Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kata95 děkuji
bolest je hrozná, na svědění namazat, ale bolest ![]()
@Rebeka bebe děkuji
já se ani nestresuju, jen mi přijde, že se mi tak střídají ty bolesti. Pokaždé je to jiný pocit. Bude to naše první mimi, tak se těším na zbývající měsíce
![]()
@Andys77 ach jo, tak to je období
. Tak snad to bude všechno v pořádku 🙏 🙏 držím palce všem 🙏 je to těžké moc, ale těš se na kontrolu ❤️️
No dámy mě to vůbec neutika zítra ráno další kontrola už by měla být i průkazka a krev a objednat se na screening ale neutika mi to vůbec a k tomu se strašně bojím ultrazvuku že mi zase řeknou že je to zamlkle těhotenství máte to některá po ZT že se bojíte každého ultrazvuku?
@Rebeka bebe těš se, zítřek je za rohem
těším se až dáš vědět
všechno bude v pořádku ![]()
Ano, vím, jaký to je pocit. Včera když jsem s těmi bolestmi jela narychlo k doktorce tak jsem měla malém v kalhotech, jaký jsem měla strach, aby bylo vše ok ![]()
Příště už si to zákažu a budu i jako teď doma myslet jen pozitivně ![]()
Jinak mám i zkušenosti se zamlklým, takže i to přesně jak píšeš hraje bohužel roli ![]()
@kvetinka18 já mám strach furt, v pátek jdu na kontrolu po 14 dnech a jsem na nervy úplně!!
Je to normální, když je zkušenost špatná..
@Rebeka bebe Já měla 2× SP, se synem jsem se taky bála každého ultrazvuku, trochu se to zlepšilo, když jsem začala cítit pohyby
Teď jdu ve čtvrtek na první ultrazvuk a taky mi to vůbec neutíká, syn je u babičky a mne se vůbec nic nechce. Je mi jak při kocovině + hrozná únava a na nic nemám náladu
A to jsem ještě do minulého týdne měla energie na rozdávání, dlouhé procházky, běh, lezení po „horách“ a teď jen sedím a i dojít na záchod mi přijde jako nadlidský úkol ![]()
@Loveyoucek tak to mám úplně stejně jako ty ani dýchat se mi nechce 🤣 🤣
@Loveyoucek v kolikatem zítra jsi? Taky jdu na kontrolu a slíbil, že když bude srdce dostanu průkazku. Budu 7+3 mám hrozný strach, spinila jsem aspoň týden a teď už žádné těhotenské příznaky nemám. ![]()
Tak druhý ultrazvuk za mnou podle MS 9+3 podle ultrazvuku 9+0 příští středu konečně pro průkazku a pak objednat na screening nejdřív mi ale doktorka řekla že ji dostanu až ve 12tt to jsem řekla že musím dřív na screening protože se potřebuji domluvit s genetičkou na odběru plodové vody tak nakonec mi dá průkazku příští týden. Takže ještě čekat 🤦♀️ já to tak nenávidím to čekání 🤦♀️
Ahoj holky, tak mám po kontrole. Miminku tluče srdíčko, dle ultrazvuku 8+5 a mám žádanku na screening.
Jenom se doktorce zdálo, že začíná zánět tak mám Utrogestan na zavádění. 🙈 Doufám, že to bude v pohodě. Držím pěsti všem které jdou dneska taky na kontrolu.
Koukám, že na fotce je špatné datum. ![]()
@Rebeka bebe a krev ti ještě nebrali? Mě další kontrolu už budou brát krev a dávat průkazku. To budu 9+4. Hrozně se bojím. Přesně v tomto období jsem už jednou měla ZT.
@Rigousekk no tu mi budou brát příští týden a rovnou průkazku já čekala že dnes půjdu na krev když jsem byla objednaná na 7:45 v ordinaci berou do 8 krev totiž no a vše bude až příští týden a k tomu zapomněla na moji gen. vadu no já se bojím screeningu loni jsem byla ve 13tt a řekli mi že mám ZT
@5Janka já myslím, že to datum na fotce je vypočtený termín porodu 🙂
Ahoj holky. Gratuluju všem k úspěšným prohlídkám a
U nás taky vše v pořádku. Podle uz 7+2. Dostala jsem i prukazku rovnou. Akorát teda je mi opravdu hodně
cely den od rána do večera a příšerná únava. Pomáhá fakt jenom pořad po kousickach něco jist. Ten antimetil možná trochu zabírá, ale ne úplně. Ale hlavně ze je mimi v pořádku ![]()