TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
13.11.20 14:08

Ahojky všem budoucím maminám! :)
Můžu se připojit ke konverzaci? Jsem v 10tt a termín mám 10.6.2021 :)
Ráda bych pokecala s dalšími tehulkami jak to prožíváte a tak :)

Předem děkuji a zdravím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
13.11.20 16:49

@Terezka-95- ahoj já gratuluji já jsem dnes 10+5 kdypak jdeš na screening? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
13.11.20 17:19

@Terezka-95- ahoj určitě vítej a povidej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.11.20 06:30

Ahoj holky, jdu si pro radu. Mam nizky tlak, nejaky figl na to aby se mi tolik netocila hlava? :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.11.20 06:34
Ja jdu na dva screeningy 🤔 🤷🏻‍♀️ [jeden je placenej asi 1500,– co pry pak proplati pojistovna to jdu 10.12 a druhy jdu pak. 🤔 citace] @Asat píše:
Holky děkuji za podporu. Dnešní kontrola dopadla dobře. Miminko krásně roste a to krvácení muže být způsobeno tím, ze se deloha ještě nespojila s okolím, nebo tak nějak :roll:. Jinak dnes už jsem 9+6 a stále mě nepředal mému DR a moc se na to ani netvaril. V pondělí bych měla jet na screening do CARu, ale můj Dr mě už ten screening chtěl udělat u něho. No tak jsem z toho teď celá nervózní, ze snad budu mít dva screeningy 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.11.20 06:40
Je skvelej. Ne prsa bolinstrasne a polstar jsem brala jako velkej zazrak 😅 ted uz mam sva neb pritel mi ho jednou sebral v noci na spani a strasne ho chce taky 😁 😂
@Medisek píše:
@Kata95 ty prsa jsou hrozné bolí jako čert.
Na boku ještě spím, ale musím se uvelebit a to mi pěkně trvá. Kojící polštář na spaní si přivezu brzy od švagrové, prý je super i na spaní.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
14.11.20 07:34

@Svedommi já když měla nízký tlak, tak jsem si vzala hořčík, prý je dobrý ten viz obrázek, že je to lék a ne potravinový doplněk (máma pracuje v lékárně), chce to hodně pít. Při nejhorším si dát kafe, ale to se teď snažím pít jen občas a slabší. Ale moje máma v těhotenství pořád omdlévala a normálně jedno kafe denně pila, protože jinak nežila, a mě to nějak nepoznamenalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
14.11.20 08:28

@Svedommi
Určitě hořčík by měl pomoct.
Beru ho každý den, rozpustný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.11.20 08:34
@Svedommi píše:
Ja jdu na dva screeningy 🤔 🤷🏻‍♀️ [jeden je placenej asi 1500,– co pry pak proplati pojistovna to jdu 10.12 a druhy jdu pak. 🤔 citace] @Asat píše:
Holky děkuji za podporu. Dnešní kontrola dopadla dobře. Miminko krásně roste a to krvácení muže být způsobeno tím, ze se deloha ještě nespojila s okolím, nebo tak nějak :roll:. Jinak dnes už jsem 9+6 a stále mě nepředal mému DR a moc se na to ani netvaril. V pondělí bych měla jet na screening do CARu, ale můj Dr mě už ten screening chtěl udělat u něho. No tak jsem z toho teď celá nervózní, ze snad budu mít dva screeningy 8o

Někteří gynekologove screeningy dělají taky, ale nevím proč bys ho měla mít dvakrat. To ti řekl doktor, že ho udělá i on a ještě specializované místo?
Ty specializovana centra maji ty doktory atestovane a jsou v oficiálním seznamu, že tyto screeningy delat mohou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.11.20 08:38

https://www.vzp.cz/…ni-screening

Tady ma napr VzP odkaz na ten seznam. L lékaři, ktery certifikat nemá bych nešla.

• Citovat
  • Upravit
94
14.11.20 09:49
No horsi je, ze ja kafe nepiju 😅 zkusim ten horcik😉
@Vianka píše:
@Svedommi já když měla nízký tlak, tak jsem si vzala hořčík, prý je dobrý ten viz obrázek, že je to lék a ne potravinový doplněk (máma pracuje v lékárně), chce to hodně pít. Při nejhorším si dát kafe, ale to se teď snažím pít jen občas a slabší. Ale moje máma v těhotenství pořád omdlévala a normálně jedno kafe denně pila, protože jinak nežila, a mě to nějak nepoznamenalo ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.11.20 09:53
No jeden mi budelany na gynde no. Pry se vysledky propoji pak s tim druhym, pry je to lepsi, ze se muze predejit nemocem, ktere by se mohli nahodou prehlednout. 🤷🏻‍♀️
@Anonymní píše:
Někteří gynekologove screeningy dělají taky, ale nevím proč bys ho měla mít dvakrat. To ti řekl doktor, že ho udělá i on a ještě specializované místo?
Ty specializovana centra maji ty doktory atestovane a jsou v oficiálním seznamu, že tyto screeningy delat mohou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.11.20 18:24

Holky, bolí vás břicho? Jsem 9tt, mám bolesti jak před MS(Teda spíš slabší), žádná hrůza, ale prostě o nich vím. Trvá to pár hodin, pak zas dobrý. Máte to taky některá tak? Děkuji… Mám strach, aby bylo vše dobré :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
16.11.20 18:29

@LucaObr to stejné teď zažívám, jsem 8tt a bolest jak na ms. Prý se to často stává v období kdy měla ms normálně přijít, což já bych tak nějak za 3 dny měla, tak je to možná tím a nebo jak se děloha roztahuje. Pokud to nejsou vyloženě křeče tak by to mělo být v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
16.11.20 18:34

@Andys77 děkuju za uklidnění. :srdce: a jak proti tomu bojujes? Já dnes přišla z práce a od té doby spím jak mimino. Tak to trochu pomohlo. Máš ještě nějaké těhu příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí