TP červen 2021

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
25.10.20 09:34

@sportyM já měla potrat takhle brzy minule a doktorka mi řekla ať počkám jeden cyklus a pak hurá do snažení.. A hned napoprvé se to povedlo a teď vypadá vše v pořádku tak třeba to budeš mít stejné :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.10.20 10:14

Ahojky všem :) Rada bych se Vás zeptala, zda mate či jste měli nějaké příznaky na začátku tehu (hned po vynechání MS)? Mne bolí dost v krizi a několikrát přes den podbrisek aj. Doufám, ze je to v poho☺️️

• Citovat
  • Upravit
635
25.10.20 10:18

@Mehani zatím mi další ultrazvuk nedělalo takže netuším ještě je ale brzo když mě hospitalizován včera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
25.10.20 11:49
@Anonymní píše:
Ahojky všem :) Rada bych se Vás zeptala, zda mate či jste měli nějaké příznaky na začátku tehu (hned po vynechání MS)? Mne bolí dost v krizi a několikrát přes den podbrisek aj. Doufám, ze je to v poho☺️️

Ahoj :hug:
Mě na začátku tak 17 DPO bolelo břicho, jak kdybych to měla dostat. Ale slabší. Spíš takové nárazové bolesti než celý den. Trvalo to cca 5 dní. Teď už jsem 27 DPO. A k DR jdu poprvé až zítra. Jinak každý to může mít opravdu různé :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.10.20 12:20

@Rebeka bebe jenom pěkně odpočívej. :) Ať jste s prďolou v pořádku. Ale věřím, že je tam nuda. Co takhle nějaký film, knížku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.10.20 12:22

@Mehani jj uvidím. 🙂
To budeš mít děti kousek od sebe, zvažuješ kočárek pro sourozence? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
25.10.20 13:22

@Mehani Je tak to budete mít doma zábavu. Mas můj obdiv, já bych 2 roky od sebe asi nedala. Ale já mám doma extrémního mamanka. Zase si budou blízko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
25.10.20 13:44

@5Janka knížku mám i časopis a co se divím dobře tu vaří 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
25.10.20 19:26

@kvetinka18 i tobě držím palce at je vše v pořádku! :hug: my už museli do CAR tak se teď budu modlit aby vše bylo v pořádku. Ještě týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.10.20 19:32

@Rebeka bebe aspoň hlady tě netrápí, když už tě nudí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
25.10.20 20:34

@CoffeeLady No já nečekala, že to vyjde tak rychle :) ale mám radost, malý je střela, ale docela hodný, nejak to půjde a časem z nich budou partaci..nad kočárkem jsem ještě nepřemýšlela, spíš uvidím, jak bude malý chodit, kdyžtak budu brát sporťák a mimčo do šátku, časem do nositka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
25.10.20 21:09

@5Janka no to mají taky jediné štěstí 🤣 🤣 🤣 já a hladova 🤔 to by nezvládli 🤔 🤣 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
25.10.20 21:24

@Rebeka bebe tak to je super že už je ti dobře a že ti tak krásně vari…

Jinak vítám nové holky ať je vše v pořádku a máme tu krásné zdravé miminka…

Jinak holky dnes jsem byla v lekarne na lízátka ale neměli je. Tak mi daly tyto tabletky jsou určené i pro těhotné. Jsou ze zázvoru. Sice jsem nezkusila jelikož už mi odpoledne bylo líp ale myslím že zítra dopoledne po nich sáhnu.. Tak tip pro vás :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
179
25.10.20 23:28

@Rebeka bebe tak to úplně chápu, když jsem hladová nejde se mnou vydržet. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.10.20 07:08

Utrogestan, neschopenka

Ahoj holky,
Mám trochu zvláštní situaci. Podarilo se nám mimčo hned napoprvé. Po vysazení HA mě struace 7.9, ovulační testy vyšly poz. 22.9. No ale 28.10 jsem dostala menstruaci, ne docela slabou ale klasickou i s odcházející sliznicí. 13.10 že mně na WC vyšla zvláštní věc, ale nechala jsem to být. V sobotu jsme předtím měly svatbu a já normálně pila alkohol, ne moc ale pila. Ve čtvrtek mi to nedalo a udělala jsem si těh. Test, pozorovala jsem na sobě změny na prsou cca týden, zvetsovaly se a bolely bradavky, únava, motani hlavy. No a vyšel odpoledne pozitivní. Ihned jsem volala na gyndu a řekla celý příběh. Nakonec mne vzaly hned ten den. Po ultrazvuku pan doktor řekl, po tom co jste mi ukazovala (foto z 13.9) a říkala ohledně krvácení menstruačního tak jsem si myslel že jste potratila, ale vidím že jste stále těhotná. Já měla radost, miminko chceme. Tak mi dal hned utrogestan na zavádění 2-0-2 a neschopenku. Další kontrola byla o týden později, tam viděl zloutkovy váček. Jsem stále na neschopence, nevím zda ještě vůbec půjdu do práce, dělám na zubním. Mám být v klidu hlavně a víc ležet. Na další kontrolu mne pozval za 10 dní, doufám, že tam bude vidět víc. Samozřejmě se bojím jak to vyjde a aby bylo vše ok. Tak jsem se s vámi podělila o svůj příběh a doufám, že budete vsichni v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky