Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terezka-95- pres den jako andilek
v noci
presne jako to bylo v brisku…
Ahoj holky
tak my máme dneska po kontrole (6 týdnů) Nikolas bude pěkný cvalda, kontrola 2 týdny: váha 3320g kontrola dneska 6 týdnů: váha 4750g
takže strach, že mám málo mlíka je pryč, doktorka říkala, že mám tvaroh.
Já to teda měla k takto u prvního.. jinam vše v pořádku a za 14 dní začínáme očkovat.
Z toho mám strach, horečky atd.. ![]()
@Svedommi jee to je zlaticko nádherný ![]()
Nejhezčí jsou když spinkaji ![]()
Včera jsme měli profi foceni.. 4h. Z toho čistý čas foceni asi 15 minut
zbytek řval, nebo cural a kakal na všechno a na všechny
![]()
Ale aspoň pár fotek se povedlo snad
čekáme na náhledy.
@Terezka-95- my jsme ho meli taky a normalne nez se jelo mal dostala mliko. Tam aby se uklidnila(protoze rvala jak tur) dostala od fotografky taky a pak ji pani dala takove roztomile teplacky s krajkou 😂 a vzapeti rika(kdyz ji napolohovala) je oni jinruply na zadku 😂 😂 😂 a poposunula ji plenku a mala se zasvikla az na zada 😂 😂 😂 😂 😂 ja se skoro pocurala smichy a zaroven i bolesti bricha 😂 😂 😂 😂 pani jinkrasne prebalila a mala pak byla jako andilek cele foceni 🙏🏻 rikala jsem si, ze nam to mimco vyměnila 😅
Taky jsme si rikali, ze asi moc fotek nebude, ale nakonec se zadarilo. Take cekame na nahledy. 💗
@Svedommi taky dobrý
![]()
Ti fotografové mají dobré nervy ![]()
Jak zabírá ten čaj na potnicky? Tomík má furt celý obličej..
@Svedommi tak snad to zmizí.. vadí ji to nějak? Skrabe se nebi tak?
@Terezka-95- nastesti ne. No udajne by to melo zmizet. Tak snad to tak i bude 🙏🏻 🙄
@Svedommi to je dobře. Říkají do 2-3 dnů.. tak nevím. Asi jim to nevadí ale blbě to vypadá
![]()
@Terezka-95- nO mala to ma teda dele… ale myslim ze je to taky tim, ze obcas duda dudla a prso, tak se to asi podrazdi tim. Snad se to zlepsi🙏🏻 🙄 😁
@Svedommi ahojky, nějaké zlepšení potnicek?
Já si myslím že u nás to bude spíš akné.. má toho moc.. k dr jdeme v úterý až.
@Terezka-95- ahojky, ty hele totalne mi pomohl na doporuceni pudr od “johnson ´s baby. Doporucila mi ho znama co ma stejny problem a ty to doporucila doktorka. No my mame na brade to akne a okolo krk a v zahybech krku je opruzela a opocena a na to ten pudr je vazne super.
@Svedommi tak proberu s Dr a vyzkoušíme! Dekuju a jsem rada ze vám něco zabralo.
Černý čaj mu akorát dost vysušuje pleť
@Terezka-95- my jdeme zase zitra na kontrolu k dr. Tak uvidime co povi 😊