Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Rebeka bebe na narozeniny se mi narodil třetí syn.
Krásný dárek. ![]()
@Anonymní píše:
Já nalezla dvě čárky minulý týden, zítra bych podle aplikace měla začínat 7tt. Snad se nic nestane a vyjde to, moc se na miminko těšíme. Termín porodu 25.6.2020, 27.6 máme 1. výročí svatby.![]()
Anonymně, jelikož o tom ještě nikdo z rodiny neví
Jee tak to držím palce
já jsem už po kontrole DR, teď 6+5, podle aplikace termín porodu 26.6. Což je naše roční výročí svatby
to jsou náhody ![]()
Tak holky já mám zase termín dle ms 9.6. A 3.6. Mám narozeniny… U syna jsem měla termín 12.6. A narodil se 30.5. Tak doufám že teď se třeba trefime na jedny narozeniny 😂
Ahoj holky, tak já byla včera na pohotovosti večer. Krvácela jsem trošku a pak špinila, bylo mi řečeno, že vše je v pořádku a pro jistotu jsem dostala ultrogestan, ascorutin a mám dělat výplachy rosalginem. V úterý jdu na kontrolu ke své OG tak snad už bude vše v pořádku.
@kacka.sl to je dobře, ze jsi jela. Držím palce ať je všechno v pořádku
@Kata95 Tak jsem se nahlasila k mistnimu gynekologovi, je nesmysl jezdit takovou dalku ikdyz manzel me chce vozit. Hlavne se k nemu nemusim objednavat a muzu prijit kdykoliv.
Jinak dnes me docela boli brisko po stranach a i v krizi, snad to brzo prejde. Ikdyz uz vim ze jsem to tak mela i u syna, jsem z toho nesva. ![]()
Tak se hlásím po kontrole dnes jsem 6+4 a srdce ještě nebije. Doktor tvrdí, že těhotenství odpovídá a mám dojít za týden. Já mám strach, že užby mělo srdce bit.
@Sájoušek tak super je dobře že to budeš mít blíž a je to určitě i pro Vás snadsi ![]()
Mě každý ráno poboliva bříško taky se bojím, ale doufám že to je dobre znamení
.
@Veruzka.D krásná fotečka
a určitě to bude v pořádku. Já se v tom moc nevyznám nevím kdy má být už vidět srdicko a kdy ne.. ale určitě se objeví ![]()
@Veruzka.D neměj strach, jisté srdíčko je až kolem 8tt, někdo jo má už v 6,někdo až v tom 8…
Ja jdu ve středu a budu 6+3 a jsem připravena že srdíčko ještě nemusí být a nejspíš takhle brzy nebude, takže klid ![]()
@CoffeeLady @Kata95 děkuju holky, tak teď jsem zase začala špinit. Sice mám práci v kanceláři, ale lítám pořád po patrech a ven řešit plno věcí. Počkám do úterý k té obvodní a nechám si napsat aspoň na zklidnění týden neschopenky. Kolem mě měli vždy všechny bezproblémové těhu 😄 tak si to asi vybírám za ně.
@Veruzka.D mooc pekna kulicka
neboj srdicko bude priste. Ver doktorovi. Jak pisou holky az v 8tt bude
@kacka.sl Ja si ty problemy snad vybrala, s krvacenim a spinenim, no proste syna jsem si vylezela. Ted musim zaklepat ze zatim dobry! Spineni v 1.trim casto byva, tu neschopenku si urcite vem, pro jistotu. Ve vetsine pripadu spineni nic neznamena a je to treba jen z toho jak si miminko dela prostor.
@Monka00 Ahoj, muzu se te zeptat, prsa te v 6tt prestala bolet ze dne na den a je vse v poradku? Jsem 5+1 a najednou me vubec neboli prsa, tak mam strach ![]()
@Anonymní píše:
@Monka00 Ahoj, muzu se te zeptat, prsa te v 6tt prestala bolet ze dne na den a je vse v poradku? Jsem 5+1 a najednou me vubec neboli prsa, tak mam strach
Neboj se ničeho mě boleli prsa 3 týdny a pak z minuty na minutu přestali a vše je v pořádku 😊