Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky jak to zvládáte? TP se blíží ![]()
Já dnes 36+1, kontroly už každý týden v porodnici (jedu zitra).
Držím palce ať máte vše v pořádku a cítíte se (dle možností
) fajn! ![]()
@Terezka-95- no me ceka teprve streptokok. Ted jsem 34+
Ale spanek zacina byt velky velky problem, mala zacina byt nejvic akcni od osme a skoro celou noc a nedej boze abych spala na boku 😅 😁 😂. Funim uz i u jidla a tak jak jsem nikdy netrpela na unavu tak ted jsem hotova porad 😂 😁zvejkam lnene seminko a tesim se az bude mala venku 😅 😁 🙏🏻
No dneska je 10.5 a já mám termín 10.6 takže se to blíží ve čtvrtek steptokok a ozvy to budu 36tt už to půjde rychlosti světla 🤣 🤣 🤣
@Svedommi jo večer se jim v bříšku hraje asi nejlépe ![]()
Tak se drž, ať to dofuníš v pohodě
snad nebudou moc velká vedra, aby se to dalo uvladat ![]()
@Rebeka bebe už to letí, za
Chvilku tady budeme diskutovat o průběhu porodu ![]()
@Terezka-95- no jestli bude takhle akcni az bude na svete, tak to bude mazec 😂 drzim palce at vse vsechny a i vsechny mrňulky a mrňulkové zvladneme 💪🏻 👍🏻 🍀 🙏🏻
Ahoj, já mám termín 19.6.. Streptokoka už mám za sebou a pozitivní
Jinak jak se blíží termín už to přestává být taková sranda a s každým pichnutim v břichu přemýšlím, jestli to není kontrakce nebo poslicci (prvorodicka
).
@Nicole 1234 ja mam termin 16.6 😁 mam to podobne(taky prvo) ale strepkous me teprve ceka. 😅 🙏🏻
Tak update, termín sice až 6.6. Ale dnes na kontrole informovali že už se otviram
prý ideálně vydržet do 37+ a pak můžu vesele rodit kdy chci ![]()
Ahojky. Tak jak sem psala ze jsem 33tt a ze mi odešla zátka, tak dneska. Jsem. Byla na kontrole, malá naleha hlavičkou do porodních cest a jsem. Otevřené na 2 cm,,… Rychle mne poslala do nemocnice na konttrolu průtoku tam bylo vše ok tak sem nemusela zůstat v nemocnici, tak jsem zvědavá.. Doktorka mi dává max dva týdny to bych rodila ve 36tt. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky. Tak jak sem psala ze jsem 33tt a ze mi odešla zátka, tak dneska. Jsem. Byla na kontrole, malá naleha hlavičkou do porodních cest a jsem. Otevřené na 2 cm,,… Rychle mne poslala do nemocnice na konttrolu průtoku tam bylo vše ok tak sem nemusela zůstat v nemocnici, tak jsem zvědavá.. Doktorka mi dává max dva týdny to bych rodila ve 36tt.
Ahoj, tak držím palce ať vydržíte co nejdéle. Mám spoustu známých okolo a často i čtu že ženy kolikrát už od 32tt strašili že jsou otevřené a nakonec rodili až kolem termínu a pár z nich dokonce přenášelo takže to ještě nemusí nic znamenat ![]()
Já dnes byla taky, taky jsem psala že mi zátka odešla, akorát že už kolem 30-31tt no a kontrola dobrý, nic se nechystá
teď jsem 34tt tak snad teda dobrý
jen se bojím infekce když jsem teď „bez“ té zátky
Zdravíčko dámy!
Tak ještě držíte vcelku? ![]()
Já dnes na kontrole, 38+2, říkali že vše ok, malej cca 3,1kg a ven se mu zatím nechce. Plánovali jsme vyvolávačku na příští týden kvůli cukrovce..
No a doma večer rup prd a voda byla venku!
![]()
Teď čekám v porodnici kdy začnou kontrakce.. ![]()
Ty děcka si dělají co chtějí!
dopoledne se tváří že ven nechce a večer nás honí do porodky
![]()
Držím palce všem co v brzké době čekají
![]()