Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@abcd32 ja o tom uvažuji, za 10 dni se musim registrovat. Odkud jsi z Prahy?
Cekam tez 3.dite.
@abcd32 Letna, treba se nekdy potkáme
jak jsou stara dvojčata?
@Radycut Ahojky byla jsi v Prenatalu v Brne? Myslim ze pokud nemate nejakou genetickou zatez v rodine, tim myslim postizene dite, brzke umrti.. muzes byt v klidu. Muzu se zeptat jak dlouho vysetreni v Prenatslu trvalo? Vc.krve? Jedu tam v patek, veze me muz a protize nesmi se mnou, vymyslime co muze obehat v Brne… diky.
@Sájoušek ahojky, moc děkuji za podporu. Znáš někoho komu ty testy také vyšly pozitivní? No i s čekáním cca 2 hodiny. Pač některé maminky odešly a pak je zase vzali znovu. Asi měli blbou polohu, tak se šly projít a tak no. Přede mnou jinak byly tak 3 maminky. Tatinci čekali za prosklenými dveřmi a průběžně brali na krev a pak jak se šlo na screen, tak jsem na něj mavla a mohl jít také ![]()
@Radycut osobne neznam, cetla jsem v jine diskuzi, zkus pohledat na emimi. Maminky tam resily hranicni sijove projasneni (2,8-3,2 apod) Nasledovali dalsi vysetreni, ktere byli v poradku. Maji zdrave deticky. Urcite te poslou na dalsi vysetreni, mozna budou i strasit, ale porad je velika sance, ze miminko bude zdrave a tomu ver ![]()
V patek dam vedet jak jsme dopadli my, a treba i tatinka pusti se podivat.
Ahoj všichni ![]()
Tak mě zítra čeká screening a jsem pěkně nervózní, ale snažím se myslet na to že je vše určitě v pořádku ![]()
Manžel se mnou u nás bohužel nemůže, tak se zkusím zeptat jestli to můžu alespoň natočit na telefon.
Přitom covid jsme už měli cca měsíc zpět takže bychom údajně měli být imunní a nepřenášet, ale oni to mají prostě univerzálně že nikdo ![]()
@Andys77 Ahoj, tak nam dej vedet jak screening dopadne. Me taky rekli ze lekarka kterou jsem dostala manzela nepusti, ale ostatni doprovod pousti, tak to je dost nefer. U nas nabizi natoceni videa na flashku bud ma jejich, nebo vlastni, zkus si tam zavolat jestli neco takoveho je mozne. Zajimave je, ze ani neudelaji vyjimku kdyz uz jste to prodelali, asi pro jistotu.
@Radycut ahoj mě dnes volali, že krev vyšla špatně a máme riziko 1:200 a uz byl ukázkový sihive projasneni 1,3.
hned jsem se s ní domluvila na odběr plodové vody v pondělí… Nevíte někdo jak dlouho se čeká na výsledky?
@Sájoušek jé díky za tip, zkusím to zjistit, to by bylo nejlepší.
Podle mě ho nepustí i když kovid prodělal protože by pak ostatní ženský v čekárně špitaly co to má být atd ale to je jen moje teorie
třeba to ještě na místě ukecáme
@Veruzka.D na plodovku myslím 14 dni na vše… ale záleží, co hledají 🤷♀️
@Veruzka.D píše:
@Radycut ahoj mě dnes volali, že krev vyšla špatně a máme riziko 1:200 a uz byl ukázkový sihive projasneni 1,3.hned jsem se s ní domluvila na odběr plodové vody v pondělí… Nevíte někdo jak dlouho se čeká na výsledky?
Ahoj, já jdu do Prenatalu na plodovku v pátek a výsledky asi až po Novém roce
Tak se ty Vánoce pěkně po… No hlavně ať je vše v pořádku.
@Denni2020 achjo já jsme tu plodovku odmítla. Prej bych na ní stejně mohla až po 28.12. Co vám vyšlo špatně?
@Veruzka.D na Downův, Pattaův a Edwardsův syndrom jsem měla výsledky za týden, na ty ostatní mikrodeleční syndromy jsem čekala tři týdny.