Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Carolline1 joo,tak to je dobrý plán…doufám, že než na maskování únavy dojde, skončí tyhle divný karantény…
@kvetinka18 v pořádku já kvůli hematom ležela 4 dny v nemocnici úplně zmizel hlavně se neboj jak mě řekli v nemocnici můžu i trochu spinit je hematom zmizne,, spodem,, mě se Teda vztrebal 😊
@Rebeka bebe dobře, mě řekla že jakmile začnu špinit tak že mám volat. Prý je malý ten hematom. Ale bolest to včera byla teda. Jsem myslela jestli do toho všeho ještě slepák jak to bolelo a to něco vydržím
. Dobře tak snad brzy zmizí 🙏
Ahoj holky, u nás nic moc, já od neděle horečky aji s chlapem, dneska jedeme na testy..
mám sileny strach nejen o nás, rodiče, protože jsme s nima o víkendu byli, tak o to malý v břiše..
horecky můžou způsobit VV nebo potrat, ještě tím, že nemám žádné příznaky, tak mám fakt strach a pokud to vyjde pozitivně, tak budu muset posunou kontrolu na gynde ![]()
@kvetinka18 hlav e nohy nahoru brát utrogestan a odpočinout si aspoň nemusíš kolem nikoho létat a uvidíš dopadne to skvěle ikdyz chápu tě taky sem se lekla ještě sem to nezažila ale zažila jsem hodně diskuzí kde právě tohle ženy měl a strašně moc žen se s toho vyhrabalo v nemocnici mi řekli ať se nebojím že viděli omnoho větší hematomy které skončili porodem 😊 ❤️️
Ahoj, ja jsem od včera oficiálně na PN, jsem za to ráda, že se už nemusím stresovat zda si z práce donesu domů covid. Jinak jsem poprvé na PN teď když je to elektronicky tak se nemusím o nic ohledne toho starat?
@Monka00 v podstatě ne, ale já teda své doktorce musím připomínat lístek na peníze na konci měsíce. To je jediné. Jinak to potvrzení po 14 dnech ji tam skočilo upozornění takže to jsem nemusela ![]()
Ahoj holky, tak jsem včera byla konečně taky na kontrole a naštěstí vše ok. Prcek odpovídá takřka na den podle MS, srdíčko je, tak jsem si oddychla. Další kontrola za 14 dní a to už budou odběry a průkazka.
@Mehani Ahoj drzim palce, porad je sance ze budete negativni. Neda se nic delat, je to vsude kolem. Nemoci vzdy byli a budou. Tak hlavne hodne pij cistou vodu a hlavne i ten paralen, nebo i vlaznejsi vanou srazet priliz vysokou horecku. Cetla jsem ze ve vetsine pripadu k poskozeni plodu vlivem horecek nedojde, ikdyz se to samozrejme stava, snad to nebude vas pripad. ![]()
Ahojky. Dlouho jsem zvazovala zda se pridat, ale tak nejak to, ze to tajime, me donutilo. Clovek si o tom nemuze s nikym popovidat. Jinak tedy vsechny zdravim a rovnou mam otazecku. Je tu nekdo po operaci organu brisni duriny a tehotenstvi vam zacalo vracet operovany problem z drivejska?
Ahoj, dnes jsem byla na druhém ultrazvuku a srdíčko potvrzeno. Příští týden jdu na krev, moč.
@Denni2020 Jééé koukám, že jsme úplně na chlup stejně. Já měla včera 7+3 podle utz. Takže dneska taky 7+4. Podle MS o den víc.