Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Pavla121p já myslím že se není čeho bát 😊 každý to má jinak😊
@Pavla121p taky zatím nic necítím.. jsem 16tt. U prvního těhotenství jsem cítila až kolem 22 týdne.
@Pavla121p Já jsem 17+0 a něco jsem cítila dva dny zpátky i přítel. A občas něco cítím i když se na to zaměřím. Jestli ale to nejsou střeva nebo si to nevsugerovavam nevím… fakt není potřeba plašit… mimčo je hodně malý. A kdy co kdo cítí je dost individuální.
Já mám taky docela nervy, dneska jsem 18+4 a pohyby ještě necítím (druhorodička) kontrola až 13.1 ![]()
@Vveronika90 ahoj tak já dneska po kontrole všechno v pořádku a ptala jsem se na pohyby a doktorka říkala že až tak kolem 22tt.ze mám být úplně v klidecku. Tak mě uklidnila 😊
@Vveronika90
Ano, já čekám druhé mimi. Říkala že se může stát že i dřív ale že mám být úplně v klidu když to bude až kolem 22 až 26 tt.
@Vveronika90
No já dneska šla taky vynervovana, ale parádně mě uklidnila, a je asi fakt že když se člověk zamysli selským rozumem a kolikrát někdo píše že má pohyby už kolem 14 tt tak to přece ani nejde vždyť to miminko je strašné malinké na to aby sebou hybalo tak moc aby to šlo cítit možná u někoho kdo je moc hubený. Ale to spíš je jen pak o nervech že si myslíš že se hýbe a pak třeba týden nic a člověk už vidí to nejhorší, tak snad má pravdu a Budem čekat až kolem toho 20tt nejdřív. ![]()
Ahoj holky, dnes jsem byla na utz a chci se zeptat dle fotek, myslíte že to je kluk nebo holka. Když jsem ukazovala fotky partner i kámoška řekli že 100 % kluk. Ze pry ma velkou dlan, tvar lebky na kluka, a celkove stavbu tela. Co myslíte vy? S holčičkou se mam teda rozloučit? Nebo je jeste sance?
Jinak samozrejme budu rada i za kluka, jen už jsem jako na trní ![]()
@Gilraen999 hodnotit pohlaví podle tvaru lebky a dlaně je fakt blbost. Proč se nezeptáte doktora? Ten jediný vám to bude moct spolehlivě říct, pokud se dítě ukáže. A pozná to podle toho, co má nebo nemá mezi nohama, zbytek jsou babské řeči 🙂
Tak dámy já už 100% vím že čekám holčičku dneska mi to volali z genetiky už jen vydržet 3 týdny na výsledky to se bude krásně táhnout 🤣 🤣
Ahojky, ráda bych se k vám přidala do diskuze. Čekáme také červňátko, TP 15.6. Velký utv mě teprve čeká, tak pohlaví zatím nevíme. ![]()