Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, tak u mě to nebyl planý poplach. Malá už je na světě
V sobotu tvrdé břicho a sem tam píchání v podbřišku. V neděli ráno mi odtekla plodovka a ve 13.00 mi udělali SC. Přeji všem krásná mkminka ![]()
@Loope Moc gratuluji, hlavně zdraví vám oběma 😊 Já už toto mám týden a nic 😆 Uvidím zítra v poradně 😁
@Loope velká gratulace!
Tak ať jsi brzo ok a hodně zdravíčka i pro princeznu ![]()
Nemáte někdo zkušenost jestli je šance, že se začnu otvírat? Při prvním max na dva cm a pak císař.
TP 20.6. Tak uvidíme
Tak já už to mam za sebou, malej šel nakonec cisarem, měl 4050 g a já už po jednom císaři jsem..
@abcd32
Moc gratuluji a přeji hodně zdravíčka pro vás oba. Snad jste oba v pořádku ![]()
@Terezka-95- měla jsem nějaké trochu komplikace, krvácení, tak císař trval 1,5 hod.. jinak jsme oba v pořádku ![]()
@abcd32 ajaj to mě mrzí, tak hlavně aby to bylo už v pořádku.
Malej vypadá roztomilé, bude to velký chlapík co
![]()
@abcd32 moc gratuluji.
Hlavně, že vše dobře dopadlo👍. Hlavně si pohlídej kojeni, přikládání atak. Já s tím bohužel bujuji, nemám dost mlěka a musím dávat UM. Po SC jsem byla hotová a v porodnici se mi bohužel nikdo moc nevěnoval.
Ahoj holky. Tak my už to máme taky za sebou. Včera v noci se narodila Valentýnka. Porod byl překotný, v půl 12 jsem dostala první kontrakci doma v posteli, hned po 5 minutách. V autěv půl 1 už kontrakce po 2 minutách a už mě to nutilo tlačit. Do porodnice jsme přijeli v 1.18, zvládla jsem jen vylézt na křeslo, při jedné kontrakci praskla voda, při druhé jsem 2× zatlačila a malá byla v 1.26 venku.
@Karolina0311 píše:
Ahoj holky. Tak my už to máme taky za sebou. Včera v noci se narodila Valentýnka. Porod byl překotný, v půl 12 jsem dostala první kontrakci doma v posteli, hned po 5 minutách. V autěv půl 1 už kontrakce po 2 minutách a už mě to nutilo tlačit. Do porodnice jsme přijeli v 1.18, zvládla jsem jen vylézt na křeslo, při jedné kontrakci praskla voda, při druhé jsem 2× zatlačila a malá byla v 1.26 venku.
Velká gratulace
Valentýnka je krásné jméno ![]()
@Karolina0311 píše:
Tak to byl fofr. Gratulace ![]()