TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2508
29.10.20 08:14

@Veruzka.D tak super nejsem sama :lol: a už si po kontrole nebo kdy tě čeká:)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.10.20 08:26

Ahoj holky, už 4 dny mě s přestávkami bolí v podbříšku. Dnes jsem 8+0tt a na první kontrolu mám jít až v úterý 3.11. Dnes jsem si volala k doktorce a bylo mi řečeno že má dovolenou a že ať si vezmu něco od bolesti, a vydržím že mi nic jiného nezbývá. Prosím poradíte co na tu bolest abych té fazolce neublížila? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
29.10.20 08:44

@kacka.sl Ahoj, tohle mam cely tyden nekdy je to masaskr ze to bricho fakt boli, ale nic na to neberu radeji. Proste si lehnu najdu polohu ktera mi vyhovuje a lezim a to se pak uklidni..ale neberu na to nic na bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
29.10.20 09:01

Já jdu na kontrolu taky 4.11. bude to první kontrola. Tedy kromě té v nemocnici, když jsem špinila. 🙈 Doufám, že je vše v pořádku. Na chvilku se mi úplně vytratili nevolnosti a bolest prsou, teď už je to zpátky, někdy horší někdy lepší. :D Zjistila jsem, že to co mi chutná jeden den, druhý nemůžu ani vidět. :lol: Byla jsem zvyklá jíst hodně zdravě a teď se nemůžu na zeleninu, ovoce, bílé jogurty ani podívat. Dokonce ani sladké mě moc neláká. :think: Což je u mě zvláštní, ale maso mi nevadí. :D A se spaním mám neustálý problém, doufám, že to brzo přejde, protože se mi nic nechce. Dneska bych měla být 7+3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
29.10.20 10:19

@Kata95 to jsem ráda, že nejsem sama, ono je jen špatné že mě to chytá i když jsem v práci a to tu polohu né a né najít když si nemůžu lehnout. Zkusím to teda ještě taky vydržet a uvidím co doktorka v úterý, ale děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.10.20 10:24

Ahoj, tak jsem se vrátila z 2 kontroly, všechno v pořádku mám se objednat na screening a kontrola pak u svého gynekologa až 30.11. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
29.10.20 10:28

@Kata95 kontrola mě čeká zítra a to bych měla být 6+4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
29.10.20 10:33

@Monka00 to je krásná fotecka, jaký týden a den to bylo tak pěkně vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
29.10.20 10:35

@Veruzka.D 9+2 podle ultrazvuku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
29.10.20 10:37

@Mehani Taky uzivam Chytre miminko to zelene :palec: Ma dobre recenze a nedela se mi po tom vice spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
29.10.20 10:43

@kacka.sl ano, v te praci je to neprijemny to verim, me to chyta doma jsme na homeoffice, tak ze fakt kdyz me to chytne ihned si lehnu teda. A doufam ze to jsou dobre priznaky a vsechno bude v poradku :) snaz se vic odpocivat kdyz to pujde. Ja jdu e stredu tak se na to taky zeptam, a uvidim co mi rekne :)

@Monka00 moc krásná fotečka a je dobře že je vše v pořádku! ani nevíš jak u se těším na svou kontrolu. Dáváš krásnou pozitivní zprávu! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.10.20 12:15
@Rebeka bebe píše:
Tak dámy která máte kdy kontrolu na gynde? 😊 Já až 4.11 tak už čekám průkazku a budu se objednávat na screening a na plodovka :)

Taky 4.11 na první :) to budu 7+4 asi podle ms. Už jsem teda zapomněla kdy se dostává prukazka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
29.10.20 12:20

@CoffeeLady no tak já už budu mít druhou prohlídku a budu 9+3 tak bych ji dostat měla 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
29.10.20 12:22
@5Janka píše:
Já jdu na kontrolu taky 4.11. bude to první kontrola. Tedy kromě té v nemocnici, když jsem špinila. 🙈 Doufám, že je vše v pořádku. Na chvilku se mi úplně vytratili nevolnosti a bolest prsou, teď už je to zpátky, někdy horší někdy lepší. :D Zjistila jsem, že to co mi chutná jeden den, druhý nemůžu ani vidět. :lol: Byla jsem zvyklá jíst hodně zdravě a teď se nemůžu na zeleninu, ovoce, bílé jogurty ani podívat. Dokonce ani sladké mě moc neláká. :think: Což je u mě zvláštní, ale maso mi nevadí. :D A se spaním mám neustálý problém, doufám, že to brzo přejde, protože se mi nic nechce. Dneska bych měla být 7+3
:D Tak to máme úplně naopak. Já milovala sladké a nezdravé věci a teď bych pořad jedla ovoce a zeleninu. Na tu nevolnost zkouším ty zazvorove tablety. Přišlo mi, ze ráno to docela pomohlo. Ale nejvíc asi pomáhá to, ze člověku nic jiného než fungovat proste nezbývá. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
29.10.20 12:24

@CoffeeLady mám to stejně sladké už nemůžu ani vidět jim ovoce a zeleninu 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie