TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
27.5.21 06:40

@abcd32
Ne vůbec, naprosto bez poraneni 8o což mě překvapuje, ale jsem ráda. :dance:
Akorát se mi nechtěla stáhnout děloha, tak jsem docela dost krvacela, ale něco mi pichli a bylo to za chvilku ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.5.21 07:39

@Terezka-95- tak moc moc gratuluji :srdce: je krásné, že už máš mimiska u sebe, i když to dle toho co píšeš, nebylo vůbec jednoduché ale určitě to stálo za to :kytka:

Ta odměna za to " mučení" :) stojí za všechnu bolest. :*

Už se nemůžu dočkat toho našeho pokladu :srdce:

Všem tehulkam přeji pohodové porody :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
27.5.21 10:33
@Terezka-95- píše:
@abcd32
Ne vůbec, naprosto bez poraneni 8o což mě překvapuje, ale jsem ráda. :dance:
Akorát se mi nechtěla stáhnout děloha, tak jsem docela dost krvacela, ale něco mi pichli a bylo to za chvilku ok :)

Muzu se zeptat, jestli jsi cvičila s aniballem, masirovala hráz nebo dělala podobnou přípravu k porodu? :D Já na to upřímně kašlu a tak by mě zajímalo, jestli mám i tak šanci z toho vyjít bez poranění :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
27.5.21 12:31

@Nicole 1234

Jestli můžu vstoupit do diskuze tak teď ještě nevím, zatím jsem neporodila. Ale v těhotenství se starší dcerkou jsem aniball nepoužívala, hráz nemasírovala, nepila maliník ani nic podobného a zvládla jsem to absolutně bez poranění. Teď na to vše znova kašlu a mám strach, že už mě to vytrestá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
27.5.21 20:13

@Karolina0311 Tak děkuju, držím palce, aby to zase klaplo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
27.5.21 20:43

@Nicole 1234 I já tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.5.21 09:02

@jajina25 dekuju, jednoduché to nebylo, ale vždy může být hůř :lol:

No bohužel u mě přímo neni :,( nechali ho na JIP, než nás měli převážet na pokoj tak si všimli že Tomík nějak špatně dýchá.
Začaly se mu projevovat křeče spojené se špatným okyslicenim tak je v inkubátoru a hledají příčinu. Je nějaký nález na mozku, ale nevedi jaký, co ho způsobilo, co to znamená do budoucna atd. Momentálně je na mág. rezonanci, tak snad ta jim už dá víc info.
Zatím vyloučili většinu infekcí. :,(

Chodím za ním aspoň, pohladit a mluvit na něj. Do ruky mi ho nedali ještě (jen na por. Boxu ležel u me)..

Tak mu prosím držte palečky ať to není nic hrozného! :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.5.21 09:09

@Nicole 1234
@Karolina0311

Žádné cviceni s anniballem, ani masáž :)
Jen jsem posilovala svaly kvůli inkontinenci. A 1tyden pila malinik, dele jsem to nestihla :)

V porodním planu uvedla že nechci preventivní nastrih a očividně to šlo i bez něj.

Akorát má prcek sisatou hlavičku, ale to spíš pro to že se tam tlačil ještě než bylo dost místa.

Jinak hlavička venku na 3-4 kontrakce, během každé tak 1 solidní tlačení a jedno menší když se stihlo (kdybych neřvala a tlačila ještě více, mohlo to být drive :lol: )
Ramínka asi na jedno a byl venku :srdce:

Takže si myslím, když to nebude nějaký obrik :D že to dáte na jedničku a bez poranění :palec:

Víte termíny? A odhad váhy? :)

Mě ten den ráno odhadli 3100g a narodil se druhy den s 3090g :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
28.5.21 09:29

@Terezka-95- To je mi moc líto, že máte takový strastiplný začátek ale určitě bude vše dobré, věřím tomu a moc malému Tomikovi i tobě držíme palečky. Vše dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
28.5.21 12:15

@jajina25 doufám a děkuji :)
Kdy čekáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.5.21 15:58

@Terezka-95- Držím vám palečky. Já mám termín přesně za 14 dní. Dnes jsem začala 39.tt. V neděli v porodnici měla odhad rovné 3kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.5.21 16:39

Holky já už mám úplně tvrdé břicho a pobolívají záda. Asi už to nebude dlouho trvat. Začínám být dost nervózní.

@Terezka-95 držím palečky a věřím, že to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
28.5.21 18:29

@Loope To jsem měla před dvěma dny, celý den jsem uklízela byt, prala, převlékala postele atd., celý den neustálé tvrdnutí břicha, v noci bolesti v podbřišku i v kříži, nějaké jsem i prodýchávala, nad ránem jsem dala horkou sprchu a nic :lol: už jsem se těšila že to bude za mnou :) Teď jsme se akorát vrátili z celodenního výletu I s výšlapem do kopců a na rozhlednu, tak uvidíme večer :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
28.5.21 19:32

@Karolina0311 Jejda. Tak to jsem zvědavá jestli to bude planej poplach. Dám si teplou spršku a uvidím :D Začalo mě i nepravidelně píchat v podbřišku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
29.5.21 06:59

@Karolina0311
Děkujeme! Zatím doufáme že pomůžou léky na ty křeče a rehabilitace. Pobudeme si tu pár týdnů a pak snad budeme moct domu.

Tak to máš krásný, to vydržíš! Jen ať je tam co nejdéle potřebuje :) :) ikdyz to může být nepříjemné v tomto týdnu, tak věř že to zvladnes. Prdolka potřebuje svůj čas a vyleze až bude správný čas :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí