TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
743
4.11.20 20:05

@Kata95 ani nemluv. Miluju vanu. Jdu do ní ještě než se napustí. Ale nechám tak patnáct čísel nehorké vody. Vzhledem k tomu hematomu se teď spíš stejně sprchuju. Už se těším na druhý trimestr a pěknou vaničku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.11.20 21:12

@CoffeeLady mám desetiletého kluka a sedmiletou holcicku. A k tomu má přítel 13 a 10 leté kluky :)
Ještě nic netuší :mrgreen: asi jim to necháme jako překvapení pod stromeček.
V létě jsme o mimi přišli tak jsem s kontrolou čekala. Ale dneska už i bilo srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
4.11.20 21:17
@Anonymní píše:
Zdravím :) prosím vás o váš názor na koupání ve vaně během těhotenství?

Já mám takový pocit, že jsem se koupala ve vaně během obou předchozích těhotenství. :P

Jinak já mám teda pocit, že mi hrozně leze břicho asi jak už je to třetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
4.11.20 21:21

@kvetinka18 tak tak :mrgreen: taky netocim vařící ale prostě neodpustim si vanu to bych se zblaznila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
4.11.20 21:40

Ahoj holky!
Na začátku září jsem se vdala a po svatbě jsme si řekli, že to začneme zkoušet. Ani jeden jsme teda nečekali, že to vyjde na první pokus :D.
Dneska jsem 7+1tt podle MS, podle ultrazvuku spíše mladší. Na první kontrole jsem byla už 5+2tt, protože se léčím s roztroušenou sklerozou a potřebovala jsem brzy vědět, zda jsem opravdu těhotná. Viděl pouze zvýšenou sliznici a dutinku. 6+3tt už i krásný žloutkový váček. Na další kontrolu si mě pozval až ke konci listopadu, pokud bude vše ok, dostanu rovnou průkazku. Do té doby budu ale jako na jehlách! Snad se srdíčko rozbušilo :srdce:.
Všem přeju, abyste měly hladké těhotenství a moc jste si ho užívaly :). A co nejméně nepříjemných příznaků! Občas sem kouknu, jak se nám všem daří :srdce:
P. S. Červen je krásný měsíc, to se nám povedlo! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.20 21:57

Holky já se Teda koupu a koupala jsem se i u všech těhotenství předtím :mrgreen: Vždycky se sprchuji horkou vodou a pak si napustim taky dost teplou, ale opravdu málo, že ani břicho nemám potopene. Nemám ráda hodně vody a miluji horkou, ale v plné vaně horké vody bych asi omdlela.
Když sem rodila druhého syna tak si vzpomínám jak sem si v porodnici vlezla do sprchy a se zesilujicima kontrakcema jsem pořád pridávala teplou vodu… Až mi nakonec ze sprchy musel pomoct manžel, jak se mi z té horké vody udělalo blbě.

A zvětšující se břicho 8o já si připadám jak ve čtvrtém měsíci. Chceme to oznámit na vánoce, ale podle mě si toho všichni musí do té doby všimnout.
Vcera na mě koukal můj tříletý syn a říká mi… Mami, ty máš velký bříško… Tak mu rikam že sem se hodně napapala… A druhý syn se na mě kouknul a říká mi… Já sem ale neviděl že bys něco jedla :mrgreen:
Ale před moji mamkou se mi to utajit podaří, ta bydlí jinde, takže s tou se pravděpodobně uvidíme až na vánoce, a tchyně ta k nám nechodí, takže to snad taky zatajim.

Já jdu na první kontrolu v pátek, to bych měla být už 9+2 a jsem objednaná hned na ráno, aby většina dětí ještě spala a starší syn měl hlídání lehčí.
Tak sem zvědavá co se dozvím, taky mám za sebou že začátku roku jeden nepovedený pokus.

Elena

• Citovat
  • Upravit
1171
5.11.20 00:32

Elen - to bricho.. prijde mi ze taky mam desne nafoukly.. a to jsem vzdycky mela pidi brisko.. tak az se trosku vzpamatuju z nevolnosti, nasadim cviceni 😅 🤣 Taky doufam, ze to jeste aspon mesic zatajim… krom chlapa a dvou kamaradek nikdo nevi 😃 Ale je fakt, ze kdyz jdu k mamce, tak se mzsim hodne premahat a tvarit se v pohode a plna energie a sve obvykle chuti na dortika :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
5.11.20 00:34

Jinak moc moc vitam nove prichozi :dance: :kytka:
A gratuluji vsem k fotkam a kontrolam.. ja jdu v patek a tak si taky reknu o fotecku, at se mam cim kochat :lol: Budu uz cca 8+4 tak uz snad bude videt trosku vic nez jen takova housticka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.11.20 00:37

No dámy moji nespavost využívám ke sledování filmů a musím říct že takový film jaký jsem dokoukala teď jsem dlouho neviděla 😊 je to ten typ filmu kdy se usmívat ani o tom nevite hned na to brečíte… Ve zkratce to chytne za srdce samozřejmě to bych nebyla já kdybych na to nekoukala v rodný jazyce herců jen s titulkama protože si nedokážu u některých zahraničních herců představit český dabing každopádně jestli si někdo chcete kouknout nádherný film doporučuji five feet apart ❤️️ za mě další srdcovka ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
5.11.20 08:35

Ahoj holky, tak už mám po kontrole, všechno v pořádku i :srdce: bylo :dance: O fotku jsem si ani neříkala, přišlo mi, že v tom něco může poznat jen doktor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.11.20 08:37

@Loveyoucek to je úžasná zpráva :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
5.11.20 08:50

Všem gratuluji ke kontrolám. Jen ať nám rostou takhle dál.
Fotky mi poslala paní doktorka automaticky do emailu, což bylo moc příjemné překvapení.
Břicho - vylézá tedy pekně, takže to snad do Vánoc vydrží, když je ta karanténa.
Další kontrolu mám na konci listopadu i se screeningem v 1. trimestru, kdyz bude vše ok tak dostanu i průkazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
5.11.20 08:55

Ahoj holky, ozývám se po delší době. Ja pujdu na další kontrolu až po měsíci,20.11. a na screening 23.11.Tak už se nemůžu dočkat a snad bude všechno v pořádku. U předchozí dr.jsem chodila po třech týdnech. To utíkalo lépe :lol:
Jinak můj dr.dava fotku pokaždé sám od sebe. A oznámit to chceme až na vánoce. Ale nevim, jestli to utajim.Je to třetí těhotenství a bříško pomalu roste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
5.11.20 08:58

Když se bavíte o těch briskach tak mi vždy všichni říkali že když jsem pro těle nebude nic poznat a ono je to u mě kec jsem 9+4 a pricho mám nonstop nafoukle a i v leze mám zaoblené prostě ty moje špičky se mi zlili do jedné pěkně vaničky 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
5.11.20 09:05

JO holky, taky si prijdu jak balvan, takhle nafoukla to je desny volnejsi veci a nic upnuteho na sobe nesnesu.. :nevim:.. jinak ja hloupa jsem si stezovala ze nemam nevolnost ze mi nic neni ze to je divny, tak uz to prichazi.. zatim jeste neblinkam, ale to rano je kruty jak mi je zle od zaludku, cesta autem je horor no hnus to vam povim, uz aby bylo po :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí