TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
8.7.21 20:51

@Svedommi tak co říkala dr?
A jak vypadají ty potnicky, už dobrý?

Já nakoupila ten pudr, zítra vyzkouším. Dneska už spinká a vzbudí se v 1.. ještě jsem uvažovala zkusit sudocreme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.7.21 21:00

@Terezka-95- tak my to mame uz odrene ten krk, takze nam bylo dnes receno vetrat potirat repikem a sudocrem

Příspěvek upraven 08.07.21 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.7.21 21:04

@Svedommi tak snad to bude brzy dobry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.7.21 21:06

@Terezka-95- a prave mame od 5h hysteraky… vzdycky na chvilku zabere a pak po par minutach hysterak jak blazen… uz nevim co s ni… prdiky to nejsou prptoze prdi normalne, hlad taky nema🙄 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.7.21 21:12

@Svedommi jee to mě mrzí. Nevrací se jí mlíčko do krku(reflux)? To by taky mohlo dráždit.
Nebo už je tak pretazena z toho ze neví jak usnout.
Sama kolikrát nevím.. možná vedro, zima?
Zkoušíš zavinovat? Kluka mi to většinou uklidní.

Lituji tebe i malou, já to měla včera. Celý den brečel a skoro nespal. Dneska dobrý, brečel jen jednou, sice hodinu ale pak se najedl a teď spí.

Tak přeji ať se ti brzo uklidní ať se prospis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.7.21 21:36

@Terezka-95- no mala breci od 17h uz se probrecela k dalsimu krmeni… vzdycky minzabere na par minut a sup hyster 🙄 🙏🏻 kdyz ji uvazu do salu na spani, tak nekdy je v pohode a nekdy hyster protoze nemuze protahovat ruce 🙄 celekem rada spi v perovem polstari, ale tam ji nechci davat na noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
8.7.21 21:54

@Svedommi to je děsný. Snad ji sle nic není? To chce pevné nervy. V takových chvílích střídáme a manželem jinak to nejde.

Mě teď akorát posílají
perovou zavinovacku/decku od e. Kiedronove. Doporučila mi to na spaní laktační poradkyně. Že se prý kluk víc uvolní. Tak jsem zvědavá.

Jak ji Teda nechavas spinkat, na rovném povrchu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
8.7.21 22:04

@Terezka-95- no myslim, ze ji nic neni. Ted konecne usnula na vaskovi… 🙄 🙏🏻 Tak snad pak zabere i v noci. No ma hnizdecko v postylce, ale taky kdyz uz jsem byla s nervama v kyblu, tak jsem ji dala do perinky, kterou ma na prikryti, tak jsem ji prehnula napůl ze ji to jako objalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.7.21 00:22

@Svedommi

Haleluja :D

No já takhle vylepšila hnizdecko i Tomovi na radu tě laktační poradkyně, než dorazí ta peřinka. A spí dobře.

Má vystlanejsi i kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.7.21 04:11

@Terezka-95- v kocaru nam usne v pohode… protoze to drnca… ale doma jak kdy no… jsem zvedava jak usne ted 😂 jw pekne 4:11:joy:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.7.21 04:44

@Svedommi jasný, když to drnca tak se spí dobře :lol:
Me se prcek vzbudil o hodinu dřív.. nevím jestli jenom kvůli prdum nebo I hlad. Tak jsme "vyprdeli " a pak krmili. A nechtěl přes hodinu usnout.. skytal. Tak jsem grogy zase :lol:
Snad teď po jídle usne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.7.21 10:24

@Terezka-95- no mala zabrala az v sest. 🙄 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.7.21 10:33

@Svedommi a jeje.. chudáci.
Tak snad bude spinkat líp přes den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.7.21 11:07

@Terezka-95- no usnula mi na prsou a ted tak podrimuje a u toho obcas hvizda… nevim no jak udelat aby zabrala v noci poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.7.21 13:27

@Svedommi těžko říct. My od začátku neměli problém s nočním spaním tak neporadím.

Pomaha fén nebo Lux atd na uklidnění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky