TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
26.10.20 14:41
@Jaenavl píše:
@Rebeka bebe tak to je super že už je ti dobře a že ti tak krásně vari…

Jinak vítám nové holky ať je vše v pořádku a máme tu krásné zdravé miminka…

Jinak holky dnes jsem byla v lekarne na lízátka ale neměli je. Tak mi daly tyto tabletky jsou určené i pro těhotné. Jsou ze zázvoru. Sice jsem nezkusila jelikož už mi odpoledne bylo líp ale myslím že zítra dopoledne po nich sáhnu.. Tak tip pro vás :*

Je tak prosím o recenzi potom a kdyžtak zkusím. Já teda fakt trpím. Ale ještě horší asi je ta únava. A to jdu zítra s malým na očkováni, to nevím jak preziju jestli bude mít reakci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.10.20 14:47

@Houbis Kolegyně takhle prozvracela obě těhotenství až do porodu. Já minule i toto je mi hrozne spatne. Jenže minule jsem neměla na krku batole, tak jsem v práci nějak přežila, občas :poblion: a večer už se nehnula z gauce. Teď to bohužel nejde, ale zase musím říct ze čerstvý vzduch pomáhá. Jestli můžeš, zkus se projít venku aspoň jednou denně. I když to zní nemožně nebo aspoň hodně vetrej. A pracovat zvladas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.10.20 15:06

@CoffeeLady já ten antimesil beru taky poradila mi to doktorka po minulé návštěvě.. Přijde mi že je to trošku lepší, nezvracím ale zle je mi pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.10.20 15:15

@S.R. 7 dekuju, tak já to zkusím. Tím asi nic nezkazim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
26.10.20 15:27

@CoffeeLady určitě je to lepší než ty lízátka a podobné srandy to nepomohlo vůbec.. Teda aspoň mě.. Určitě to za vyzkoušení stojí.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.10.20 16:30

@S.R. 7 myslím ze po
lizatku jsem minule :poblion:, takže ty už zkoušet nebudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
26.10.20 16:41

@CoffeeLady já nezvracím (ťuk ťuk), ale mám pořád návaly, jak kdybych měla zvracet. Spíš mám neskutečné nechutenství a žaludek na vodě, nemůžu se ani otočit z boku na bok, aby se mi nechtělo zvracet :(
V práci jsem si vzala minulý týden volno a teď máme na 14 dní povinné home office, tak jsem ráda, že tam nemusím být… co se týká procházek, manžel říkal, že budeme chodit každý den alespoň okolo baráku, ale mám hrozné zimnice (asi v důsledku vyčerpání a nedostatku živin), takže se mi ven moc nechce, zvlášť v tomhle nečase

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
26.10.20 17:49

@Houbis a jakze jsi daleko? Brali Ti už krev třeba na železo? Zkusila bych alespoň nějaké vitaminy. Mne je taky od rána na zvracení a v noci, když mě syn vzbudí, tak musím jít něco sníst jinak bych už neusnula. A jim cely den malé porce. Ale takovouhle únavu jsem už hodně dlouho nezažila. Naposledy snad u zánětu mozku :roll: usinam i u hraní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
26.10.20 17:57

@Hanča 111 @Vveronika90 holky krasne fotecky :srdce: ja jdu ve stredu na 1.UZ mela bych byt 5+5 :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
26.10.20 18:04

Holky já zase bojuji s nízkým tlakem… Stačí chvíli stát u dělání večeře a musím si hned lehnout protože mi začne pískat v uších, zvedat žaludek a všechno slyším z dálky, určitě bych i omdlela. Tohle teď mám několikrát za týden :zed: zbylé dny je mi špatně a zvracim. Takže si to užívám se vším všudy. :nevim: snad to brzo přejde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
26.10.20 18:05

@Lemoncella Ahojky tak to jsme na tom podobne ja jsem dnes 5+3. (Tak jestli dobre pocitam jsi o 1 den prede mnou) :lol: To spineni nevadi, az kdyby se pridali silne krece uprostred v podbrisku. To uz Ti tady holky asi psaly, docitam zpetne… U prvniho syna jsem spinila-krvacela cely 1.trim. Uzivala jsem kvuli tomu utrogestan a ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
26.10.20 18:15

@Sájoušek ahoj :mavam: jsme na tom podobně, já jsem dnes 5+1,takže jsi 2 dny napřed :lol:
Na ultrazvuk jdu ale až příští týden ve středu - v 6+3 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
26.10.20 18:23

@Houbis Taky mam zimnice, ale nijak extra moc a ledove nohy. Zkus v lekarne koupit zazvorovy lizatka, mohlo by se ti ulevit. Taky mi je celkem soufl, jako kdybych mela kocovinu, ale nezvracim. Pomahaji mi suchy rohliky, susenky, piskoty a perliva voda. Vychazku urcite zkus, aspon na chvilinku. Ja musim chodit se synem..ake jinak polehavam a jak lezim, tak je to zas horsi! A treba i pozor na vitaminy pro tehotne, me femibion delal o dost :andel: horsi stavy. Ted uzivam (sporadicky) chytre miminko a ok. Nekdy se to tehotenstvi musi vazne pretrpet :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1579
26.10.20 18:27

@Andys77 Supeer :dance: ja musim na UZ driv jsem po umelem a pred tim 2× SP, u syna problemy v tehu… Jsem se chtela domluvit, ze prijedu mrknout az na srdicko at tam nejezdim po tydnu, ale byla jsem presvedcena :lol: tak aspon mrknem jestli je dutinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
709
26.10.20 18:37

@Sájoušek Joo tak to je jiná, to je jasný :srdce:
Já taky chtěla jít až tak kolem toho 8tt ale dneska jsem tam přišla se objednat a ona že za týden ať se to skoukne a když nebude srdíčko tak tam přijdu ještě jednou. Tak jsem zas ráda že nemusím čekat o 2 týdny déle a zároveň ho třeba kdyztak uvidím 2× :mrgreen:
Tak držím palce a dej vědět jak jsi dopadla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky