TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1579
2.11.20 11:27

@Loveyoucek Ahoj, vítej! Urcite bude vse v poradku.
Ja jsem 6+3 :jazyk: uz mam 1 kontrolu za sebou a pristi tyden jedu mrknout zda bude srdicko.
Je nas tady uz hodne, je skvele vedet ze nejsme jedini blazni, co se v teto zvlastni dobe snazili o miminko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.11.20 12:10

@Loveyoucek Vitam te tu mezi nami :kytka: Urcite bude vse v poradku :palec: Ja jdu v patek, podruhe uz..
Hlavne at uz mi je normalne, je to moje treti tehotenstvi, vzdycky mi bylo uplne skvele, energie na rozdavani, plno planu, vyletu a akci a ted jsem rada ze se nekam doplazim :lol: Na nic moc nemam chut.. Na to nejsem zvykla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.11.20 12:16

Jinak jak jste zminovaly nalady… Ano..taky jsem mela krizi.. dokonce az tak, jestli to miminko je vubec dobry napad, jestli to zvladnu.. jestli to neni blbost v 36 letech.. No a co si budeme nalhavat, kdo z vas ma uz vetsi ditko, tak zase ten kolotoc znova 🙈 😅 😁 Ale uz dobry, proste to tak ma byt.. Bylo by mi asi pak pozdeji lito mit jen jedno…
Jinak s mimcem prvnim jsem ani nemela pocit, ze bych se nejak omezovala v zivote, naopak.. proste vse co jsem delala pred tim jsem delala i pak, jen proste s nim.. takze Chariot za kolo, do terenu.. Hlavne neobleknout vytahane teplaky a nesundat je za 20 let 😃 To byla vzdy ma nocni mura.. Takze se holky nebojte a s mimcem je to fajn uplne stejne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
2.11.20 13:15

Holky já mám strach…
Vím že to ukáže až ultrazvuk který bude ve středu, ale potřebuji to nějak vyventilovat tak se nezlobte :roll:
Už tak dobrých 10 dní nemám příznaky. Předtím byla bolest břicha jako na ms, dost bolestivá prsa, buzení brzy ráno. Pak to najednou vše zmizelo před těmi cca 10 dny a mám jen občas bílý výtok a prsa velká, ale skoro neboli :( bojím se zamlkleho :,(
Vím že spousta žen je bez příznaků ale ty je ani nezačnou mít, nebo odejdou až kolem 10tt ale když jsem je měla a zmizely… :nevim:
Jsem teď 6+1 podle ms.
Uvidíme ve středu no, taky si říkám že v 6+3 ještě třeba nebude srdíčko takže se stejně budu ještě nějaký týden, dva bát že prostě mám mrtvý zárodek v sobě.
Achjo…
Omlouvám se holky, jen jsem z toho špatná tak jsem se tu vylevila. Bylo by to první mimčo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
420
2.11.20 13:50

Moc děkuju za hezké přivítání :) My už jsme ani nedoufali, že by to vyšlo, nechránili jsme se cca 2,5 roku :D Už tedy máme syna (4roky), takže jsme to nijak neřešili :)
@Andys77 Mám to s příznaky dost podobně, prsa už skoro nebolí, ale nepřisuzovala bych to neprosperujícímu těhotenství :hug: U syna jsem to měla podobně, chvíli tahalo břicho, chvíli bolel, prsa, chvíli nechutenství, chvíli vlčí hlad :nevim: Jediná únava přetrvávala pořád :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
2.11.20 14:08

@Andys77 Ahoj to chce klid, nepozorovat se a brat vse tak, jak to prijde. Takto v zacatcich je to u vsech bud a nebo, je ale velmi dulezite zustat v pohode, nestrachovat se a myslet jen na to dobre. Stres neni dobry ani pro tebe ani pri miminko :hug: mimo to, bily vytok a zvetsena prsa si myslim bohate staci. Nektere holky nemuzou ani vylezt z postele jak je jim spatne a ver ze nejsou o nic vic tehotne. Treba me prestala prsa bolet minuly tyden a po mych zkusenostech vim, ze to nic neznamena. Mam za sebou 2 potraty a 1 zdraveho kluka. Proste za me tehotenske priznaky nejsou vubec smerodatne a vubec nic nevypovidaji o prosperite plodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
2.11.20 14:13

@Andys77 vůbec se na tebe nikdo tady nezlobí od toho tu jsme přece. A vůbec musíš teď myslet pozitivně ano to je pro miminko nejdůležitější :srdce:. A ať máš či nemáš příznaky vůbec nic to neznamená! Ve středu uvidíš krásnou fazolku - podle mě aplikace borůvku :mrgreen: a možná i srdíčko kdo ví. Ale hlavu vzhůru a myslí pozitivně! To je důležité a ve středu kdo jde všechno na kontrolu se tu bude radovat neboj se. Taky jdu taky to včera na mě padlo, ale s manželem věříme! Potom boji co jsme se snažili. Tak se dočkáme. A jedná se o naše taky první :srdce:. Neboj se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
2.11.20 14:58

@Kata95 taky jdu ve středu 😁 snad už bude průkazka 🤣 kolik jsi? Já jsem dnes 9+1 😊 a to čekání na další kontrolu je strašně zdlouhavé 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
2.11.20 15:07

@Rebeka bebe to já si ještě počkám budu ve středu 6+4 :hug: budu ráda za cokoliv co mi řekne Dr, a těšit se na pondělní kontrolu u svého gynekologa. Nejdřív mě čeká CAR a potvrzení. Pak můj gynekolog 9.11 :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1063
2.11.20 15:28

@Rebeka bebe já jdu na kontrolu v pátek a to budu 9+6. Jdu hnedka v 8:00, s sebou moč a budou mi brát krev - průkazku taky dostanu. :dance: Tak jsem zvědavá a doufám, že bude vše v pořádku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
2.11.20 15:53

@Rebeka bebe já dneska přesně taky 9+1 :lol: ale kontrola až za tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.11.20 17:27

@Andys77 Neboj se, urcite to neni tak, ze by priznaky zmizely a bylo to neco spatnyho.. To jen telo si uz zvyklo, na zacatku je to desna davka hormonu.. telo se pak srovna a je to lepsi :) Mela jsem to tak vzdycky.. I ted uz prsa dobry a bricho taky uz v podstate neboli.. Hlavne nemyslet na spatny veci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
2.11.20 17:43

Díky moc, jste úžasní :srdce:
Nedalo mi to a pročetla jsem pár diskuzí na toto téma a prostě je to buď a nebo. Mám pocit že lehce víc je těch kterým to dopadlo dobře, tak uvidíme :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.11.20 17:52

Holky tak já teď přijela od DR ugentně. Asi dvě hodiny zpět mě začalo píchat v břichu jak kdyby mi tam někdo nožem pichal. Mám malý hematom. Mimi je v pohodě, srdíčko bije, roste dobře za ten týden, díky bohu :srdce: 🙏Klidový režim a utrogestan. Ach jo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
2.11.20 18:52

@Andys77 neboj se a užívej, že je ti dobře 😊 mimčo je určitě v pořádku.. Takhle to nemůžeš brát, já měla třeba příznaky i když bylo nejspíš už miminko mrtvé. Chvíli trvá než se hcg z těla vytratí. Ale chápu tě, taky se porad kontroluju a bojím 😊 každopádně žádný stres a těš se na kontrolu až uvidíš mimčo 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí