TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
12.7.21 10:12

@Terezka-95- nase mala teda dneska nejak ublinkava… uz jsem ji po treti prevlikala 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.7.21 10:42

@Terezka-95- ja bych potrebovala neco taky dneska doma udelat, ale proste ta naše mrňule proste od devíti bojkotuje spaní… totalne🙏🏻 🙄 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.7.21 12:08

@Svedommi ma spatnej den? Mě v noci hodil savli přes rameno až na koberec :lol:
Tak zítra to zas bude lepší ;)

Jo někdy ki přijde že nejvíc brečí když je potřeba něco udělat :lol:

Už usla? :)
A jaká byla noc, dobrý?

My byli od 10:30 venku. Půl hodka dobrý, pak řev pul hodky cestou domu. No a jak přijedu k baráku tak usnul :nevim:

Tak jsme jezdili kolem bloku dokud se nepriblizil čas kojeni :lol:
Snad teď usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
12.7.21 12:52

@Terezka-95- no v noci to celkem slo. Rano zase hur usnula a dopolko neusnula vubec. Ted spi a pujdem taky ven. Me zasadne bleje do podprsenky. 😂 ale je videt, ze jsou kvalitni, udrzi i vic bliti, ze to neprotece jinam😂 😂 😂 😂
Ted mi chuderka plakala ze spaní. Asi se ji neco zdalo. 🥺 🙏🏻 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.7.21 13:28

@Svedommi tak snad bude hodná venku :lol:

Do podprdy jo? Dobrý :lol:

Ze spani? To jsem nezažila :lol: chuderka :lol:

Já ve 12 krmila, vypil jen 50 z prsu než vytuhnul. Tak jsem ho dala spát.. za necelou hodinku se vzbudil a řev. Tak jsem dorazila z láhve, měla jsem MM, tak snad teď odkrka a usne. Šla bych s ním spát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
13.7.21 10:33

@Svedommi tyjo tak máme pupeční kýlu..
Má to zalepwne paskou. Snad nebude nutná operace.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
13.7.21 11:50

@Terezka-95- pupecni kylu? Sakra😱jak se udela? A jak se ji da předejít? Snad nebude nutna operace a vstreba se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.8.21 13:40

Ahoj holky :)

Chvi se zeptat jak se vám daří, jak se máte vy i miminka?
A taky mám dotaz… co vaše miminka a broukaní? Valentýnce jsou 2 měsíce a týden a o broukaní není žádná řeč. Buď pláče a nebo kdy je spokojená tak se směje a nebo si cucá pesticky. :nevim: Starší ve 2 měsících nezavrela pusinku a doktorka už v 6 týdnech říkala, jak si začne broukat a ona pořád nic. Tak už jsem nervózní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.8.21 14:30

@Karolina0311 ahojky!
Já i Tomík dobrý. Jenom ty věčně prdy!! (u něj :lol: :lol: :lol: :mrgreen:)
Za necele 2 týdny bude mít 3 měsíce :)
Broukat začal po tom 2 měsíci, nejprve takový jeden zvuk občas a teprve posledni týden cca se pořádně rozbroukal a začal se i usmívat. Teď je ukecany a vysmátý jak lečo :lol:

Jak se daří Vám?
PS: Valentýnka je krásné jméno! :srdce:

@Svedommi tyjo, nějak jsem si nevšimla notifikace. No snad se vstřebá. Hele myslím že je to primárně tou nedozavrenou brankou po pupecniku. Kamarádky kluk ji měl a totálně se vstřebala. U nás nevím.. přijde mi že se lepší ale může to být i jenom moje zbožné přání. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
15.8.21 14:50
@Karolina0311 píše:
Ahoj holky :)Chvi se zeptat jak se vám daří, jak se máte vy i miminka?
A taky mám dotaz… co vaše miminka a broukaní? Valentýnce jsou 2 měsíce a týden a o broukaní není žádná řeč. Buď pláče a nebo kdy je spokojená tak se směje a nebo si cucá pesticky. :nevim: Starší ve 2 měsících nezavrela pusinku a doktorka už v 6 týdnech říkala, jak si začne broukat a ona pořád nic. Tak už jsem nervózní :oops:

Ahoj, my máme za týden dva měsíce a občas nějaké zvuky vydává, třeba když ji zpívám a nebo když se rozčiluje, že se jí zastavil kolotoč nad postýlkou :D ale že by nějak přímo broukala, tak to ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.8.21 15:10

@Terezka-95- tak u nas zacal spurt:sweat_s

@Karolina0311 mile: 🙏🏻
Ahoj, nase mala brouka a “povida” uz asi tyden 😅 je to hroznej ukecanek malej😁 neboj vsak to taky rozžvatlá a pak se nebudes stíhat divit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
15.8.21 15:14

@Terezka-95-

Tak to si mě uklidnila trošku. Zase ať ji nekřivdím tak taky sem tam něco vydá :D Hlavně na starší ségru, ale je to jak píšeš jeden zvuk občas, třeba 3× denně. Leontýnka ve 2 měsících třeba „vyprávěla“ 10 minut v kuse, ale vím, že porovnávat se nemá :nevim:
Jinak je taky vychechtaná, když ji teda nebolí bříško, což je dost často teda. :zed:

@Nicole 1234

Kolotoč u nás taky frčí :srdce: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.8.21 15:33

@Karolina0311 taky se rozkecá :D určitě brzo. Chce to hodně příjemných podnětů.
U nás už stačí třeba to, když si dobře prdne :mrgreen: jako teď.. probudil se s pláčem. Tak jsme se mazlili bříško na bříško a teď leží na zádech, kope nohama, prdi a povídá si :D

@Svedommi a jee. Jak ho poznáš vlastně?

Holky, taky mám dotaz. Jak často dáváte na bříško? A dáváte v plence nebo s holým zadkem? Nám laktační poradila na holo..aby měl lepší oporu.
A moc ho to na bříšku nebaví.. :(
Hlavu ve svislé poloze drží hezky, i na bříšku se zvedá. Ale tam ho to nebaví a po chvilce place. Jak je to u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.8.21 16:00

@Terezka-95- hele zacala se mi strasne vztekat u jidla. Bylo mi receno ze to je rustovej spurt. Uz aby ji to preslo. 🙏🏻
Snazim se dle pediatry davat na brisko kazdej den na chvilku. Neksy v pohode a nekdy se vzteka😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
15.8.21 16:12

@Svedommi vztekat u jídla, no to snad ne :lol: Mě se vztekal u lahví někdy ale jak jsme začali plně kojit tak se vzteka jen když ho tlačí prdy :lol: No tak snad to přejde brzy. :)
Chvilku asi jak dlouho? Já dávám 1× denně bez pleny na cca 1-3min podle míry nelibosti. A sem tam přes den v plence. Ale hračky ho na bříšku moc nebaví.. tak se bojím aby se řádně naučil past koníčky a držet hlavičku. Je to trochu lenoch :lol:

Jak už reaguje na hračky? Tom má oblíbený míček :lol:
Otáčí hlavičku za hračkou, zvukem. Kouká na ně, reaguje dobře i na lidi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí