TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
3.11.20 20:57

@Kata95 děkuji :hug: bolest je hrozná, na svědění namazat, ale bolest :roll:

@Rebeka bebe děkuji :srdce: já se ani nestresuju, jen mi přijde, že se mi tak střídají ty bolesti. Pokaždé je to jiný pocit. Bude to naše první mimi, tak se těším na zbývající měsíce :lol: :dance:

@Andys77 ach jo, tak to je období :,(. Tak snad to bude všechno v pořádku 🙏 🙏 držím palce všem 🙏 je to těžké moc, ale těš se na kontrolu ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
3.11.20 21:03

No dámy mě to vůbec neutika zítra ráno další kontrola už by měla být i průkazka a krev a objednat se na screening ale neutika mi to vůbec a k tomu se strašně bojím ultrazvuku že mi zase řeknou že je to zamlkle těhotenství máte to některá po ZT že se bojíte každého ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
3.11.20 21:43

@Rebeka bebe těš se, zítřek je za rohem :* těším se až dáš vědět :hug: všechno bude v pořádku :srdce:
Ano, vím, jaký to je pocit. Včera když jsem s těmi bolestmi jela narychlo k doktorce tak jsem měla malém v kalhotech, jaký jsem měla strach, aby bylo vše ok :srdce:
Příště už si to zákažu a budu i jako teď doma myslet jen pozitivně :andel:

Jinak mám i zkušenosti se zamlklým, takže i to přesně jak píšeš hraje bohužel roli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
3.11.20 21:45

@kvetinka18 já mám strach furt, v pátek jdu na kontrolu po 14 dnech a jsem na nervy úplně!! :zed: Je to normální, když je zkušenost špatná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
3.11.20 21:46

Tak dneska 8+5tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
3.11.20 22:15

@Rebeka bebe Já měla 2× SP, se synem jsem se taky bála každého ultrazvuku, trochu se to zlepšilo, když jsem začala cítit pohyby :D Teď jdu ve čtvrtek na první ultrazvuk a taky mi to vůbec neutíká, syn je u babičky a mne se vůbec nic nechce. Je mi jak při kocovině + hrozná únava a na nic nemám náladu :zed: A to jsem ještě do minulého týdne měla energie na rozdávání, dlouhé procházky, běh, lezení po „horách“ a teď jen sedím a i dojít na záchod mi přijde jako nadlidský úkol :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
3.11.20 22:26

@Loveyoucek tak to mám úplně stejně jako ty ani dýchat se mi nechce 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
4.11.20 06:24

@Loveyoucek v kolikatem zítra jsi? Taky jdu na kontrolu a slíbil, že když bude srdce dostanu průkazku. Budu 7+3 mám hrozný strach, spinila jsem aspoň týden a teď už žádné těhotenské příznaky nemám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
4.11.20 08:50

@kacka.sl jeee :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
4.11.20 09:21

Tak druhý ultrazvuk za mnou podle MS 9+3 podle ultrazvuku 9+0 příští středu konečně pro průkazku a pak objednat na screening nejdřív mi ale doktorka řekla že ji dostanu až ve 12tt to jsem řekla že musím dřív na screening protože se potřebuji domluvit s genetičkou na odběru plodové vody tak nakonec mi dá průkazku příští týden. Takže ještě čekat 🤦‍♀️ já to tak nenávidím to čekání 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
4.11.20 09:32

Ahoj holky, tak mám po kontrole. Miminku tluče srdíčko, dle ultrazvuku 8+5 a mám žádanku na screening. :D Jenom se doktorce zdálo, že začíná zánět tak mám Utrogestan na zavádění. 🙈 Doufám, že to bude v pohodě. Držím pěsti všem které jdou dneska taky na kontrolu. :kytka: Koukám, že na fotce je špatné datum. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
948
4.11.20 09:45

@Rebeka bebe a krev ti ještě nebrali? Mě další kontrolu už budou brát krev a dávat průkazku. To budu 9+4. Hrozně se bojím. Přesně v tomto období jsem už jednou měla ZT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
4.11.20 09:49

@Rigousekk no tu mi budou brát příští týden a rovnou průkazku já čekala že dnes půjdu na krev když jsem byla objednaná na 7:45 v ordinaci berou do 8 krev totiž no a vše bude až příští týden a k tomu zapomněla na moji gen. vadu no já se bojím screeningu loni jsem byla ve 13tt a řekli mi že mám ZT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
4.11.20 10:40

@5Janka já myslím, že to datum na fotce je vypočtený termín porodu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
4.11.20 10:51

Ahoj holky. Gratuluju všem k úspěšným prohlídkám a :srdce: U nás taky vše v pořádku. Podle uz 7+2. Dostala jsem i prukazku rovnou. Akorát teda je mi opravdu hodně :poblion: cely den od rána do večera a příšerná únava. Pomáhá fakt jenom pořad po kousickach něco jist. Ten antimetil možná trochu zabírá, ale ne úplně. Ale hlavně ze je mimi v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí