Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AndělkaJilemnická já jsem k doktorce objednaná až příští týden, to bych měla být 7+4. Dřív neměla místo, protože se k ní přeregistrovávám a současnou dr. mám v jiném městě. Sestra akorát říkala, že kdybych měla nějaké obtíže, ať se stavím dřív, jinak že ten termín je dobrý, aby bylo něco vidět. Taky jsem zatím bez nevolností, jen bolí prsa. ![]()
Ahoj, já se tak potichu přidám, spíš ze zvědavosti. Foto je včerejší ranní test a ms má dorazit až v pátek takže to ještě nemusí vyjít ![]()
Jinak už mě snad 5 dní bolí prsa že muž má zákaz sahání a asi 2-3 dny chvílemi bolest podbřišku, tak uvidíme po pátku. Je mi 23 a byl to zatím první pokus, takže kdyby to nevyšlo tak tolik nezoufáme a kdyby vyšlo tak se hodně divíme a jsme šťastní ![]()
@Jaenavl Moc děkuji za uklidnění, přítel mě minulou sobotu požádal o ruku a já mu hned poté řekla, že si s tou svatbou musíme trochu pospíšit, že bude pravděpodobně tatínkem
, byl šťastnej jako blecha a já teď s napětím sleduji vývoj covidu a doufám, že má Peková pravdu a do Vánoc bude pokoj a já si ho budu moct v klidu s láskou vzít. Vyšlo mi to na to oznámení úplně perfektně
. A jsem ráda, že mě požádal dřív, než věděl, že vlastně musí ![]()
Ahojky, tak ja se pridavam, mam tehotenstvi potvrzene zatim jen z krve a pristi tyden na prvni ultrazvuk. Jsme teda po umelem oplodneni, ze ktereho uz name syna (skoro 3 roky) a ted to vyslo znovu, jeste tomu nemuzu poradne uverit. TP vychazi na 25.cervna ![]()
@wena8621 píše:
@Monka00 tak to závidím..já jsem sice na PN ale díky online výuce, vstáváme každý den před 7…a Kdyz uz nemusím vstávat tak jsem třeba ve 4 vyspána
holky také se Vám zdají různé šílené sny?
Ano, nikdy jsem neměla noční můry a teď to teda stojí za to ![]()
@Sájoušek píše:
Ahojky, tak ja se pridavam, mam tehotenstvi potvrzene zatim jen z krve a pristi tyden na prvni ultrazvuk. Jsme teda po umelem oplodneni, ze ktereho uz name syna (skoro 3 roky) a ted to vyslo znovu, jeste tomu nemuzu poradne uverit. TP vychazi na 25.cervna
Gratuluju! 😊 Taky nám to vychází na 25. nebo 26.června
@IzzyBella Tak super treba se trefime
ja Ti taky gratuluji
snad nam to rychle utece, moc se tesim! Ja teda zazivam klasicke prvni priznaky. Zacpa jako hrom, nauzea, citliva prsa, ledove nohy. Toto uz chci mit co nejdrive za sebou, a to je teprve zacatek vseho…
A jak se citis ty?
@Jaenavl já jdu ve čtvrtek;) zítra na tebe budu myslet!:) mě už je blbě cely den, už to nejsou jen ranní nevolnosti 🤦🏼♀️ 🤣
@sportyM to mi povídej padl mi 7 tt a já mám celodenní nevolnosti
@Rebeka bebe a nechceš si to vyměnit? Já dnes 9 hodin cvičení
polovině jsem se musela omlouvat ze se mi chce zvracet ze to musím prodychat 🤦🏼♀️ 😂
@sportyM to by bylo z bláta do louže já do sebe nedostanu žádné jídlo jim až večer to mám trochu zklidněný žaludek jinej celý den 🤮 🤮
@Rebeka bebe ne? To já zase musím jist každou půl hodinu jinak je to ještě horší. To ti docela závidím ten malý přísun jídla😀 já budu za chvilku jak kulička 😀