Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak holky… bohužel po týdnu kdy nebylo vidět skoro nic tak gestacni vacek vidět byl a embryo 4mm což ty týden je pokrok sle neodpovídá to 7+0… hcg za týden vyrostlo z 13tis na 22tis… závěr- mohu si vybrat revizi zítra nebo v pondělí… ale MUDr řekla ze tomu nevěří ze v pondělí se něco zlepší. Co mám dělat? Měla bych alespoň klid ale… je tam nějaká šance ze by v pondělí to bylo lepší? Asi ne co..
@sportyM já bych na tvém místě pro svůj vnitřní klid k ní zašla ještě v pondělí a pokud by to nebylo dobre tak revize ale určitě bych se hned nevzdala❤️️
@Rebeka bebe to hcg je ale jednosměrný… to se nezmění… i kdyby cokoli tak proste už teď je to málo a spatne… a nevím zda v těch stavech co jsem- dnes mi bylo blbě od dvou od rána- chci bezdůvodně zůstat přes víkend?
@sportyM já myslím že s tímhle ti nikdo neporadí já měla zamlkle těhotenství a musela jsem od čtvrtka čekat do pondělí a naštěstí v pohodě jenže u mě se z minuty na minutu vše zastavilo Teda já se cítila v pořádku celou dobu jsem neměla těhotenské příznaky a bylo to ukázkove
@sportyM ach jo, to mě tolik moc mrzí
asi to nemůže být jen spatne vypocitane co. Ze bys měla posunuty cyklus hodně. Ach jo
@CoffeeLady to ne… vejce odpovídá 7+4 a prcek 5+3 a ovu fakt odpovídá podle velikosti vajíčka…
@sportyM to je mi tak líto. Je to těžké, na jednu stranu se člověk nechce trápit na druhou stranu je těžké se toho vzdát vid
budu na Tebe moc myslet ať se rozhidnes jakkoli
@Denni2020 určitě, pár dní zpět jsem dávala své foto
takže na tvém místě bych se neznepokojovala ![]()
@sportyM to mě moc mrzí…
drž se…
A jak pri ZT řekl můj doktor mě… alespoň máš pripraveny pokojicek pro další pokus…
@sportyM To me moc mrzi, no ale evidentne je tam neco spatne a tak je lepsi, kdyt neprosperuje, nez aby byla nejaka tezka vada… Drz se, zvladnes to
A pak hup na dalsi pokus.. ja takhle otehotnela ihned po porodu meho
A mam zdraveho syna
Urcite to vyjde!
@Denni2020 já jsem byla u dr minulou středu a byla jsem podle menstruace 7+0 a plod 3mm.
Ale bylo srdíčko teda.. na kontrolu jdu po 10 dnech - zítra!! Mám hrozný strach.
v dubnu jsem potratila v 3 měsíci tak jsem na nervy. Co ti řekla doktorka nebo jak se tvářila? Máš ten plod ještě o 3mm větší..
@sportyM Ahojky, moc me mrzi co si zazivas.
Rozhodnout se musis sama tak jak to citis… Ja os.bych sla v pondeli, jen pro pripad ze by se stal zazrak. Jenze do te doby se muze stat, ze telo si s tim zacne radit samo a to neni nic prijemneho. Ja mela uz srdecni akci a vse ok a najednou SP v 8tt a ikdyz mimi samo odeslo, stejne jsem musela pote taky na revizi delohy. Tak tomu se nevyhnes. Ale vetsinou pristi tehotenstvi uz je v poradku. ![]()
Holky děkuji… už aby to bylo za mnou a mrzí mě ze s vámi nebudu až do porodu…