TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.11.20 19:01

5+2 pořad gestacni vacek

Ahoj holky,
Ovulaci jsem měla cca 21.9 / 22.9.PM 7.9.Minuli týden jsem lehce krvacela, byla jsem na pohotovosti, bylo to opravdu minimální ale dr měl zrovna dovcu a chtěla jsem mít klid ze se nic nestalo. Doktorka mne vyděsila, řekla ze Vacek odpovídá 5+2 a nikde nic vidět nebylo.Mela jsem normální menstruaci pak 1.10 až cca 7.10.Poprve jsem byla n akontrole 15.10 a byl vidět Vacek, v ten samy den byl i silný test tehotensky udělaný odpoledne. Hned mi nasadil utrogestan. Zitra mám kontrolu a strašně se bojím ze tam zase nic nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
2.11.20 19:01

Ahojky holky, zdravim po dnešní kontrole :srdce: vše je v pořádku, na kontrolu za 14 dní a to už na krev a pro prukazku :srdce:
Co se týče příznaků, každý den je jiný.. ale třeba prsa mě už bolet přestaly úplně… nevolnost jen občas a sem tam mě poboliva bříško… myslím, že míra příznaků není úplně znak prosperity těhotenství ;) ale ten strach chápu… jsem pár hodin po kontrole a mohla bych tam vyrazit znova :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
2.11.20 19:02

Holkyy, komu je taky blbě? Pořád pocit na zvracení, nechutenství a bolest hlavy, únava. Zatím se to teda dá zvládat a fungovat, ale jen doufám, že to nebude tak hrozný jak při prvním těhotenství. To jsem 13 týdnů ležela ve tmě s hadrem na hlavě a srkala jen colu. Teď nevím jak bych to zvládla s 19m synem. Prosím jak se jmenovaly ty prášky na nevolnost, co tu někdo už doporučoval? Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
2.11.20 19:03

@kvetinka18 Tak at se hematom co nejdrive vstreba, ja ho mela u syna, dost jsem kvuli tomu spinila pamatuji si presne od 6 do 9tt, taky jsem mela utros, přisny klidovy rezim a malej se udrzel. Za par tydnu jsem mela od hematomu klid. Nez prisli zase jine problemy…takze ted jsem taky trochu napjata co zase prijde, ale snad jsem si to uz vybrala minule. Tak nozky nahoru a klidecek, bude dobre :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
2.11.20 19:06

@Kata95 jakoupak používáš aplikaci? @Carolline1 hihi vytahane tepláky :mrgreen: si mě teď pobavila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
2.11.20 19:18

@Sájoušek děkuji za zprávu :,( já naštěstí vůbec nešpiním. Jen mě tak řeže v břiše, že to je hrozné. Neustojím ani. Jen ležím. Šla jsem se osprchovat a nemohla jsem vylézt z vany.. Držím Ti palce ať je to ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
2.11.20 19:23

@wena8621 krásná fotka :dance: jaký tyden? Je to moc krásný taky se těším! :)
Jinak těhotenství+ ( je tam vždy po týdnu jak je velke miminko apod, jakl třeba borůvky, včela apod.) Je to hodně dobrá a mě vyhovuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.11.20 19:25

Holky, vůbec si nedovedu představit klidový režim 8o já bych byla asi těžce v prd… Zvlášť teď když, mám doma všechny tři. U nás nevím kdo by se o děti postaral když manžel je pořád v práci a jiné hlídání nemáme. Při posledním zt jsme si ráno zavolala na hlídání tchyni a ta mi oznámila že jde ale v deset dopoledne do práce, že musím být zpět do té doby. No tak sem byla no :roll:
Naštěstí jsem měla všechny těhotenství bez problémů. U posledního jsem s dětmi jezdila do 7 měsíce na kolečkových bruslích… Nejvtipnější na tom bylo když sem na cyklostezce potkala svého gynekologa na kole, cestou domů nás chytla neskutečná bouřka, já na těch bruslích upadla, protože mi syn postranim kolečkem od kola podrazil nohu a já skončila na zadku…něco sem si natáhla a nemohla jsem pořádně chodit… A hned druhý den jsem šla ke gyn na kontrolu a když mě zavolal do ordinace tak já se v té čekárně nemohla ze židle ani zvednout a on ještě srandičky a prej… Ale Copa to tu děláte? Včera jsem vás potkal na bruslích a dneska děláte že se nemůžete ani zvednout že židle 😄. A den předtím než jsem porodila se mě ptal jak se mám a tak mu říkám že jsme s dětmi byli v akvaparku, jezdili jsme na toboganech a že jdeme o víkendu zase, tak jestli by to šlo nějak popohnat, že už mě to opravdu zmáhá. A on že Teda jo, že uděláme hemiltona, že bůhví s jakou další aktivitou bych přišla příští týden :mrgreen:

Elena

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.11.20 19:29

A jsem pro soukromou skupinu, kdyby se někomu chtělo se toho ujmout :mrgreen:
 Elena

• Citovat
  • Upravit
709
2.11.20 19:46

@wena8621 jee to je krásná fotka :srdce: moc gratuluji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
2.11.20 20:10

@wena8621 ahoj, jsme na tom úplně stejně. Také jsem dnes byla na kontrole a máme 21,7 mm a jsme také 8+6. Krásná fotecka, tak hlavně ze je ti lip. Já mám ještě doznivajici hyperstimulacni syndrom, takže si ještě stále užívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.11.20 20:40

Eleno 😅 Nejsi ja? Ja v tehotenstvi taky brusle, kolo desitky kilakujeste tri dny pred terminem 😁 No ale pak uz jsem do lesa jezdila radsi autem.. jsem si nebyla jista, jestli bych v bolestech dojela 😃 Leda mezi kontrakcema 🤣 Srandicky..

No co bych ted za ten elan dala.. @IzzyBella Je mi taky blbe :roll: Neznam to vubec! Naopak ksem byla jak torpedo plna napadu a aktivit.. A ted je nadlidsky vykon dojit si na zachod nebo ohrat synovi jidlo :oops: :? Nezvracim, ale je mi blbe, energie nula, na nic chut, boli hlava, je mi zima, a mota se mi desne hlava.. uplne jak marod, ale uz je to moc dlouho, aby to byla nejaka viroza nebo tak… Dnes po obeda jsem si dala spanek a pomohlo to.. jenze nemuzu porad jenom spat a nic :nevim: Mam vycitky ze nic nedelam.. no ale fakt nejsem schopna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.11.20 20:43

@wena8621 No fakt 🤣 Teplaky jsou konecna :mrgreen: :lol: Takze ja vzdycky kazdy rano obstarala malyho, nakojila a sup nahodit fasadu, ucesat se at se citim jako clovek a nedesim okoli :lol: A tvarit se jak desne jsem v pohode a ze vubec nejsem nevyspana 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1171
2.11.20 20:46

@wena8621 Juu to je krasna fotecka :srdce: V patek bych mela byt podobne, tak snad uz tam taky bude takhle krasne videt.. mimco uz zacina mit trosku tvar :lol: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
2.11.20 21:57

@Kata95 jsem 8+4 podle ultrazvuku 8+6 🙂 prý to bude malá modelka když se takhle hezký nechává vyfotit už teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí