Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, tak já jsem si dnes volala k DR jak dopadly výsledky a mám přijít v pondělí teď na kontrolu toho hematomu. Raději to chtějí zkontrolovat už teď a ne 16.11. Takže pokud to bude ok tak se pak domluvíme na screeningu prý. Ať to je ok🙏
Jinak mi manžel dnes nachystal dárek a to přišel ten polštář. Ten můj objednaný teprve přijde, ale údajně chtěl abych se vyspala dříve než se ten můj vyrobí ![]()
Tak popíšu jak se vyspím ![]()
Jinak odpoledne zase hlava ale jak. ![]()
@kvetinka18 jaký polštář máš?
jinak držím palce ať vše dobře dopadne ![]()
@smvladenka děkuji moc ![]()
Takový… za mě je tvrdý a hodně šustí
ale uvidíme dneska první noc s ním ať najdu pozici kdy mě břicho nebude bolet ![]()
@smvladenka tak já to mám úplně stejně.
V podstatě od začátku těhotenství mám spis nechuť a odpor k jídlu, ale zároveň hlad, je mi blbě z hladu, ale i po jídle
proste 😂 😂
A ráno se probudim hladová, udělám si vločky s bananem a za hodinu zase hlad. ![]()
A teda mám problém vařit. Strašně se mi zvedá žaludek z jakéhokoliv pachů jídla.
@smvladenka anoo dám, ale nejvíc se líbí od začátku našemu kocourovi 😃
Holky tak ja dnes na UZ kontrole, 9+0
Vse je v poradku a prcek uz vypadal trochu jak miminko ![]()
Jinak blbe mi je desne porad.. fakt at uz to prejde
Nejsem niceho schopna, jen lezet na gauci a po byte se plouzim jak mrtvola.. hlavne odpoledne a vecer. Diky bohu za lepsi rana ![]()
Holky odklikala jsem všechny co psali do zavřené skupiny. Omlouvám se za zpoždění dodělávali jsme věci do školy.
Jinak se spankem nastesti problem nemam, jedine tak, ze bych spala porad 😅 Bricho mam porad v pohode, ale nafoukly hodne, ale to verim ze jeste prejde.. vzdy jsem mela brisko mensi spis ![]()
K tem uzkostem.. ja jimi trpim normalne taky, jako ze fakt hodne moc.. uz roky.. Ale musim rict, ze na tohle mi tehotenstvi vzdy moc pomohlo… jasne, vzdycky cloveka neco vykoleji, ale to je normalka
Urcite to bude v pohode…
![]()
@Oktopus píše:
@smvladenka tak já to mám úplně stejně.
V podstatě od začátku těhotenství mám spis nechuť a odpor k jídlu, ale zároveň hlad, je mi blbě z hladu, ale i po jídle![]()
proste 😂 😂
A ráno se probudim hladová, udělám si vločky s bananem a za hodinu zase hlad.
A teda mám problém vařit. Strašně se mi zvedá žaludek z jakéhokoliv pachů jídla.
Mam to uplne stejné. Nejhorší je, že dceram musim nejake jidlo pripravit a ze vsech pachu a vuni je mi spatne ![]()
@Oktopus je to děs, zkouším si najít nějaké jídlo, které mě zasytí a nebudeme mi špatně, ale nemůžu jist furt banány
docela z toho i hubnu ![]()
Vařit mi taky vadí ani na to nemám sílu, dnes si manžel donesl ryby, udělám jen jemu a i to pro mě bude náročný, miluju ryby a najednou hrozný smrad a nechuť ![]()
Máš nějakou potravinu po které ti je jakztak dobře? ![]()
@baal7513 já mám naštěstí jen manžela zatím, který je doma jen na večeře a ty se dají trochu ochudit a nevyvarovat, alr i tak je to zahul
to jsem si vzdy říkala, jak budu aktivní maminka, zatim to tak nevypadá teda, doufám že to přejde
@wena8621 píše:
@5Janka já myslím, že to datum na fotce je vypočtený termín porodu 🙂
Bože, já jsem úplně blbá.
Nevšimla jsem si, že je tam rok 2021. ![]()
Krásné nedělní odpoledne, holky stalo se vám některé, ze jste malinko krvacely, ale opravdu je málo a slabě. Ráno jsem měla po úterní trosku krve na papíru, ale teď už je to dobré. Dnes bych měla být 9+5. Pořídili jsme si Angelsoud a srdíčko jsem slyšela, teda doufám, ze to bylo jeho srdíčko. Zítra hned ráno jedu do CARu na kontrolu, tak jsme nikam nejeli, ale dost mě to ráno vyděsilo.
@Asat no znám hodně žen které trošičku spinili mohl tam být malinký hematom který se takhle dostal ven 😊 takže si dej radši klidový režim a zítra jim to tam řekni ale věřím že už to bude dobré 😊