TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
664
13.6.21 10:33

@Karolina0311 Gratuluji :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
13.6.21 18:54

Holky děkuji za gratulace. Fofr to teda byl. Ty dvě hodiny po porodu, co jsme spolu s manželem byli ještě na porodním sále jsme to pořád nemohli pochopit, kdy a jak se to vlastně stalo :D Ale oproti prvnímu porodu byly tyhle bolesti mnohem mnohem horší :mrgreen: Prý je to u překotného porodu běžné, ale byl to teda hnus :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
13.6.21 18:58
:srdce: :srdce: :srdce:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
13.6.21 19:03

@Karolina0311 Nádherná:smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.6.21 14:26

Tak ženy… mam to za sebou. Vic jak 24h to trvalo a koncilo to cisarem protoze moje porodni cesty sice otevrene ale tuhe a mala by neprosla. Dostala jsem spoustu injekci na zmeknuti a ani to nezabralo… takze cisar. Takze holky ktere to jeste ceka… vsem vam drzim palce!
Jo a to jsem chlastala Malinik na povoleni cest… a prd😂

Příspěvek upraven 21.06.21 v 17:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
21.6.21 15:36

@Svedommi gratulace :kytka: hlavně že ti dobře dopadlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.6.21 19:05

Tak se také hlásím s přírůstkem :lol:
Termín 15.6. a malý velký se narodil 19.6. vyvolávaným porodem protože mi v pátek vytekla plodovka ale bohužel se porod nerozjel, v sobotu tedy vyvolání a za 4hod byl venku. 4,03kg a 54 cm. Uff celkem dřina 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
21.6.21 19:07

@Svedommi velká gratulace, krásná holčička. Jo já taky pila maliník, jedla datle a lněný olej ale jestli to pomohlo fakt nevím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
21.6.21 22:06

@jajina25 no me evidentne ne 😂 mela jsem prej vsechno ztuhle 😂 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
21.6.21 22:26

Moc moc gratuluji ke krásným detičkám :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
29.6.21 12:54

Holky jak to zvládáte s prckama? :) ten náš kluk dneska pěkně zlobí.. kombinace prdiky a reflux je peklo :lol:
Ale v noci vydrzi 5h v kuse spat.

Jinak je to ale zlaticko :srdce:

Stihate v pohodě domácnost a tak? :lol:
Mě hodně pomaha manžel po práci. Jinak jsem ráda že stihnu vyluxovat tyčákem, vyvarit láhve a umýt nádobí. A někdy i uvarit :lol:
Jsou dny kdy to jde a dny kdy ne.. dnes od 6ti střídavě brečí nebo pije u prsu, což mu trvá dlouho.. Pak dlouho odkrkava.. Časově náročné :mrgreen:

Ale milujeme ho a těšíme se z něj :srdce:

Už je mu 1 měsíc :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
29.6.21 14:00

@Terezka-95- no ja mam tu naší mrňulku po akutním císaři, takže doma moc práce teď neudělám, ale snažím se. Je noc kdy malá v noci je uplně rozhozená uplakaná a pak noci kdy malá spí 5h v kuse taky 😊 taky se mi stalomže jeden den jsem totálně přišla o mlíko a neměla jsem malé co dát a byl to velký boj jak psychický tak fyzický. Teď se mi maličká loupe a má pár potniček snad se jich brzo zbavíme. Nějaká rada?
Jinak je to zlatícko ktere milujeme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
29.6.21 15:50

@Svedommi jejda tak to se hlavně šetři ať jsi v pořádku. :)
To mě mrzí, že v noci pláče. Víš důvod, nebo Teda spíš tušíš?

S mlékem je boj vid. Já mleko mam, od porodnice odstříkávám, ale taky byla párkrát krize že bylo málo. Sehnali jsme HIPP combiotik a občas domrmime. Dnes zatím ne, dnes si vypije těch svých 70-80 ml z prsa ( díky bohu za rady laktační por.!) Kojím teprve týden.. jinak byly víceméně jen lahve a neúspěšné pokusy o prisati..

A už se ti vrátilo? Prý je na podporu dobře pivo (nealko).. tak denně dávám 1 birela.. ale nemá být chlazeny :think:
A pořádnou stravu. Pokud stíháš jist :lol:

Ošetřuješ potnicky nějak? Malej je taky má.. to ty děsný vedra..

Tak se hlavně drž, zahoj se z císaře a buď v pohodě. Bude i malá pak :)
Já je snažím taky moc často nehysterčit a nebrecet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
29.6.21 16:05

Ahojky. Nevím jestli tu je ještě někdo kdo čeká na prcka jako já (poslední stránky jsem nečetla), každopádně my jsme dnes 40+2 a když do čtvrtka nic tak jdeme ráno na příjem a vyvolání. Malému se u mě už nedaří… :roll: takže máme ještě dva dny na pokusy ho vyhnat sami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
29.6.21 17:01

Císař

Ahoj, tak my se také hlásíme z domu. Nakonec plánovaný císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí