Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terezka-95- drzim palce!! My jsme 37tt mala me kope jako diva ze sotva clovek spi, tak jem zvedava co bude v ctvrtek na kontrole 😊 drzim palecky, at vse krasne zvladnete!🍀 🙏🏻
@Terezka-95- píše:
Zdravíčko dámy!
Tak ještě držíte vcelku?
Já dnes na kontrole, 38+2, říkali že vše ok, malej cca 3,1kg a ven se mu zatím nechce. Plánovali jsme vyvolávačku na příští týden kvůli cukrovce..
No a doma večer rup prd a voda byla venku!![]()
Teď čekám v porodnici kdy začnou kontrakce..![]()
Ty děcka si dělají co chtějí!
Držím palce všem co v brzké době čekajídopoledne se tváří že ven nechce a večer nás honí do porodky
![]()
![]()
Držím palce. Já jdu zítra poprvé na kontrolu do porodnice, tak jsem zvědavá. Dle MS jsem v 39 tt a dle ultrazvuku v nějakém 37 tt.
Já mám termín 14.6. (37+2) a malá kope jak blázen. V porodnici jsem už byla na první registraci + kontrole a čípek mám zkrácen na 0.5 cm. Nepravidelně mě bolí podbřišek a tak nevím jestli už jsou to poslíčci. Už se těším až porodím ![]()
@Loope ja mam termin 16.6 a mala me mlati taky jak blazen. Poslicky mam uz cca 3 tydny 😅
@Rebeka bebe nepravidelné a minimální. Jako lehke MS křeče v podbrisku a v kříži.
Asi to bude později horší ![]()
@Svedommi
Děkuji ![]()
Tak hlavně aby bylo vše ok. Jaký bude asi odhad váhy?
![]()
@Nicole1234
Držím palce ať je vše zítra v pořádku
ozvi se co zjistíš ![]()
@Terezka-95- tak ať to zvládneš
já mam termín 10.6. Prý už jsem otevřená na 1 cm a čípek zkráceny.. ale zatím nic..
Trenujete někdo s anniball?
@abcd32 chci s nim zacit, ale jeste jsem se neodhodlala😅
Příspěvek upraven 26.05.21 v 07:17
@abcd32 Já s ním cvičím od cca 36+2 a nejdřív jsem se nemohla pořádně pohnout asi deset dní, za boha jsem se nemohla dostat pres nějakých 22cm a pak během tří dnů progres a jsem teď na 26cm, už se to tam asi začalo opravdu rozvolňovat. Mám termín 7.6.
@Vianka já jsem začala trénovat jako ty.. včera jsem se dostala na 25 a dal mam dojem ze už to nedám ![]()
@Terezka-95- tak moc držím palečky, třeba už máš prďolku u sebe ![]()
Já jsem teprve 37+1 a myslím, že se zatím nic nechystá. Kontrolu mam v pátek ![]()
Uvidíme, kdy se Mimi rozhodne vykouknout, při první dcerce jsem byla ve čtvrtek ráno na kontrole a prý že se určitě nic nechystá a večer o půl 11 byla venku. ![]()
Všem tehulkam držím palečky ![]()
@abcd32 Já mám stejný pocit na 26cm, dneska jsem se už dál nepohla, ale říkám si, že i těch 25cm je super úspěch a určitě to pomůže. Od té doby, co jsem dosáhla 25cm jsem v klidu a říkám si, že i když nenacvicim víc, tak se nic neděje. Člověk ví, že proto něco udělal a zase se nechci zbytečně zranit předem, za to mi to nestojí
A třeba se to za pár dní ještě víc rozvolní a půjde to zase samo a když ne, tak ne ![]()
@jajina25
Ahoj, moc děkuji!
V době tvého příspěvku jsem se ještě trápila na por. Boxu.
Byl to zahul. Od 21h včera večer mírně kontrakce, od 2h ráno zesilily a od 4h na boxu..ale nebyly dostačující a porod stagnoval.
Pomohl epidural a kapacka oxytocinu(?) Ve 13h a v 15 h byl malej na světě!
3090g 48 cm ![]()
Jsem hotová, ale Tomášek je zdravý a krásný a vůbec neplakal. Jenom spinká ![]()
Tak uvidíš co ti řeknou a jak to bude, někdy je to opravdu na pousmani že ![]()
Držím pesticky ať je mimi zdrave a vyklube se ve správný čas ![]()
Všem prvorodickam jako jsem já přeji pevné nervy, hodně štěstí a zdraví pro vás i miminko!
![]()
@Terezka-95- tak to jsi měla krusnou noc.. a museli te nastrihnout?