skupina? Radši bych taky něco víc soukromého. Nechci moc dávat nějaké informace nebo utz. takto veřejně.
@kvetinka18 chtějí chtějí, jen jsem se sem dopoledne nedostala. Online výuka, oběd a tak. Už jsem ti to schvalila