TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11
19.1.21 14:52

Určitě ve Svitavách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 19:45

Ahoj holky, tak co už cítíte pohyby? Já jsem z toho jako u vytržení, jak se mi tam krásně mele. Jsem 19+3, ale pohyby vnímám už tak týden :-). Prý je to dané polohou placenty, když je vzadu, je cítit miminko dřív, když vpředu, tak později. Zítra jdu na kontrolu. Partner nechce vědět, co to bude před porodem, ale já to asi nevydržím a doktorky se zeptám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
25.1.21 21:16
Ahoj. Tak já jsem 20+3 a pohyby cítím pár dní a slabounce, ale je to ono :srdce: Placentu mám na přední straně a je pravda, že to velký rozdíl je. U prvorozené byla vzadu a kopanečky jsem cítila už v 18tt. My čekáme 100% holčičku. Kvůli riziku Downova syndromu jsem podstupovala NIPT, takže pohlaví víme 100%. :)
@AndělkaJilemnická píše:
Ahoj holky, tak co už cítíte pohyby? Já jsem z toho jako u vytržení, jak se mi tam krásně mele. Jsem 19+3, ale pohyby vnímám už tak týden :-). Prý je to dané polohou placenty, když je vzadu, je cítit miminko dřív, když vpředu, tak později. Zítra jdu na kontrolu. Partner nechce vědět, co to bude před porodem, ale já to asi nevydržím a doktorky se zeptám :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
27.1.21 09:07
@AndělkaJilemnická píše:
Ahoj holky, tak co už cítíte pohyby? Já jsem z toho jako u vytržení, jak se mi tam krásně mele. Jsem 19+3, ale pohyby vnímám už tak týden :-). Prý je to dané polohou placenty, když je vzadu, je cítit miminko dřív, když vpředu, tak později. Zítra jdu na kontrolu. Partner nechce vědět, co to bude před porodem, ale já to asi nevydržím a doktorky se zeptám :D

Dnes jsem 20+2 a stále nic. Občas se tam něco pohne, ale těžko říct, jestli to nejsou střeva :D Každopádně jsem prvorodička a nevím teď, kde mám placentu a břicho taky zatím moc vidět nemám, takže ještě zůstávám relativně v klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
27.1.21 20:43

Ahojky, já začala cítit pohyby začátkem 19tt, teď jsem 20+1 a kopanečky zesilují :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
24.2.21 12:36

Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla :oops:
Jak se daří těhulky? :)
Mám termín 6.6. A dnes jsem 25+3 a pohyby cítím už opravdu hodně, a to mám placentu na přední straně :D nejvíc kope ráno po probuzení a to vždycky do boku. Ale už se mi stalo, že když dobře zamířil k pupíku, tak to bylo dost citit i přes placentu :lol:
Víte už pohlavi? :) komu se splnilo očekávání? :mrgreen:
Na poslední prohlídce (2. Screening) nebylo pohlavi vidět, otočil se k nám zády :?
Jdu na kontrolu v pátek tak doufám že uvidíme pindíka :lol: :lol:

Přeju všem zdraví a spokojenost! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
24.2.21 15:53

@Terezka-95- ahojky :mavam: take mám placentu vepředu a cítím už hezky pohyby, dnes jsem 23tt a očekávání se nám splnilo, před týdnem jsme se dozvěděli že čekáme chlapečka :srdce: přeji ať se ti také splní co chceš a pindik se ukáže :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
664
24.2.21 18:25

Já už od 13 tt vim ze to bude kluk, přála jsem si trochu více holčičku ale i tak jsem spokojena.. 2 kluky už mam :) Termín mam 10.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
24.2.21 18:30

Ahojky, dnes jsem 24+1 a přijde mi, že to hrozně letí :D termín máme tedy 15.6. a prý čekáme chlapečka :srdce:. Jsem šťastná, doma máme samé baby :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
24.2.21 18:39

Ahoj holky, zatím jsem jen sledovala a nepřispívala, ale dnes musím reagovat. Čekáme první vymodlené miminko, termín mám 10.6. a taky to bude kluk :srdce: Takže to vypadá na pořádnou pánskou jízdu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.2.21 09:33

@Andys77 ahoj, tak to jsem ráda že se ti to splino :palec:
Už máte vybrané jméno? ;)

Bohužel, dneska na kontrole měl nožičky pod mým pupíkem, takže špatně vidět. A stejně prý držel stehna u sebe takže pořád ještě nevíme! Už si začínám myslet že to zjistíme až u porodu 😃 další kontrolu mám v týdnu 30+2 tak uvidíme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
26.2.21 09:34

@abcd32 tak třetí rošťák do domu? To je masakr! :lol: ale hlavně aby byl zdraví :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
26.2.21 20:58

@Terezka-95- jeje tak to tě dobře napíná :lol:
Já když šla na screening tak jsem doufala že se ukáže, protože už bych to asi nevydržela nevědět, ale co by mi zbývalo že :mrgreen:
Jméno jsme měli vybrané už snad v prvním trimestru :roll: bude to Matyáš, jen se ještě rozhodujeme zda napsat česky či dát Matthias ale spíš se přikláním k české verzi :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
27.2.21 09:53

@Andys77 můj první syn se jmenuje Mathias a teďka bude Nikolas :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
27.2.21 14:31

@Vveronika90 super :) a mate tedy Mathiase s jedním t? Myslela jsem že jdou jen 2 a to me od zahraniční verze docela odrazovalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí