Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásné ráno těhulky
,
dlouho jsem tu nebyla, šla jsem z jednoho problému do druhého. Teď jsem po plodové vodě a vzhledem tomu, že mě na genetice nenapsali do papírů. že chci ty rychlo testy musím čekat ty tři týdny na výsledky
.
Někde jsem tady četla, že je nějaká soukromá skupinka, ale nikde jsem nenašla odkaz. Pomůže mi někdo ji najít?
.
@Asat https://www.emimino.cz/…cerven-2021/
snad ti ten odkaz bude fungovat ![]()
Ahoj, ráda vám sem dám inspiraci na téma VÝBAVIČKA , třeba to některé z vás pomůže. přeji klidné těhotenství a veselé Vánoce
![]()
@Rebeka bebe píše:
@Denni2020 to chápu já mám zase klidové režim už od září a nebaví mě to 🤣 🤣
Dnes jsem byla dopoledne na té plodovce. Vše se natáhlo, tak s genetikou, dalšími odběry jsem tam byla tři hodiny. Zákrok se dá určitě vydržet, jen mi to bylo nepříjemné. Přítel mě dovezl domů, jsem v posteli a teď jsem trochu pracovala a šla na záchod a teda nic moc, bolest břicha, malém jsem omdlela, zvuky v uších. Klidový režim je víc než nutný. Dnes bych měla mít první výsledky, které jsou pro mě podstatné a ostatní do 14 dní.
@Denni2020 ježda
to mě mrzí, určitě vše dobře dopadne. Také o tom začínám přemýšlet, ale uvidím co řeknou na kontrolním UTZ
Byla jsi v Prenetalu?
@Radycut Určitě nechci strašit, jen případně nic nepodcenit a dodržovat klid. Měla jsem tam úplně skvělou mladou doktorku, co mě dost uklidnila a všechno se mnou ještě probrala. Byla jsem v Prenatalu.
@abcd32
Počali jsme přirozeně. Zkusili jsme to a vyšlo to cca na 4 pokus. Pomohl jeřab - upravil mi krásně cyklus. Dříve jsem o dítěti neuvažovala, neměla jsem vhodného partnera, se kterým bych si dítě přála. Gynekoložka říkala, že je malá šance atd. Ale ty statistiky jsou strašně zastaralé..pokud neřešíš zdravotní potíže tak zkusit přirozeně:-)
@Denni2020 tak se drž teď ten klidový režim prostě musí být. ❤️️❤️️❤️️
@Rebeka bebe Já měla obavu, že mi nic nebude, tak že klidový režim nevydržím, tak mě příroda asi vyslyšela, protože teď už vstávat z postele určitě nechci. Večer mi asi volali výsledky ze skrytého čísla a mně se to podařilo omylem odmítnout a pak už jsem se na kliniku nedovolala, tak si budu muset počkat do pondělí ![]()
@Denni2020 píše:
@Rebeka bebe Já měla obavu, že mi nic nebude, tak že klidový režim nevydržím, tak mě příroda asi vyslyšela, protože teď už vstávat z postele určitě nechci. Večer mi asi volali výsledky ze skrytého čísla a mně se to podařilo omylem odmítnout a pak už jsem se na kliniku nedovolala, tak si budu muset počkat do pondělí
Tak mi volali před chvíli a hlavní výsledky jsou v pořádku! Spadl mi kamen ze srdce!
@Denni2020 tak to jsem strašně ráda 😊 takovej balvan co musel spadnout 😁 😁
Ahoj tehulky prosím mám otázku, dneska jsem 17+3 a zatím moc necítím pohyby je to v pohodě? Jako třeba jednou za 3 dny něco malého cítím ale zatím žádne kopané někde jsem četla že u druhého je cítit už kolem 15tt, ale já si myslím že je ještě čas. Že třeba až kolem 20tt vždyť teď je to mimi ještě malinkate. Děkuji za odpovědi. Na kontrolu jdu až 4.1 a na druhý screening až 18.1 tak snad bude vše v pohodě.
@Pavla121p tohle je hodně individuální a záleží například i na vaší postavě, tukovém polštáři, kde máte placentu…