Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Suelinda určitě dám, snad pro mě bude už teď přínosem. Protože spaní na zádech jsem si představovala tak trošku v pozdějším těhotenství
tak aspoň pomůže k tomu spánku na boku ![]()
@kvetinka18 z toho mám právě obavy, spím zásadně na boku, ale z části jakoby na břiše 😀. Na zádech spát neumím vůbec :/
@Suelinda ani nemluv, spát na břichu a rochnit se ve vaně
..
Jee tak to je super ![]()
Možná jsi to tu psala, už se v tom ztrácím
kdy jdeš na kontrolu? ![]()
@kvetinka18 psala, ale tady se v tom člověk ztratí lehce 😀. Léčím se s rostroušenou sklerozou, proto jsem šla na utz brzo pro potvrzení, abych si byla jistá, že můžu vysadit léky. To bylo 5+2 a viděl jen zvýšenou sliznici a dutinku. 6+3 už krásný žloutkový váček a pozval si mě až za měsíc ke konci listopadu. Do té doby se asi zblázním 😀. Pak bude snad srdíčko a vše ok a dostanu průkazku
. Ale nejraději bych šla třeba ještě za týden nebo tak
. Ale doktor asi ví, co dělá…
Co Ty?
@Suelinda tak to je super, všechno bude v pořádku ![]()
Já to taky nemůžu vydržet do kontroly 16.11.
Jinak zkráceně byla jsem na kontrole 6+2. Pan doktor řekl ukázkové.
7+2 jsem dostala šílené bolesti a paní doktorka mi objevila hematom. Mimi ale odpovídalo týdennímu přírůstku a krásně bilo srdíčko. Jsem teď doma, odpočívám.
A přesně taky se nemůžu dočkat další kontroly, aby byli vše v pořádku
![]()
@kvetinka18 tak to už jsi měla pěkné stresíky. A to už neskončí asi nikdy, o děti už se budeme bát až do smrti 😀. Doufám, že vše bude ok a pěkně nám ty břušky porostou. Jen hezky odpočívej a nech se opečovávat
![]()
@Suelinda přesně, dobrý základ
dává mi ten fazol zabrat no
nevolnost, zvracení, bolest. Hlavně ať je všechno v pořádku 🙏
děkujiii, taky doufám 🙏 ![]()
Tak koukám že nejsem jediná která má problém si najít polohu na spaní kvůli bříšku 🤣 🤣
Tak se hlásím po kontrole dle ms 7+3 prcek zmeren a odpovídá 6+6, srdíčko krásně bilo a dostala jsem i tehotenskou průkazku
konečně jsem v klidu ![]()
Ahoj holky, po odmlce se hlásím po kontrole, všechno proběhlo v pořádku, mám srdíčko, všechno a první fotečku
jsem šťastná jako ta blecha. Doktorka mě chce vidět znovu až za 6 týdnů, do té doby si mám oběhnout krev a týden před kontrolou u gyndařky i screening, dostala jsem na něj žádanku ![]()