Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Loveyoucek Ahoj, vítej! Urcite bude vse v poradku.
Ja jsem 6+3
uz mam 1 kontrolu za sebou a pristi tyden jedu mrknout zda bude srdicko.
Je nas tady uz hodne, je skvele vedet ze nejsme jedini blazni, co se v teto zvlastni dobe snazili o miminko ![]()
@Loveyoucek Vitam te tu mezi nami
Urcite bude vse v poradku
Ja jdu v patek, podruhe uz..
Hlavne at uz mi je normalne, je to moje treti tehotenstvi, vzdycky mi bylo uplne skvele, energie na rozdavani, plno planu, vyletu a akci a ted jsem rada ze se nekam doplazim
Na nic moc nemam chut.. Na to nejsem zvykla ![]()
Jinak jak jste zminovaly nalady… Ano..taky jsem mela krizi.. dokonce az tak, jestli to miminko je vubec dobry napad, jestli to zvladnu.. jestli to neni blbost v 36 letech.. No a co si budeme nalhavat, kdo z vas ma uz vetsi ditko, tak zase ten kolotoc znova 🙈 😅 😁 Ale uz dobry, proste to tak ma byt.. Bylo by mi asi pak pozdeji lito mit jen jedno…
Jinak s mimcem prvnim jsem ani nemela pocit, ze bych se nejak omezovala v zivote, naopak.. proste vse co jsem delala pred tim jsem delala i pak, jen proste s nim.. takze Chariot za kolo, do terenu.. Hlavne neobleknout vytahane teplaky a nesundat je za 20 let 😃 To byla vzdy ma nocni mura.. Takze se holky nebojte a s mimcem je to fajn uplne stejne ![]()
Holky já mám strach…
Vím že to ukáže až ultrazvuk který bude ve středu, ale potřebuji to nějak vyventilovat tak se nezlobte ![]()
Už tak dobrých 10 dní nemám příznaky. Předtím byla bolest břicha jako na ms, dost bolestivá prsa, buzení brzy ráno. Pak to najednou vše zmizelo před těmi cca 10 dny a mám jen občas bílý výtok a prsa velká, ale skoro neboli
bojím se zamlkleho ![]()
Vím že spousta žen je bez příznaků ale ty je ani nezačnou mít, nebo odejdou až kolem 10tt ale když jsem je měla a zmizely… ![]()
Jsem teď 6+1 podle ms.
Uvidíme ve středu no, taky si říkám že v 6+3 ještě třeba nebude srdíčko takže se stejně budu ještě nějaký týden, dva bát že prostě mám mrtvý zárodek v sobě.
Achjo…
Omlouvám se holky, jen jsem z toho špatná tak jsem se tu vylevila. Bylo by to první mimčo.
Moc děkuju za hezké přivítání
My už jsme ani nedoufali, že by to vyšlo, nechránili jsme se cca 2,5 roku
Už tedy máme syna (4roky), takže jsme to nijak neřešili ![]()
@Andys77 Mám to s příznaky dost podobně, prsa už skoro nebolí, ale nepřisuzovala bych to neprosperujícímu těhotenství
U syna jsem to měla podobně, chvíli tahalo břicho, chvíli bolel, prsa, chvíli nechutenství, chvíli vlčí hlad
Jediná únava přetrvávala pořád ![]()
@Andys77 Ahoj to chce klid, nepozorovat se a brat vse tak, jak to prijde. Takto v zacatcich je to u vsech bud a nebo, je ale velmi dulezite zustat v pohode, nestrachovat se a myslet jen na to dobre. Stres neni dobry ani pro tebe ani pri miminko
mimo to, bily vytok a zvetsena prsa si myslim bohate staci. Nektere holky nemuzou ani vylezt z postele jak je jim spatne a ver ze nejsou o nic vic tehotne. Treba me prestala prsa bolet minuly tyden a po mych zkusenostech vim, ze to nic neznamena. Mam za sebou 2 potraty a 1 zdraveho kluka. Proste za me tehotenske priznaky nejsou vubec smerodatne a vubec nic nevypovidaji o prosperite plodu.
@Andys77 vůbec se na tebe nikdo tady nezlobí od toho tu jsme přece. A vůbec musíš teď myslet pozitivně ano to je pro miminko nejdůležitější
. A ať máš či nemáš příznaky vůbec nic to neznamená! Ve středu uvidíš krásnou fazolku - podle mě aplikace borůvku
a možná i srdíčko kdo ví. Ale hlavu vzhůru a myslí pozitivně! To je důležité a ve středu kdo jde všechno na kontrolu se tu bude radovat neboj se. Taky jdu taky to včera na mě padlo, ale s manželem věříme! Potom boji co jsme se snažili. Tak se dočkáme. A jedná se o naše taky první
. Neboj se ![]()
@Kata95 taky jdu ve středu 😁 snad už bude průkazka 🤣 kolik jsi? Já jsem dnes 9+1 😊 a to čekání na další kontrolu je strašně zdlouhavé 😁
@Rebeka bebe to já si ještě počkám budu ve středu 6+4
budu ráda za cokoliv co mi řekne Dr, a těšit se na pondělní kontrolu u svého gynekologa. Nejdřív mě čeká CAR a potvrzení. Pak můj gynekolog 9.11 ![]()
@Rebeka bebe já jdu na kontrolu v pátek a to budu 9+6. Jdu hnedka v 8:00, s sebou moč a budou mi brát krev - průkazku taky dostanu.
Tak jsem zvědavá a doufám, že bude vše v pořádku. ![]()
@Rebeka bebe já dneska přesně taky 9+1
ale kontrola až za tyden.
@Andys77 Neboj se, urcite to neni tak, ze by priznaky zmizely a bylo to neco spatnyho.. To jen telo si uz zvyklo, na zacatku je to desna davka hormonu.. telo se pak srovna a je to lepsi
Mela jsem to tak vzdycky.. I ted uz prsa dobry a bricho taky uz v podstate neboli.. Hlavne nemyslet na spatny veci ![]()
Díky moc, jste úžasní ![]()
Nedalo mi to a pročetla jsem pár diskuzí na toto téma a prostě je to buď a nebo. Mám pocit že lehce víc je těch kterým to dopadlo dobře, tak uvidíme ![]()
Holky tak já teď přijela od DR ugentně. Asi dvě hodiny zpět mě začalo píchat v břichu jak kdyby mi tam někdo nožem pichal. Mám malý hematom. Mimi je v pohodě, srdíčko bije, roste dobře za ten týden, díky bohu
🙏Klidový režim a utrogestan. Ach jo. ![]()
@Andys77 neboj se a užívej, že je ti dobře 😊 mimčo je určitě v pořádku.. Takhle to nemůžeš brát, já měla třeba příznaky i když bylo nejspíš už miminko mrtvé. Chvíli trvá než se hcg z těla vytratí. Ale chápu tě, taky se porad kontroluju a bojím 😊 každopádně žádný stres a těš se na kontrolu až uvidíš mimčo 😊