Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Houbis já místo Femibionu užívám Chytré miminko, to zelené, v něm je listovka taky štěpená
@Rebeka bebe já jdu na druhou kontrolu az 13.11.
to je taaak dlouhá doba, mám pořád strach, aby se něco nepokazilo
@Rebeka bebe píše:
Tak dámy která máte kdy kontrolu na gynde? 😊 Já až 4.11 tak už čekám průkazku a budu se objednávat na screening a na plodovka
Já mám další ultrazvuk 3. 11.
@Denni2020 tak ti držím palečky a pošli nám sem pak fotecku ať se můžeme pokochat
![]()
@Rebeka bebe první tři byli z 19.10 pak další různý dny..a i dnes ![]()
Ahoj holky
já mám kontrolu 6.11 a budu 9+6. Na screening jsem objednána na 26.11
toho 6.11 jdu už normálně na krev, moč a pro průkazku. ![]()
Ahoj holky, tak ja se pridavam k vam, jsem 9+3, druhe tehotenstvi. Mam akorat hrozne chute na prasarny a jsem unavena dost celkove. Mam doma dvouleteho prcka, takze si nemuzu uplne udelat rezim podle sebe a to nocni spani je taky vselijake. Do toho pracuju na castecnej v nemocnici, kde toho je tedko az nad hlavu, takze uz se tesim na druhy trimestr, az ta unava snad trosicku pomine
. Dalsi ko mam za dva tydny, pak odbery a screening az na ctyry tydny. Femibion ani nic podobneho rozhodne brat nebudu, jsou to predrazene koktejly s pochybnou vyuzitelnosti organismem. Jak uz tu nekdo psal, beru obcas kys listovou, vit D a zelezo. Myslim, ze ppkud clovrk nema nejake extra nevolnosti a ji vyvazenou stravu, tak to staci bohate
.
Tak hodne zdravicka nam vsem! ![]()
@Rebeka bebe moc děkuji ty první tři byly po třech dnech zpoždění no. Beru léky na udržení a kyselinu listovou. A modlím se aby byl v poradku
co tvé testiky?
@Kata95 ja nejsem moc velký testovací typ udělal jsem si 3 testiky a čekala na gyndu 🤣 🤣
@Rebeka bebe já jsem musela se nějak přesvědčovat neustále
taky mi manžel říká že jsem blázen že musím vydržet a čekat ![]()
@Kata95 no on to člověk neovlivní 😊 kort když se snaží dlouho to chápu ![]()
@Kata95 taky jsem ještě před dvěma dny testovala, abych se uklidnila ![]()