TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
9.7.21 13:41

@Terezka-95- defakto kazdej den funguje neco jineho, ale nez clovek prijde na to co… ona taky mala ma noc kdy usne v pohode. Pres den usne defakto hned, ale padne noc a je to spatny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.7.21 13:48

@Svedommi aha.. No to jo, furt se vše mění.
Chce to pevné nervy.

My třeba včera měli super den, jen trochu ta noc.. a dneska zase brečí přes den. Ale asi moje chyba. Pecivo.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.7.21 13:55

@Terezka-95- no pres den mala spi dobre 🙏🏻 Nevim mozna to ma vazne jeste z bricha… to byla akcni od osme vecer do rana… pres den spala 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
9.7.21 13:57

@Svedommi no hele možná jo.. než si zvykne na opak tak to bude trvat :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
9.7.21 14:04

@Terezka-95- me asi jebne 😂 😂 😂 ja se modlila aby to tak nebylo 😂 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.7.21 20:52

@Svedommi tak dneska pro změnu je řev tady.. začíná už zlobit i v noci.
Trvá skoro 2h než ho uspím a pak se zase hned budi na kojeni. Jsem nevyspala a zoufalá a už nevím co s ním 8o..
Jak jsi to proboha zvládla ten sileny den jak jsi psala? :D

Ja jsem zralá na blázinec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.7.21 21:05

@Terezka-95- no my to mame skoro ob den… v noci proste ne a ne zabrat az po 2h a tomuz je pomalu cas no krmeni… soucitim s tebou… je to peklo… my jsme s pritelem vzdycky totalne vyšťavený a zoufalství oba… alespon, ze mala nam usne celkem rychle po krmeni v 5rano ( cca 1h uspavani)a muzem s ni jeste spat pokud teda kdyz se da do postylky nezjisti, ze ma pocuranou plenu, to pak je kraval a jedem od začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.7.21 21:14

@Svedommi holka tak to tě lituji. To musí být děs. My do teď fakt měli klidný večery. Po 19h se najedl a spal do cca 1. Pak co 3h, ae vždycky dobře usnul. Až po ty 10h po krmení byl vzhůru a to jdeme ven.. ae teď začíná zlobit. Možná růstový spurt?..

Někde na diskusích jsem četla že někomu takhle řvalo dítko do 6ti měsíců 8o :zed: :zed:

Jak se to má zvladar sakra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.7.21 21:21

@Terezka-95- ten spur pry trva par dni jenom, tak jestli to jenuntebe tohle, tak drzim palce, at uz to prejde. Ja dnes zkusila koupel na dobrou noc 😅 🙏🏻 Tak budu doufat, ze zabere a ze zabere i to, ze byla cele odpolko v kocarku na vzduchu. Jinak uz mi taky jebne.😅 ted mam jeste par dni nastesti toho meho doma, ze se stridame, ale od stredy mu zacinaji sluzby ranni, nocni odpolko a jeste ke vsemu 12tky… 🙏🏻 😅 🙄 to si myslim, ze mi teprve jebne 🙏🏻 😂 😁 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.7.21 21:51

@Svedommi no možná je možná není. :lol: to dítko se furt mění a nestíhám se přizpůsobovat :mrgreen:

To je nějaká spešl koupel nebo normální koupani? :D

Hele mohlo by pomoct, unaví je to :)

Jejda, no já taky měla hrůzu z prvních dnů sama doma. No nějak se to zvládat musí.

Teď chodím po obýváku, kluk zabaleny ve swaddle mě zavinovacce a mám ho hrozného přes rameno jako na odrihnuti.. tak mu to vyhovuje když se mu vrací mlíčko.

Vypadá že by spal. Bojím se ho položit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.7.21 22:23

@Terezka-95- hele je to koupel od hippu inse to tak jmenuje na dobrou noc.. a je fakt ze mala byla klidna. Uvidime jak bude spinkat. 🙏🏻
No me se to stahovani do te pleny povede jak kdy… v zavince byt nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.7.21 22:35

@Svedommi joo? Omrknu. Já Teda koupu kazdy druhy den..

Snad ji to vydrží a bude spat dobře.
Malej mi vydržel.. spinka.

Tak je fakt že když se mrská a pere se mnou tak se mi hned rozmota nebo mu vylezou ručičky. Nožky Teda zamotat neumím, ale jemu stačí zpevnit ruce jen.
Jako plenou to nejde, ale mám tu zavinovacku tenkou pružnou od joolz a je super. Někdy ho s ní jen tak přikryju když není svazany. Je lehounká, ideální na léto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.7.21 22:42

@Terezka-95- hele zatim spi, uvidime jak to bude az se vzbudi na jidlo v noci, tak jak usne. “Swadlle” mam taky dve tak vazu do nich, ja tomu rikam plena 😂 a taky stahuju ted ajen rucick kdyz se mi to povede 😅 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
10.7.21 22:45

@Svedommi tak schválně komu bude v noci/k ránu víc zlobit :lol:

Jo tak :lol:
Mě právě v porodnici ukazovali jak svázat do pleny ale to mi nejde jak to nepruží :D
Jako svázat toho červa co Mach rukama nohama je umění :lol:

Pomaha mi ho svázat a přitisknout na sebe bříškem. Tím ho ještě víc znehybnim a někdy ho to dokonale uklidní, jindy nasere. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 09:43

@Terezka-95- tak mala po vwcernim krmeni spala jak andilek bez vetsiho rvani 🙏🏻 Skoro 4h chrapala 😁 a v noci pak taky usnula celkem v pohode a rychle do hodinky spala 🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí