TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
201
11.7.21 17:39

@Svedommi no super, tak to je šikula :D
Tomík nechtěl akorát po 5h usnout.. byli jsme vthuru do 7 a pak zabral.

Nejhorší bylo dneska odpo. Po 13h jrasne usnul hned po krmení. Ale pak začal štěkat nás pes a vzbudil ho.. NP uspavani zase hodinu.. ale jinak dobrý dneska

Manzel mě nechal spát až do půl 10! Zni to luxusně ale s nočním krmení jsme spala 6 hodin vždy po 2hodinach spanku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 18:13

@Terezka-95- neboj nic u nas jsou na navsteve tchanojc a neni nic lepsiho kdyz si privezou psa, kterej steka i na travu co se hejbe 🙄 😅 takze po dlouhem uspavani pes zastekal na zaclonu 🙏🏻 🤦🏻‍♀️ 😅 🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.7.21 19:00

@Svedommi :lol: chápu :mrgreen:
No mě pes štěkal na mámu když přišla.. tak hned dostala kluka a chlacholila :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 19:17

@Terezka-95- 😂 😂 😂 😂 jooo je to parada 😂 kdyz broucek zaspi a clovek si rekne hura konecne😅 🙏🏻 A pak staci vterina 😂 a ja jeste furt sotva lezu potom cisari, takze ja nez dojdu, tak mala uz chyta zachvat😅 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.7.21 20:02

@Svedommi :lol: :lol: to chápu :) ještě ji zvedat a tak je asi náročný co

Tyjo, já ho asi nemůžu zasytit nebo já nevím.. měl 50 ml z prsou, 70 UM a furt brečí a zmoula pusou.. ale 120 je jako dost.. zkouším dat znovu na prs ale připadám si vyšťavená :lol:

Tak nevím jestli dělat další UM nebo co :D :lol:
Otesánek… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 20:18

@Terezka-95- hele nase malamslamz porodnice a brala si 100 a ted si bere 120 o 3h…
Kdyz ma mene, tak je nepricetna… 🙄 😂
No ja uz jaem bohuzel prevazne na UM porom cisari mam to mliko jak na houpacce… jeden den je druhy den skoro vubec… 🙄 😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.7.21 20:26

@Svedommi no já právě teď nevím kolik mu stačí. V noci vypije kolem 100 a přes den mu někdy stačí i jen 65.. prostě jak kdy.. ale už dva dny po večerním krmeni řve jak túr. Jsem ho dala ještě na prso, ale podle mě je prepity protože začal až skytat.. fakt nevím, abych ho neprecpala a pak bude blinkat.

Už si ruku nezmoulal ale je nasranej. Vzal si ho manzel, já jdu uklízet a dělat jidlo :D
Mám toho po celým dnů plný zuby :lol: :lol: a to jsem se starala jen o dítě! 8o nic víc.. krom oběda Teda..

Opravdu materska „dovolena“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 20:40

@Terezka-95- nase mala na skytku trpí hodne… no ja zatim nevarim,… zatim varimdole tata muj… ja nejsem jeste uplne schopna byt delsi dobu na nohou. Ale pristi tyden uz jde partner do prace od stredy, tak uz bych chtela zacit fungovat alespon nejak normalne. Snad to pujde. 🙏🏻 🙄 😅 😁
No ja vzdyck doufam, ze mala kdyz uz nebe mliko, tak ma dost🤷🏻‍♀️ 😅 a vetsinou je to okolo te 120.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.7.21 21:42

@Svedommi tak ty jsi krátce po porodu a ještě k tomu po císaři, tak to fakt musíš pomalu.
Jenže já už skončila sestinedeli a stejně nic nezvládám.. uklízí hlavně manzel, s vařením pomáhala dlouho máma a s klukem mi to moc nejde. Jo prebalit, nakrmit, vykoupat, ok. Ale nedokážu ho někdy uklidnit a uspat a to mě strašně deptá. Teď jsem ho chtěla uspat dobrých 30 min a řval.. přišel manzel a do 3minut spal.
Jakto?? Ano jsem nervózní když nevím co mu je a co s ním. Ale snažím se ho uklidnit, potažmo i sebe. Ale někdy to prostě nejde a já se stydim a cítím hrozně jako neschopná matka. Nic nezvládám a akorát si stěžuji že jsem unavena. :( :(

Tyjo ale jako slušný jedlik malinká :lol:
A snažíš se kojit Teda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 21:57

@Terezka-95- no neboj noc i ja mam obcas zoufalstvi, ale to se podda! 😊ja ted drndala malou pomalu hodinu a pul a absolutne jem nevedela co s ni. Porad plakala… a ne a ne zabrat… nakonec nastesti zabrala a uz chrape, ale za chvili se zase vzbudi na jidlo… no snazim se neco nakojit, nebo alespon odsat odsavackou. Ale neni to zadna hitparada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.7.21 22:02

@Svedommi já vím, ale prostě se cítím blbě v tu chvíli. :nevim:

Chudáci děcka, radši usnout samy vyčerpáním :lol:

Každá kapka dobrá. Já si myslím že se to ještě může rozběhnout. Když budeš holku přikládat tak to pomůže. Držím palce. Je to makacka co?
Jaké UM máte? My dokrmujeme Hipp combiotik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 22:08

@Terezka-95- prikladam, ale uz je zlenivela no, tak jeste zkousim vzdy odsat. No my mame taky hipp, uz ho mala mela v porodnici, tak pokracujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
11.7.21 22:22

@Svedommi jasný no. Jak si zvykla na něco jednoduššího tak se blbě učí tahat.

Přesně, my taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
11.7.21 22:26

@Terezka-95- a v ktere porodce to bylo? Oni to maji asi skoro vsude ten hipp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
12.7.21 10:02

@Svedommi Thomayerka v Krči :)
Jsem ráda že mu to sedlo a že nemusím zkoušet různé znacky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...