TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
320
19.11.20 13:06

@Djuri určitě dej vědět, držíme palce! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
19.11.20 15:11

Jinak holky, máme soukromou skupinu TP červen 2021, pokud se podíváte malinko dozadu tady v konverzaci, tak ji najdete a můžete se přidat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
19.11.20 16:42

Zdravím přítomné těhulky a přidávám informaci, že mám vypočtený TP 24.6. :) Mám letos po jednom zamlklém těhotenství, tak i já se snažím překonat svůj strach. Já mám nevolnosti cca od 6tt - neustálý šílený hlad, jakmile se mi vyprázdní žaludek je mi hodně špatně od žaludku, slabosti celého těla a únava, pár dní zpátky mě dostihla i celkem velká deprese a skleslost - emoce jsou jak na houpačce :D Nyní jsem v 10tt a nevolnosti druhým dnem odezněly. Bolest prsou však přetrvává. Četla jsem, že je tu pár lidí i z Brna, tak zdravím „sousedky“ :mavam: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
20.11.20 08:59

Ahoj holky, roste vám už bříško? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
20.11.20 09:59

@LucaObr já už nosím těhotenské kalhoty 😀. Zatím to není miminem, ale zvětšuje se děloha, jsem nafouklá… zatím svoje oblečení zapnu, ale není mi to přes břicho pohodlné. Koupila jsem těhotenské a pohoda. I tepláky doma si vytahuju jak Obelix 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
21.11.20 09:15

@Suelinda Já se neumím do té soukromé skupiny dostat, prosim Tě, jak to udělám:)?

@LucaObr Jinak holky zrovna jsem teď o tom břichu přemýšlela, já totiž žádné nemám. Je jenom tvrdší a je pravda, že mi jsou některé kalhoty nepohodlné, ale nevím, jestli to není jen v hlavě. Spíš u mě zatím nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.20 14:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
21.11.20 14:59

Holky kdo se chce přidat do skupinky psala jsem odkaz :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
21.11.20 23:43

@Sisres já jsem posílala žádost už dva dny zpátky a zatím nic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.11.20 13:11

@Rebeka bebe ahoj, dekuju :)
A jak se daří?
Příští týden jdeme, moc se těším. Strašně mě posledně překvapilo, jak se z malé bublinky najednou udělalo už mimi i kdyz 2cm malinké :D tak se těším jak bude vypadat teď.

Jak jsi na tom ty?
:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.11.20 13:16

@Moonni ahoj, úplně tě chápu. Je to nepříjemné viď když je ti pořád špatně. Buď ráda že tě to pustilo :lol: Všechny weby slibují že to skončí s 12tydnem. Tak taky doufám.
Já jsem teď hrozně precitlivela. Rozbreci mě každá maličkost a je to fakt trapný :D
Tak se drž :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
23.11.20 13:18

@Kata95 ahoj a dekuji :)
Je to tu super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
23.11.20 16:00
@Monka00 píše:
Prosím trápí někoho bolest hlavy a co vám na ni zabírá? Me uz bolí 2 den dnes jen ležím nejsem schopná nic dělat. Teď nevím zda je to v důsledku tehotenstvi nebo případně covid… :nevim:

Také trpím a dost často. Občas si vezmu rovnou dva paraleny a občas nepomůžou. Spánek také nepomáhá :,( minule mě také bolela dva dny..hrůůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
23.11.20 16:14

@Terezka-95- tak to jsem ráda e vše jde podle plánů 😁 😁 no já mám příští týden screening měla bych být ten den 13+4 tak jsem zvědavá dost se toho bojím loni mi na screeningu oznámili že přestalo být srdce tak snad to letos dopadne dobře 😊 naštěstí jinak břicho už neboli tak snad ty dvě hospitalizace stacili 😁 už chci vydet jen gyndu na porodním 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
29.11.20 18:07

@Rebeka bebe
Jee tak to určitě dopadne dobře, držím palečky :palec: :)
Když bude vidět pohlavi, necháš si to říct nebo chceš překvapení? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky