TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
709
28.10.20 10:32

@Rebeka bebe já také 4.11. ale průkazka ještě nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.10.20 10:38

@Andys77 a kolik budeš? Já bych měla být 9+3 toho 4. Naštěstí už vím že je zatím vše v pořádku ikdyz loni jsem chodila častěji na gyndu protože mám rizikové jenze je tam jiné doktorka letos takže sem čekala tři týdny 🤦‍♀️ mezi tím zase hospitalizace doufám že ji dojde že by mě mohla,, hlídat,, častěji 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
28.10.20 10:56

@Rebeka bebe to budu podle ms 6+3 teprv :lol: je to první kontrola…
No je fakt že po té hospitalizaci by tě měli hlídat víc si myslím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.10.20 11:00

@Andys77 tak to už je druhá hospitalizace tak snad mě už začne brát jak rizikovou ne jen na papíře 🤣 tak to se musíš strašně těšit :) a je to první miminko? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
28.10.20 11:04

@Rebeka bebe jejda už druhá dokonce jo? Tak to už by fakt měla tyjo :roll: :think:
Těším se neskutečně. Jsem doma na nemocenské po operaci druhý měsíc takže se pořád pozoruji jak nemám co dělat a myslím na to jestli je vše v pořádku a tak dál :lol:
Nejdřív jsem byla nesvá z toho že me objednali tak brzy, že ještě třeba nebude srdíčko ale nakonec jsem ráda že nemusím čekat déle, a když nebude tak aspoň půjdu pak zas :lol:
No je to první vytoužené takže máme radost a doufáme že to dopadne :srdce:
Já jsem měla od začátku totiž docela dost příznaků a teď už tak týden nic tak se trochu bojím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
28.10.20 11:09

Ahoj holky, procitam vas denne, ale nemam nejak siku psat :-D jak chodim do prace, tak musim jeste po vecerech varit, uklizet a pak padam na kusnu :-D
Ja byla na kontrole 21.10. a byla videt jen dutinka. Dalsi kontrolu mam 11.11. na synovo svatek :-) a dostanu uz prukazku. Jsem dneska 6+5 a citim se dobre. Je mi občas zle z horka a v praci z te rousky, jak v tom nemuzu dychat. Uklidnuje me, ze jeste par dni a budu uz doma :-) dělám na poste a neni to nic extra ted.
Preji hezky den a vsem preji, aby kontroly dopadly na 1 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.10.20 11:09

@Andys77 to se neboj já sice čekám taky snad už první miminko ale těhotenství je to třetí a každé je jiné. Teď mě poprvé boleli prsa když sem se prehoupla přes 7 tt tak přišli strašně nevolnosti prehoupla jsem se přes 8tt nevolnosti zase nejsou 🤣 🤣 🤣takže je to kazdy týden jiné a s tím srdíčkem já mám nepravidelnou menstruaci cykli kolem 35 až 40 dní a podle MS jsem byla 6+3 a srdíčko bylo každá to má individuálně ale já ani nevím kdy jsem otěhotněla 🤷‍♀️ 🤣 takze ikdyz tam srdíčko ještě nebude za dva dny už tam může být a taky bít 🤣 🤣 🤣 budu na tebe myslet a pak nám sem pošleš ultrazvuk :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
28.10.20 14:52

@Rebeka bebe ahoj taky jdu 4.11 a ještě průkazka nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
28.10.20 15:01

@Rebeka bebe tak snad to bude dobré :srdce: mě to trochu vylekalo ale pak pár úžasných lidi jako ty napsalo že to tak taky měli a dobrý :mrgreen:
Joo možná tam srdíčko bude a když ne tak aspoň budu toho prcka moct zase vidět brzy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.10.20 15:42

@Kata95 @Andys77 dámy já věřím že se to nám všem povede a budeme si navzájem psát zážitky napíšeme si o svém prvním pohybu co ucitime nebo se budeme stěžovat že nás miminko kope do mocaku bude to prostě úžasné a všem se nám už konečně vše zadari :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.10.20 15:49

Tak dámy a já zase hubnu jako loni 🤣 prostě miminko nepotřebuje a nechce nic sladkého takže jedu hravne saláty a ovoce 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
28.10.20 16:20

@Rebeka bebe musíme věřit jak píšeš! Jen kolem mě každá potratila :,( tak se bojím jak čert aby vše bylo v pořádku proto se bojím ale i se těším a věřím a doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.10.20 16:23

@Kata95 mysli na to že ty nejsi každá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
28.10.20 16:30
@Rebeka bebe píše:
Tak dámy a já zase hubnu jako loni 🤣 prostě miminko nepotřebuje a nechce nic sladkého takže jedu hravne saláty a ovoce 🤣 🤣 🤣

Ahoj a když píšeš že hubnes jako loni, tak loni těhotenství dopadlo dobře? Byla to holčička nebo kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
28.10.20 16:31

@Veruzka.D nedopadlo ve 13tz přestalo bit srdíčko😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie